Allah için yardim edin arkadaslar bazi geceler bitmek bilmiyor me yapmaliyim
Ben müzik dinleyerek uyurum hep.
kanka bak şimdi yatağa yattığında düşünürsen uyuyamazsın ha düşündün diyelim açıp çavuşa özel muamele yapacan zehirini suya bırakınca zaten bebekler gibi uyuyuyosun denedim geçen gece mışıl mşıl uyudum
uyku ilacı iç git doktora uyku problemim var de yazsın
quote:
Orijinalden alıntı: Šahin K
kanka bak şimdi yatağa yattığında düşünürsen uyuyamazsın ha düşündün diyelim açıp çavuşa özel muamele yapacan zehirini suya bırakınca zaten bebekler gibi uyuyuyosun denedim geçen gece mışıl mşıl uyudum
Nick-mesaj uyumunun bu kadarı.
Yatağa rahat olabileceğin şekilde uzan, gözlerin açık kalsın sakın kırpma, harekette etme. Biraz sonra içinden sağ veya sola dönmek gelcek, dönme. Kıpırdama gözlerin açık uykuya dalcaksın. Denendi.
Şahin Knın dediğini yapmanı tavsiye etmem. Bu sende şartlanmışlık meydana getirir. İlerde muamelesiz uyuyamazsın. İkinci olarak vücudunu rahat bırak. Kendine odaklan kafana düşünce getirme. Birçok konuda aceleci davranışlar sergilemeniz yine ilerde sıkıntı meydana getirir kendimden biliyorum.
Sıcak duş ustune cavuşa dayak sonra bir bakmışın sabah olmuş yogurtda deniyebilirsin.
ders çalış
Odanın camını açık bırak. oda serinlesin. uyuyunca evde başka biri varsa sonra camı kapatsın.
Şu an bu konuya mesajımı bırakıyorum, az sonra yatağa girdiğimde mobilden girip sizin yorumlarınızı okurken uykuya dalmış olacağım
uykum gelmediğinde kitap okurum gözler gider zaten yatarım sonra hemen uykuya dalarım :)
Masturbasyon yap yarım veya 1 saat önce mışıl mışıl uyursun.
bak uyku saatini geriye doğru kaydır mesela normal saatte uyu 5de kalk bir daha uyuma akşam 10 gibi uyu.yavaş yavaş düzelir
benim küçük bir yastığım var ona sarılırım gün içinde kayda değer ne yaptıysam gün içinde hangi mallıkları yaptıysam ona anlatırım muhabbet ederken onunla uyuya kalırım genellikle.
yarım doz remeron
Kitap oku. Yatağa yattıktan sonra kafanı boşalt iyice günü düşünme.
Valla kesınlıke bır tatlı kası
gün boyunca yürü yemin ediyorum 2kmlik yolu yürüdüm eve geldim 3 dakka içinde uyudum