Şimdi Ara

en çabuk nasıl uykuya dalınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
33.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 salavat getir bak nasıl ağzın ayrılıyo uykun geliyo
  • uykunuz gelmeden yatmayın, sabah erken kalkın. ayrıca elma, süt gibi yiyecekler uyku getirmek için yardımcıdır. çeşitli meyve çaylarından her gece bir fincan da içerseniz, stresinizi azaltır.
  • ders çalışıyım bi de kendinde direk uyku bastırır hocam
  • Eskiden pc basında sabahlardım hep çok zor uyurdum geçen birkaç ay önce işe gitmiştim kısa süreliğine geçici bir işti sabah 5:30 da kalkıp bütün gün it gibi çalışıp akşam eve 21:00 gibi geliyordum yemin ederim geceliklerimi giymek istemiyordum öyle bi uykum vardı
  • Takip edelim.Uyuyamiyorum ben de 2 saat yatakta dondugumu biliyorum.
  • Balderesi balı yiyeceksin hemde 1 değıl 2 değil 3 değil 4 değıl TAM 5 Kavanoz bal yanındada 70 tl lik polen hediye.biliyorsunuz ki bal insan icin sağlık kaynağıdır yatmadan önce bir kaşık bal bır kaşık polen yiyorsunz anında uykunuz gelecek tam tamına 110 tl hemde size özel!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlerini kapat koyunları saymaya başla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Balderesi balı yiyeceksin hemde 1 değıl 2 değil 3 değil 4 değıl TAM 5 Kavanoz bal yanındada 70 tl lik polen hediye.biliyorsunuz ki bal insan icin sağlık kaynağıdır yatmadan önce bir kaşık bal bır kaşık polen yiyorsunz anında uykunuz gelecek tam tamına 110 tl hemde size özel!

adamım sesli güldüm yaaa :D
  • Kitap oku bi bakmışsın sabah olmuş.
  • Bende de var uyku problemi.
    Uyumayı çok seviyorum ancak yatağa yatınca uyuyamıyorum bir türlü.Gündüz düşünmeye fırsatım olmayan herşey yatağa yatınca beynime hücum ediyor.Yani bazen aynı anda birkaç şey düşünüyorum.Bir de düşünmemeye çalışınca ona odaklanıyorum o da uykumu kaçırıyor.
    Ama bence en iyi çözüm felsefe-psikoloji kitapları okumak.
    Geçen toplum psikolojisiyle ilgili birşey okuyorum 3-4 sayfa okuyamıyorum.Hemen gözlerim kapanıyor.
    Bir de böyle kitap okurken uyuyunca beyin kitabın gerisini kendisi yazıyor uyurken.Normalde saniyelik uykular oluyor bu.Birkaç cümle oluyor en fazla ama geçen nerdeyse bir sayfa yazdım uyurken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 28 Şubat 2012; 22:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

kanka bak şimdi yatağa yattığında düşünürsen uyuyamazsın ha düşündün diyelim açıp çavuşa özel muamele yapacan zehirini suya bırakınca zaten bebekler gibi uyuyuyosun denedim geçen gece mışıl mşıl uyudum

Nick-mesaj uyumunun bu kadarı.

Guzel tespit baba buyuksun!
  • quote:

Balderesi balı yiyeceksin hemde 1 değıl 2 değil 3 değil 4 değıl TAM 5 Kavanoz bal yanındada 70 tl lik polen hediye.biliyorsunuz ki bal insan icin sağlık kaynağıdır yatmadan önce bir kaşık bal bır kaşık polen yiyorsunz anında uykunuz gelecek tam tamına 110 tl hemde size özel!

NE YANINDA 70 TL LİK POLEN HEDİYE Mİİİİİİİİİİİİ
  • 1)Sıcak bir duş al
    2)Odan biraz sıcak olsun
    3)Müzik Çalardan aç şarkını
    4)Hayal kur
    5)Uyku Evresi
  • quote:

en çabuk nasıl uykuya dalınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

NE YANINDA 70 TL LİK POLEN HEDİYE Mİİİİİİİİİİİİ

Çünkü arı bizim, araç bizim, aracı bizim.

EDİT:http://inciswf.com/1degil2degil.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantum Verde -- 28 Şubat 2012; 23:07:55 >

• Bende de var bu problem.
    Gecenin sessizliğinden midir bilmiyorum fakat sanki beynim illa bir şey düşünecek. Hemen bir olay geliyor aklıma düşünüyorum onu, sonra başka bi olay. Buna çözüm olarak müzik dinlemek en iyisi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpasa

Yatağa rahat olabileceğin şekilde uzan, gözlerin açık kalsın sakın kırpma, harekette etme. Biraz sonra içinden sağ veya sola dönmek gelcek, dönme. Kıpırdama gözlerin açık uykuya dalcaksın. Denendi.

Eyvallah Gardaşlık :)
  • Icinden bildigin dualari oku salavat getir. Seytan gelecek "ulan gece gece uyumamasi iyi de durmadan sevaba giriyor" diyecek. Ve kanina girecek. Sonra hafifce bi yorgunluktan sonra uykuya dalacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ciddi söylüyorum. Bir mastürbasyon yap. Üstüne bir tane daha yap. Olursa bir tane daha yap böyle böyle zorla. En son yorgunluktan bitkin düşüp bayılıcaksın.
  • Ben uyku problemi çekenlerdenim,alırım önüme bi kase yoğurdu ekmek bana bana yerim.İyi uyku getiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.