Şimdi Ara

En Büyük Hata Selçuk İnan'ın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arada yaş farkı var ne alaka diyeceksiniz ama zamanında Arda'yıda küstürdünüz gitti, şimdi forum yarısı arda diye ağlıyor. Bu saatten sonra selçuk yurt dışında yapar mı bilmem ama vakti zamanında bize gelmeyecekti en büyük hatayı orda yaptı, 3 e 5 e bakamaycaktı atacaktı kapağı yurt dışına.

Şimdi gelip bilemem kaç milyon alıyor oynayacak yeaaa demeyin, Bir şirkette çalışsanız aylığı 3000 liradan, bir ara iyi bir proje yaparsınız başka şirket sizi transfer eder aylık 15000 lira verir. Siz bu durumda kapağı attık salla işi mi dersiniz daha iyi çalışıp daha iyisini yapmaya mı bakarsınız?

Sonuç olarak Selçuk ilk sene yaptıkları bile yeter, birden herkes adama yüklendi bu son 3-4 ayda sanki takımı kötü oynatan o, geçen senede hamite küfrediyordu bazıları, al hamit gitti bir şey değişti mi?

• Bravo kardeşim helal olsun.
    Selçuk çıktıktan sonra ortada ne kadar top tutmuşuz izlesin ezikler.Gol yeseydik keşke de anlasaydınız.İyi gün taraftarları sizi.
    Beğenmiyorsan pankart aç bir şey yap ıslıklamak nedir hem de iyi oynadığı bir maçta.Ezeli rakiple oynadığımızı saymıyorum bile. Kim bilir fenerbahçe'ye attığı frikiklerde ne kadar sevinmişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni konuyu ben acicaktim ardayla hamite de aynisni yaptiniz diye hatta hakan sukure bile aynisini yaptılar, selcuku everton istiyor diye konu vardi orada herkes dalga geçiyordu, onlara soruyorum suan fbde oynayan meireles turkiyede ne yapti? Ama bu adam lpoolda oynadi chelsede oynadi hatta chelseayle CL kazandi, anca gulerler konusurlar isliklarlar iste

Arkadas dertsiz basina dert mi ariyorsun? Bir mac oynadiysan diger mac yatacaksin. Arada sakatlanip deplasmanlara falan gitmeyeceksin. Dikkat cekme yeter. Maasin tikir tikir yatiyor zaten. Bak Hamit senden cok parayi cebe indiriyor ama kimsenin konustugu yok. Bak Hakan Balta'ya yillardir, kulubede gizleniyor ama her sozlesmede maasi artiyor. Bak Ceyhun'a, Yekta'ya. Iki yan pas yaptilar mi macin kahramani onlar.

Selcuk buyuk hata etti. Artik ilk formsuzlugunda ana avrat kufurler havada ucusuyor. Haysiyetine, onuruna laf etmeyen kalmadi. Twitter'da ve sosyal medyada linc kampanyasi yurutuluyor. Ozel hayatina karisilmaya baslandi. Her gun baska dedikodu uretiliyor.

Arda'nin yaptigi hatayu Selcuk da yapti. ADam gibi top oynadi. Ayni hatayi yapan biri daha var. SEMIH KAYA. Az kaldi onun da canina okunacak. Hele hele bir de Galatasaray'in cocuguyum falan diyerek buyuk risk aldi. Simdiden yurt disina kacmaya baksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Selçuk İnan hiç bir yere gitmeyecek kimse hayal kurmasın.Elbet o adam toparlayacak kendini o zaman göreceğim ben o laf edip duranları.

Valla bu saatten sonra hicbir sey degismez. Ben bu taraftari adim gibi biliyorum. Kara listeye aldilar artik Selcuk'u. FB medyasinin da destegi ile eninde sonunda gonderecekler.

Yahu dun kotu mu oynadi Selcuk? Mac boyunca 3 pozisyona girdik.

1. Sneijder'in golu. Selcuk'un Melo'ya attigi pas golun yarisidir.
    2. Drogba'nin direkten donen topu. Yine asist Selcuk'tan.
    3. Burak'in kaleciden donen topu. Hazirlanis yine bombos Sabri'yi goren Selcuk tarafindan.

Gayet iyi oynadigi macta bile ilk hatasinda ana avrat sovuluyorsa bu is bitmis demektir. Bosuna umutlanmayin.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Selçuk İnan hiç bir yere gitmeyecek kimse hayal kurmasın.Elbet o adam toparlayacak kendini o zaman göreceğim ben o laf edip duranları.

Valla bu saatten sonra hicbir sey degismez. Ben bu taraftari adim gibi biliyorum. Kara listeye aldilar artik Selcuk'u. FB medyasinin da destegi ile eninde sonunda gonderecekler.

Yahu dun kotu mu oynadi Selcuk? Mac boyunca 3 pozisyona girdik.

1. Sneijder'in golu. Selcuk'un Melo'ya attigi pas golun yarisidir.
    2. Drogba'nin direkten donen topu. Yine asist Selcuk'tan.
    3. Burak'in kaleciden donen topu. Hazirlanis yine bombos Sabri'yi goren Selcuk tarafindan.

Gayet iyi oynadigi macta bile ilk hatasinda ana avrat sovuluyorsa bu is bitmis demektir. Bosuna umutlanmayin.

İşin acısı o Selçuk'la alay eden diğer taraftarlar buyursun bize gelsin diyor utanmadan.Fener'de bu medya oldukça daha çok adam harcarız biz, gazla çalışan taraftar çok çünkü.

• quote:

Hatasi GS'ye gelmek degil. Asil hatasi ilk sezonda muthis bir performans gostermek.

Arkadas dertsiz basina dert mi ariyorsun? Bir mac oynadiysan diger mac yatacaksin. Arada sakatlanip deplasmanlara falan gitmeyeceksin. Dikkat cekme yeter. Maasin tikir tikir yatiyor zaten. Bak Hamit senden cok parayi cebe indiriyor ama kimsenin konustugu yok. Bak Hakan Balta'ya yillardir, kulubede gizleniyor ama her sozlesmede maasi artiyor. Bak Ceyhun'a, Yekta'ya. Iki yan pas yaptilar mi macin kahramani onlar.

Selcuk buyuk hata etti. Artik ilk formsuzlugunda ana avrat kufurler havada ucusuyor. Haysiyetine, onuruna laf etmeyen kalmadi. Twitter'da ve sosyal medyada linc kampanyasi yurutuluyor. Ozel hayatina karisilmaya baslandi. Her gun baska dedikodu uretiliyor.

Arda'nin yaptigi hatayu Selcuk da yapti. ADam gibi top oynadi. Ayni hatayi yapan biri daha var. SEMIH KAYA. Az kaldi onun da canina okunacak. Hele hele bir de Galatasaray'in cocuguyum falan diyerek buyuk risk aldi. Simdiden yurt disina kacmaya baksin.

Adamlar burada zaten futbolu ekmek kapısı olarak görüyor birde taraftar böyle yaparsa adamlar hiç oynamaz. Ne demek yatsın? Her maç çıkacak elinden geleni vermeye çalışacak. Oynamıyorsa yedeğe çekeceksin baktın düzelme yok kapıya koyacaksın. Hiçbir oyuncu takımdan büyük değildir. O paralar bir maç oynasın bir maç yatsın diye verilmiyor. Tüm suç taraftarda. Yetenekleri belli Selçuk'u 2 günde maestro ve yetenekleri belli Burak'ı 2 günde kral yaparsak bu adamlar böyle 2 yuh yedimi ağlamaya başlar işte. Taraftar olarak oyuncuları çok çabuk benimsiyoruz. İyi bir performans gösterdi mi dünyanın sayılı oyuncularından sanıyoruz ama sonra gerçekleri görünce anında kin kusuyoruz. Sen nasıl böyle oynarsın lanlar havada uçuşuyor. Yahu adamlar yetenekleri belli zaten. Semih'i de kompany yerine koyarsak yarın bir gün onuda yuhlar taraftar o konuda haklısın.

• http://www.ligtv.com.tr/haber/mancininin-keyfi-yerinde-3

Burada Mancini olayı tam olarak anlatıyor , Selçuk sakatlanıyor ancak direkt olarak kenara gelip çıkmak istiyor

Mancini ise neden kenara geliyorsun yere yat zaman geçir diye tepki gösteriyor , burada Mancini aşırı tepki gösteriyor Selçuk ise aynı doğrultuda duygusal davranıyor ...

Tamam Selçuk bu duruma bozulmuş olabilir ancak susup soyunma odasına gitmeliydi formayı çıkarıp vermesi doğru değildi ...

Bu olaydan sonra Mancini ile çalışmak istemezsin ve gider maç sonrası konuşur yolları ayırırsın , bu şekilde olması takımı herkesi etkiler ...

Selçuk'u yerden yere vurmakta doğru değil , iki tarafında olaya hatalı yaklaştığını düşünüyorum

• Kafan güzelmiş,güle güle kullan
  • Daha düne kadar bende kredisi sonsuzdu Selçuk İnan'ın . Bunu devamlı diyordum forumda. Ama dün malesef Sabri kadar değeri yok . Arda'yı küstürdük gitti evet ama o Arda hiçbir maçta formayı, bandı çıkarıp oyundan çıkmadı. Bu davranışı bitirmiştir Selçuk'u gözümde. Haklı veya haksız önemli değil senin problem çözüp atar yapma yerin maçın hatta derbinin orta yeri değildir. Maç bitince kime ne atar yapıyorsan yap.

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Hatasi GS'ye gelmek degil. Asil hatasi ilk sezonda muthis bir performans gostermek.

Adamlar burada zaten futbolu ekmek kapısı olarak görüyor birde taraftar böyle yaparsa adamlar hiç oynamaz. Ne demek yatsın? Her maç çıkacak elinden geleni vermeye çalışacak. Oynamıyorsa yedeğe çekeceksin baktın düzelme yok kapıya koyacaksın. Hiçbir oyuncu takımdan büyük değildir. O paralar bir maç oynasın bir maç yatsın diye verilmiyor. Tüm suç taraftarda. Yetenekleri belli Selçuk'u 2 günde maestro ve yetenekleri belli Burak'ı 2 günde kral yaparsak bu adamlar böyle 2 yuh yedimi ağlamaya başlar işte. Taraftar olarak oyuncuları çok çabuk benimsiyoruz. İyi bir performans gösterdi mi dünyanın sayılı oyuncularından sanıyoruz ama sonra gerçekleri görünce anında kin kusuyoruz. Sen nasıl böyle oynarsın lanlar havada uçuşuyor. Yahu adamlar yetenekleri belli zaten. Semih'i de kompany yerine koyarsak yarın bir gün onuda yuhlar taraftar o konuda haklısın.

Valla huzur istiyorsa, stressiz bir hayat istiyorsa yatar abi. Yeterince canli ornek var. Bu vefasiz, doyumsuz, sabirsiz, yabanci hayrani, ici bos taraftarlar futbolculari yatmaya zorluyorlar.

Haklisin, is ahlaki olan futbolcu her mac elinden geleni yapar. Ama 3 yildir mac kacirmayan, her mac 90 dakika oynayan futbolcuya ilk formsuzlugunda "mac satiyor, Galatasaray'in kaybetmesi icin ugrasiyor" diyerek haysiyetine, serefine dil uzatilirsa, kimse futbolcunun hicbir sey olmamis gibi davranmasini beklemesin. Onlar da insan sonucta. Herkesin bir gururu var.

Keske UEFA kupasini almasaydik da diger kulupler gibi alin terine saygi gosteren, vefali ve takimina bagli bir taraftarimiz olsaydi. Butun sorun 2000 sonrasi jenerasyon.

• Abi onu bunu bilmem, selçuk inan sadece ilk sezon iyi oynadı, o zamanda takım komple üstdüzeydi zaten. Elmander, Baros'u geçtim, emre çolak, engin baytar bile üst düzey oynadı.. Yani o sezon herkes iyiydi, takıma kimi koysan sırıtmıyordu. Öyle ki takımda herkes gole doymuştu, o yüzden penaltıyı muslera'ya kullandırdık hatırlarsanız..

İkinci sezon belli edecekti Selçuk kendini, iyi futbolcu mu, kötü futbolcu mu?
    Ve belli etti zaten son 2 sezonda işe yarayan bir hareket bile yapmadı.

Şimdi gelip bana adam daha defansif oynuyor o yüzden göz önünde bulunmuyor falan demeyin, melo ilk senesinde nerdeyse 2 maçta bir gol atarken, bu sezon gol attığı 1-2 maç anca var fakat ne diyoruz? Dünyanın en iyi ortasahaları arasına girer diyoruz, bunun defansif olması göz önünde bulunmamasıyla alakası yok, nerde oynuyorsan hakkını vereceksin melo gibi. Adam ilk sezon hücumda oynadı, golünü attı, asistini yaptı. Bu sezon defansif oynadı, top geçirmedi ortasahadan. Stoper bile oynadı orda bile hakkını verdi adam lan.. Kaleye bile geçip penaltı çıkarttı falan diyip büyütmeyelim ama insan oynayabiliyorsa oynar arkadaş bunun oynadığı pozisyonla alakası yok.

Kendisine teşekkür edip yolları ayırmamız lazım, başka takımda iş yapar mı? Yapabilir, belki yolladığımıza pişman bile olabiliriz.. Ama bu kadar olaydan sonra Galatasaray'da toparlanması beklenemez, yaşı genç olsada kiralasak bir sene kendine gelse ama sanmıyorum artık Selçuk bitmiştir Galatasaray için..

• Balık hafızası işte bu, kör ölür badem gözlü olurmuş misali. Arda'nın Galatasaraydaki son dönemlerini hatırlamayan ya da o zamanlar dahi gerçekleri görmek istemeyen arkadaşlar gibi şimdi de Selçuk'a toz kondurmayanlar çıktı.

Arda son döneminde top falan oynamıyordu, bu yetmezmiş gibi yabancılara karşı tavır almış, pas dahi atmaz olmuştu. Takım içi gruplaşma da cabası. Sakatlık geçirdi, sakatlığında kendisine hiç dikkat etmedi. Athleticoda yapsın bakalım bunları.. Şimdi sorsan Ardaya sorun hep sistemde, medyada, yöneticilerde. Kendi profesyonelliği hakkında özeleştiri yok.

Selçuk öyle tavır yapacağına iki senedir ne oynadığına bakıp kendini düzeltmeliydi çoktan. Ama son röportajından anlaşılıyor ki adam kendini hala on numara top oynuyor gibi görüyor, bu kadar kupa aldık bana ne görev verilirse onu yapıyorum diyor. İnsan azıcık eleştirilerin doğruluğu var mı yok mu diye kendini gözden geçirir. Bizim insan doygun maalesef, iki kupa görünce profesyonellik kalmıyor. Ama sözleşme yaparken milyonlarda değişme yok.

Selçuk son iki maçta iyi oynadı bana göre ama iki gün sonra eski Selçuk olacaksa bu iş zor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yer gök kırmızı..

• ehe, yurtdışındakielr de bekliyordu o zaman selçuk bize gelsin diye :)

Arda satışın kıralını yaptı, hala arda öyle arda böyle diyosunuz, iyi oyuncu okey de, sakatım diye oynamayıp prim tatlı geldiği için sakat halinde milli takıma giden adam arda değil miydi ? koca göbeğiyle her pozisyonda 3 kişiye aynı anda çalım atmaya kalkıp poizsyonları ziyan eden arda değil miydi ?

kör öldü badem gözlü oldu, niye ? çünkü gittiği yerde böyle artistlikleri yedirirler adama, kız istemeye gitmiş damat gibi her denileni yaparsın, şimdi vay arda öyle oldu böyle oldu diye arkasından ağlıyosunuz. Azcık delikanlı olsaydı da kendisini arda yapan kulübe de ihanet etmeseydi. gittikten sonraki yorumlarını da kimse unutmamalı.

Selçuğun olayı 1-2 maçlık 3-5 maçlık bişey değil, patos yazmaya başladığı zamandan beri selçuk yokları oynuyor, takım içinde sorun varsa bunu oynamayarak , sahada hocasına çıkışarak çözemez, çözmemeli, gidersin birileriyle konuşursun. Muhtemelen dışardan birisi dolduruyor selçuğu, belki Terim belki arkadaşları. Kimse sneijder geldi bozuldu, drogba geldi bozuldu edebiyatı yapmasın, o adamların aldığı paralara trip yapıp cephe almak için onlardan daha iyi olmak lazım, Hamit milyondolarları çemişkezek sporda yaptığı kariyer için almıyor.

GALATASA|RA|Y

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ehe, yurtdışındakielr de bekliyordu o zaman selçuk bize gelsin diye :)

Arda satışın kıralını yaptı, hala arda öyle arda böyle diyosunuz, iyi oyuncu okey de, sakatım diye oynamayıp prim tatlı geldiği için sakat halinde milli takıma giden adam arda değil miydi ? koca göbeğiyle her pozisyonda 3 kişiye aynı anda çalım atmaya kalkıp poizsyonları ziyan eden arda değil miydi ?

Satacak olsa on kere satardi. Adam Avrupa'ya gitmek istedigini yillar önce söyledi zaten. Galatasaray'da basari yakalayip gideyim diye yillarca bunu erteledi. Hatta üzerine Galatasaray'la 5 yillik sözlesme imzaladi. En son treni de kacirmamak icin kulüple anlasarak gitti. Türk futbol tarihinin en yüksek bonservisini kazandirdi.

Sakatim diyerek oynamadigi ise kuyruklu yalan. Arda'nin Galatasaray'daki sakatligi A.Madrid doktorlari tarafindan bile biliniyor ve ona göre dikkatli oynatiliyor. Kötü oynadigi icin elestirin, o kisisel yorumdur. Ama takma isimlerle, klavye arkasindan insanlarin karakterlerine, is ahlaklarina, haysiyetlerine camur atmayin.

Fenerbahce medyasi ile el ele verip basarisiz olmasi icin herseyi yaptiniz. Adam yurt disina giderek size yem olmaktan son anda kurtuldu. Prim derdinde dedigin adam aldigi primi genc futbolculara dagitacak kadar bonkördür. Taptiginiz elin yabanci futbolcusu kaybettigimiz mactan sonra etrafa gülücükler sacarak evine giderken Arda hirsindan aglayarak röportaj veriyordu.

Arda sizden cok daha fazla Galatasaray'lidir. Sizin gibi iyi gün taraftarlarinin ona hakaret etmesi onu daha da yüceltir.

• Bizde isterdik Selçuk eski haline dönsün bence seneye çok iyi olacaktı bizde kalırsa...
  • Her zaman soylerim arda benim nazarimda sakat baros trabzon deplasmaninda tribundeyken kendisi ayni gun deplasmana gitmeyip barda goruntulendigi gun bitti benim icin. Ister sinema kapatsin ister barlarda gezsin o beni alakadar etmez ama sen bir takimin kaptaniyken elin cek oyuncusu kadar olamiyosan bunun izahati yoktur.

Ayrica yine her zaman soyledigim, atleticoya gittikten sonraki fizigine bakalim bizden gittigi donem fizigine bakalim tifil hantal kilo fazlasi olarak gitti bizden madem yeteneklisin o yetenekletini kendi takiminda gostereceksin aslanim. Bu takimin belki en genc kaptanligini almissin baskanla arkadas gibisin o zaman hakkini da vereceksin. Isterse messi gibi oynasin ben geri donsun istemem.

Selcuk efendiye gelirsek o cikardigin lacoste tshirt degil Galatasaray formasi, yilda 6 7 trilyon para alirken iyi iki isliklaninca forma cikar, oldu! Galatasaray formasi agirdir herkes tasiyamaz, altindan kalkamayacagin yukun altina girmeyeceksin demek ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.