Şimdi Ara

en büyük cesaretimizi yazıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir yıldır geçmişi ve arama kayıtlarını silmiyorum eski bilgisayarımda da 3 yıllık veriler silinmemişti ( ulan bilgisayarcıya dedim eski verileri geçirelim diye geçirmemiş inşallah bakmamıştır içindekilere )

• Yurttan kaçmak başkaları da var ama aklıma ilk bu geldi en sonuncu yaptigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise yillarimda mudurun odasinda bacak bacak ustune oturmustum.Neden yaptigimi hala bilmiyorum.Ailemi cagirmisti
    mudur.

• 3aydir takip ettigim kizla cesaretimi toplayip tanismam

Sonrasi husran

• gece 3 de cemmat yurdundan kaçıp halısahaya gitmek idarecinin odasında hoca otur denemeden sert bir şekilde oturmak okul öğretmenine yapmıyorum diye atarlanmak vs. vs.
  • 12-13 yaşlarında doğuda oturduğumuz zamanlar kapımıza benim yaşlarda 3-4 kürt gelmişti bayram vakti şeker istemek için. Tabağı bir uzattım bir tanesi en az 7-8 tane aldı bende atarlıydım o zamanlar noluyo lan demiştim çocuklar kapıdaki ayakkabıları falan dağıtıp kapıyı tekmelediler evde tekim sanıp. Babam uyuyordu, uyandı odadan çıktı bende herhalde babamın gözüne girmek için mi yoksa saf manyaklıktan mı bilmiyorum mutfağa yardırıp ilk çekmeceden bıçak alıp 3. katın merdivenlerden apartman girişine kadar kovaladım bunları. Harikaydı, cidden belki kötü bir şey ama hiç o kadar güçlü hissettiğimi hatırlamıyorum

He tabii birkaç ay sonra dersaneye giderken başka kürtler tarafından 10 milyonum alındı bıçak çekmişlerdi, o zamanda çok güçsüz hissetmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avm bir sise bira icmistim geri yerine koydum az dolastim guvenlik yakaladi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

12-13 yaşlarında doğuda oturduğumuz zamanlar kapımıza benim yaşlarda 3-4 kürt gelmişti bayram vakti şeker istemek için. Tabağı bir uzattım bir tanesi en az 7-8 tane aldı bende atarlıydım o zamanlar noluyo lan demiştim çocuklar kapıdaki ayakkabıları falan dağıtıp kapıyı tekmelediler evde tekim sanıp. Babam uyuyordu, uyandı odadan çıktı bende herhalde babamın gözüne girmek için mi yoksa saf manyaklıktan mı bilmiyorum mutfağa yardırıp ilk çekmeceden bıçak alıp 3. katın merdivenlerden apartman girişine kadar kovaladım bunları. Harikaydı, cidden belki kötü bir şey ama hiç o kadar güçlü hissettiğimi hatırlamıyorum

He tabii birkaç ay sonra dersaneye giderken başka kürtler tarafından 10 milyonum alındı bıçak çekmişlerdi, o zamanda çok güçsüz hissetmiştim

olum ne yapacaz bu bıçak çıları yav. bende artık taşıyom ha korkudan. kurtlar vadisine başladım lazım olur diye . tırsıyom biri gelip çatıcak diye

• minibüs şoföründen 10 kuruş para üstünü geri aldım
  • Ecevit krizi öncesi annemin emekli ikramiyesinin tamamını borsaya Tcell hisselerine yatırmıştım. Akp hükümeti öncesi yaşı küçük olanlar pek anlayamaz çünkü uzun zamandır borsa paranızı pul yapmıyor ama eskiden 1 haftada zengin de olabilirdiniz beş kuruşsuz da kalabilirdiniz ve tüm paranızı borsaya yatırmak ciddi bir riskti.

• Durun la bir şey daha hatırladım, 7. sınıfın ilk dönemiydi bu hoca sana vurursa 3 sn icinde karsilik verince bir sey olmuyor ceza veremiyorlar olayi yaygindi herkesin agzindaydi anlatiyodu millet. Bizim fen hocasi(fendi galiba ders) biraz sorunlu bi tipti, derste kizin birine ne bakiyosun sen tip tip demistim adam kafama cetvelle vurmustu benimde aklima bu refleks olayi geldi adamin karnina yumrugu gecirdim. Gobekliydi namussuz bende siskaydim her zamanki gibi, pek bir sey olmamistir ama bana oldu xd disipline yollandim neyseki derslerim iyiydi mudure yalvardik anne babama soylenmedi bir sey

• 2 ay önce bi sebepten dolayı çocuğun teki kavgaya çağırmıştı. ben tek gitmiştim. bunun neresi cesaret demeyin. karşı tarafın 20 kişi geliceğini bilmiyordum.

en azından diğer kişiler karışmadı. kavga ediceğim çocuktan tek yumruk yedim. o an öylece yerde kalıverdim. kendime geldiğimde yüzümü elledim kanıyomu ne oldu falan diye. sol elmacık kemiğim göçmüş. hayvanoğlu hayvan nasıl vurduysa. hastaneye gittim sonuç elmacık kemiği kırılmış geçen ay ameliyat oldum.
  • Lise 1 deyken lise 3 lerde okulca tanınan bir adam vardı Zeki diye 190 boyunda deve gibi bişeydi buna atar yapmıştım 1 2 kere neyse ki bişey olmadı.
  • Aklımda geldi.Bimde hindistan çevizli cukukata vardı.1 lira idi.Başka şeylerde almıştım.5 kuruş lara üstü artacakti hesapladim tabiki.Sonra adam vermedi dedim "5 kuruş vermeniz gerekmiormu".Baktı gişe fişe o cukunat 1 iken 1.05 olmuş ve ben rezil oldum arkadasta vardı rezil oldum.Adam çıkarken nasıl insanlar vary felan dedi çok pis utandım ama iyi cesareti de rezil oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Lise 1 deyken lise 3 lerde okulca tanınan bir adam vardı Zeki diye 190 boyunda deve gibi bişeydi buna atar yapmıştım 1 2 kere neyse ki bişey olmadı.

2 yıl önce çömezim okulun belalı t ipleri var serseri. o gün köfte dagıtıyorlar düğün salonnda eğlence ( oorganizasyona gel ) çocuğa artislendim kafa kafaya geldik . ulan olum bendeki bu atar bana çok batar ilerde yav Allahtan hır çıkmadı
  • Bundan yaklaşık 4-5 sene önce daha ergenken, her gün sabah akşam yediğim tek yemek kahvaltılıktı. Bir gün akşam yine kahvaltılığı hazırlayıp tamda odama götürüyordum ki peder gördü yine mi kahvaltılık götürüyor bu dedi. Tabi ergen kafası ya benimde atarlanmam lazım :O Kahvaltılığı yere bıraktım odadan kafamı soktum kahvaltılığı götüreceğim erkeksen beni durdurursun dedim. Çaydanlıkla bana vurmuştu, babama bende el kaldırmış gibi yapıyorum ama vuramıyorum. Sonuç dayak yememle kalmıştım. Sonrasında 6 ay konuşmadım ve öyle barışmıştım

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömürlük talebe -- 30 Temmuz 2014; 1:46:00 >
  • otobusteki kadina blowjob yaptirmistim (en arkada oturuyorduk + geceydi otobusun isiklari calismiyordu + gorevli arkadasim oldugu icin cok tehlikeli diye ben haric otobusteki herkesin telefonunu toplattirdim isik gelmesin diye + otobusun esya koyma bolumunde yer olmadigi icin birkac buyuk boy valiz onumuzdeydi)

saka tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Lise 1 deyken lise 3 lerde okulca tanınan bir adam vardı Zeki diye 190 boyunda deve gibi bişeydi buna atar yapmıştım 1 2 kere neyse ki bişey olmadı.

2 yıl önce çömezim okulun belalı t ipleri var serseri. o gün köfte dagıtıyorlar düğün salonnda eğlence ( oorganizasyona gel ) çocuğa artislendim kafa kafaya geldik . ulan olum bendeki bu atar bana çok batar ilerde yav Allahtan hır çıkmadı

Yalnız bizim çattığımız adamlar Allah'tan dövüş çıkarmaya niyetli değillermiş yoksa sende bende iyi dayak yerdik hani

• Lise 1 deyim canimdan sevdigim bir kiz arkadasim vardi
    Ayni siniftayiz hep bana sarilir , oper kisaca beni severdi
    O zamanlar 175 boyunda bir genctim biraz iriydim

okulda kiz arkadasimla gezerken herkezden harac para toplayan bir cocuk
    Vardi okulun reisiydi . Benden para istedi vermedim gorcen sen dedi . Okul
    Cikisi kiz arkadasimla giderken beni yaklasik 30 kisi SIKISTIRDILAR 1 e 30
    Kacsan kacamazsin kiz var gittim harac toplayan cocuga tum gucumle yumruk attim
    qyere dustu burnu kanadi hemen yere yatip kafami karnimi korudum dayak yedim
    ama emin olun gozumden tek damla yas akmadi kiz arkadasim nasil aglamisti nasil sarilmisti bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipolar Bir Genç -- 30 Temmuz 2014; 1:55:14 >
  • 2 seneden beri dışarıda kapri giymiyordum

bugün giydim -.-

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.