D

Yarbay
22 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 82 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar.

Arkadaşım MSI dizüstüsüne kahve döktü ve klavye gitti. Başka klavye denedi yine çalışmadı, tuhaf tuhaf tuşlara basıyor bilgisayar rastgele. Muhtemelen anakartta sıkıntı çıktı. Burada anakart tamiri yapan birileri var mı? Ya da işçiliğine güvendiğiniz ve kazıklamayacak başka bir firma var mı?

İstanbul - Mecidiyeköy'deyiz.

Edit: Sorun çözülmüştür. Anakarttaki klavye girişi sentetik tiner ile temizlendi ve yeni klavye takıldı, Mecidiyeköy'de Pro-Tech Bilişim'e yaptırdık.
Merhabalar. 3DS Max'te modellenmiş bir binanın kaplama ve renderini yapacak biri aranıyor. Biraz aciliyeti var. Müracaat ben.

İyi akşamlar.
Arkadaşlar merhaba.

Yönetmenlik yapmaktayım. Belediyenin işlerini de yapıyorum ve bilirsiniz belediyelerde saçma sapan insanlar vardır. İş tanımımı tam bilmeyen bir yönetici beni "Bir projemiz var görüşebilir miyiz?" diye belediye dışında bir yere çağırdı ve gittim. İçerideki yetkililere beni tasarımcı olarak tanıttı (Şok 1) ve bir binanın tasarımının renderlarını alıp video yapmam gerektiği şeklinde bir iş verildi. Detayları tanışırsak anlatırım.

Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Elimde .3ds formatında proje var ve Sketchup'da çizilmiş bir bina var içinde. Bu tasarımın renderlarının alınması gerekiyor. Bir miktar bütçemiz de var. Bilen için çok kolay bir iş olduğunu düşünüyorum ancak ben programa hakim değilim. 3DS Max bilen arkadaşlar iletişime geçebilirse çok mutlu olurum...

İyi günler dilerim.

Fotoğraflardaki gözlük erkek, kadın veya unisex gözlük mu sizce?
Merhabalar.

Kablosunun ucu böyle,

Dış görüntüsü de böyle olan bi subwoofer var elimde. Bunu nasıl değerlendirebilirim? Kablosunun ucu standart bir uç mu?
Merhaba

Minibüse otomasyon sistem yaptık, röle çekebilen bir kartla. Kartı herhangi bir android cihaz üzerinden kontrol edebiliyoruz. İstediğimiz şey tableti açtığımızda sadece o uygulama açılsın, hiç arayüzden onu açmakla uğraşmayalım. Var mı bir yolu? Google da aradım ama doğru arama terimlerini giremediğimden dolayı bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,

Tablet benim değil öncelikle, arkadaşımın; ve arada 350km kadar fark var, bu yüzden halledemedim.

Neyse, şu (https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=118363478 ) linkteki mesajda yazan işlemleri yapıp romu yüklettirdim teamviewer ve whatsapp münakaşaları yoluyla ama arama menüsü gelmesine rağmen arama özelliği çalışmıyormuş. Aynı konunun altında muttixp nickli bir arkadaşın yayınladığı rom var ama onun indirmemiz için verdiği dosya bozuk, zortlamış. Yok mu bunun bir yolu ya? Sağolun şimdiden.
Merhaba,

Yaklaşık 1 ay oluyor VodafoneNet'e başvuralı, merkezlerini arayıp başvurumu yaptıktan sonra gönderilecek sözleşmeleri beklemeye başladım. Sözleşmeler gecikmeli de olsa geldi, doldurduk, kimlik fotokopisini de ekledik ve gönderimi yaptık. Ardından araya bayram girdi falan filan, bende başvuru yaptığımı unuttum öyle diyeyim. İnternetsizliğe de alışmıştım :D Neyse, bugün arandım Vodafone'un +90 850 259 0542 numarası tarafından, kimlik fotokopimin onlara ulaşmadığını ve 0546 900 8544 numaraya tekrar fotoğrafını çekip göndermemi rica ettiler. Şimdi sorum şudur, bu numaralar gerçekten Vodafone'a mı ait? Kendilerine Whatsapp'tan sordum zaten siz Vodafone musunuz diye, iyi de dolandırıcı falansa evet diyecek zaten, sizlerden de bilgisi olan vardır diye fikir almaya geldim. Yardımcı olur musunuz?

Edit: Sorun çözüldü, boşu boşuna evhamlanmışım. Tez kellem vurula İyi günler :)
Merhaba,

AMD Phenom II X4 925 işlemciye sahibim, elimde Edius 7 kurulum dosyası var ancak işlemcim SSE3 komut setini destekliyormuş, Edius ise SSSE3 desteği istiyor. Bir şekilde Edius kullanma imkanım var mı? Edius 6 kullanabilirim sanırım, o destekliyor diye biliyorum benim işlemcimi, ancak şu an internet bağlantım yok ve Edius 6 indiremem ne yazık ki. Neyse, kullanabilir miyim yoksa yeni işlemci almak zorunda mıyım? Teşekkürler.
Selamlar

Bir bisiklet buldum, ikinci el, Rizede şu an, kargo ücreti ne kadar tutar? Ben Bursadayım, bisiklet zaten 350 lira eğer kargoyla birlikte 500e falan gelecekse buralardan ona eş değer bir şeyler bakayım daha avantajlı olur
Hakkında
Meslek: Yönetmen
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Dell Inspiron 15-7559
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
Takım
Fenerbahçe
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.436
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 21.845 (Bu ay: 454)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 919 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.