Şimdi Ara

en büyük cesaretimizi yazıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Babam ve kardesim suadiye sahilinde her aksam paten kaymaya gelirlerdi bende o gun arkadasla bulusucaktim. Beklerken sigara yakiyim dedim yakmaz olaydim yaktim iciyorum sonuna geldim bi baktim babam beni izliyor bende babamin onunde son firti alarak sigarayi yere attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Lise 1 deyken lise 3 lerde okulca tanınan bir adam vardı Zeki diye 190 boyunda deve gibi bişeydi buna atar yapmıştım 1 2 kere neyse ki bişey olmadı.

2 yıl önce çömezim okulun belalı t ipleri var serseri. o gün köfte dagıtıyorlar düğün salonnda eğlence ( oorganizasyona gel ) çocuğa artislendim kafa kafaya geldik . ulan olum bendeki bu atar bana çok batar ilerde yav Allahtan hır çıkmadı

Yalnız bizim çattığımız adamlar Allah'tan dövüş çıkarmaya niyetli değillermiş yoksa sende bende iyi dayak yerdik hani

abi adamlarda dagger skills master dır yalnız öperler bizi zaten yapcağın ek şey. karı gibi bagırıp ya kaçmak yada salak salak dans edip kafalarını karıştırmak

• bu mesaj kendini imha etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 30 Temmuz 2014; 2:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

12-13 yaşlarında doğuda oturduğumuz zamanlar kapımıza benim yaşlarda 3-4 kürt gelmişti bayram vakti şeker istemek için. Tabağı bir uzattım bir tanesi en az 7-8 tane aldı bende atarlıydım o zamanlar noluyo lan demiştim çocuklar kapıdaki ayakkabıları falan dağıtıp kapıyı tekmelediler evde tekim sanıp. Babam uyuyordu, uyandı odadan çıktı bende herhalde babamın gözüne girmek için mi yoksa saf manyaklıktan mı bilmiyorum mutfağa yardırıp ilk çekmeceden bıçak alıp 3. katın merdivenlerden apartman girişine kadar kovaladım bunları. Harikaydı, cidden belki kötü bir şey ama hiç o kadar güçlü hissettiğimi hatırlamıyorum

He tabii birkaç ay sonra dersaneye giderken başka kürtler tarafından 10 milyonum alındı bıçak çekmişlerdi, o zamanda çok güçsüz hissetmiştim

Haykırdım baba

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

Bikere filimciden 30 gb lik +18 arşivi aldim 50tl ye kücukken.
    Bikerede konserde kiza dokundum.
    bikere de denizde şartumu çikardim arkadaslar yanimdan kaçti.
    cok kucukken de kizlarla doktorculuk oynarken bisey yaptim.

o doktorculuk hepimize özel çaktırma
  • Okulda güvenliğe kolay gelsin abi biz kaçıyoruz diyip kaçmıştık 6-7 kişi
  • İshalken osurmak ne demek bilmeyen bu konuya yazmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

İshalken osurmak ne demek bilmeyen bu konuya yazmasın.

biliyorum ama hep başarılı oluyorum
  • Zamanında 8.sınıfta bi hocamız var en küçük hatada kız erkek ayırmayıp cetvelle döverdi neyse benimde sevdiğim bir kız vardı ve bişey yüzünden buna çetvelle vurdu ağladı felan bende dayanamadım kalktım dedim hocam kıza ne vuruyonuz oda sanamı sorcam felan dedi elimi tuttu çekiştirdi çek elini dedim sonra müdüre gittik 1ay sonra okuldan ayrıldı hoca . yine 4 gün önce yolda arkadaşla yürüyoz bi baktık yolda bi kızı iteliyolar dövüyolar felan hemen ayırmaya çalıştık elamanlar 3kişi at hırsızı tipliydi sonra ayırmaya çalışınca bizede saldırdılar yanımdaki arkadaş boks bildiği için elamanları dövdük aslında o dövdü ama sonra kadına bişeyiniz varmı noldu felan dedik kadına sarkmışlar buda saldırmış bunlara sonrasında kadın gitti bizde tam gidecez 6 kişi tekrar geldiler bizi tam bi güzel döverlerken esnaf kurtardı Bida kimseye yardım etmicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantura2 -- 30 Temmuz 2014; 21:27:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.