galatasaray bu oyunla bu anlayışla bu fıtbolcularla daha üç sene perişanları oyniycak gibi geliyo bana. defans delik deşik takımı yöneten adam fıtboldan bihaber valla işimiz zor leeds unitede dönecez.
fake hesapla değil de normal hesapla gel
quote:
Orijinalden alıntı: Watashiwa L
galatasaray bu oyunla bu anlayışla bu fıtbolcularla daha üç sene perişanları oyniycak gibi geliyo bana. defans delik deşik takımı yöneten adam fıtboldan bihaber valla işimiz zor leeds unitede dönecez.
+1
türk oyuncu bulmamız şart , stoper veya sol bek hatta forvete etkili oyuncular , ayrıca sola podo yu alabilseydik bu takım çok daha farklı gözükürdü
3 sene az 6 sene unutalım.
Gecen sene Fenerbahçe de böyle başlamıştı hatırlarsanız. Ancak onların kadrosu takım oyunu adına daha iyi. Bu durumda takımımıza daha cok zaman lazım. Fm oynamıyoruz. Onbirimize 9 yeni oyuncu katıldı. Bu isler oyundaki gibi kolay değil.
katılıyorum bu sene ben takımımdan şampıyonluk beklemiyorum sadece ve sadece taraftarımızdan futbolcuları öyle çabuk asıp kesmelerini istemiyorum.
3 senede çok uzun bir süre.fatih terim 3 sene şampiyon olamazsa gönderirler.
playoff varken herşey olur önemli olan ligin ilk yarısında yarışdan kopmamak düşünün geçen sene bam vardı bu sene selçuk melo eboue milyardolarlarımız yok bu işler zamanla ikinci yarıda da bir forvet defansa bir iki takviye ile gayet başarılı oluruz
Anlamak zor gerçekten.Her sene yarı dönemde alacağız oluyor.Sonra yaz döneminde alacağız oluyor.Adam gibi bir defans dörtlüsü kuramadık.Hala sabri hala servet hala zan.Önce buraları halletmemiz lazım.Arda gitti planlar değişti hucüm anlamında birşey diyemem haklılar ama görmesi lazım bunları başkanın ve Teknik Direktörün.Devre arası kesinlikle sağlam bir stoper ve yaratıcı oyuncu forvet arkası Lincoln tarzı birini almamız gerek.Forvetler yeterli bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
3 senede çok uzun bir süre.fatih terim 3 sene şampiyon olamazsa gönderirler.
2 senede şampiyon yapamazsa gitsin artık bir zahmet
Böyle bir durum artik olusmaz Polatin baskanligi döneminde elestiri yapmak bile hata görülüyordu onlarda cok iyi biliyorlardi Gs taraftari gözünü acti elestiriyor gereken tepkiyide koymak icin cok beklemez. Ha arada bu konuda oldugu gibi 100 % 20 lik bir saksakcik grup mutlaka cikacaktir ama etkilemez. Fbnin 5 senede bir sampiyon olmasinda en büYük pay taraftarinin gerektiginde gereken tepkiyi koymasidir Gs taraftarida gecen son 3 senede bu konuda uyandi bundan sonraki yönetimler bunu artik biliyorlar.
Birde not Playofff falan varkende senin playoff kalacagin garantimi sanki 4 takima Playoff oynama garantisi verildi son macta giren oyuncularin girdikleri dakika gol atmasi yada penalti olayi mactan puan alinmasini saglamis sen önümüzdeki macta Gs su isi yapar diyebiliyormusun kesinlikle hayir.
Şampiyonluk şart değil, bu sene de taraftar şampiyon olsun yaptığı düzgün hareketlerle..
bu sene şampiyon olurda (bence zor) ve avrupaya çıkarsak muhteşem transferler gelir takımın morali artar
Kardeşlierimmm......
Bu kadar karamsar olmayın...
Gecen seneden kalan tüm futbolcuları yollarsak eğer (Servet dışında) bu takım düzelir...
Çünkü yeni gelen oyuncuların aklını bulandıran bu aadamlar..Kaybetmeyı artık bi görev kabul ettıklerı ııcın yenilerede kötü örnek oluyolar...
Ayhan,Sabri,Kazım,Ufuk,Aykut,Gökhan zan,Hakan balta,Caglar ve aklıma gelmeyen bı kac isim daha...Bunlar gönderilmedikce bu takım düzelmez...
Konuyu acan arkadas 3 seneligine galatasarayliligi biraksin kesin sampiyonuz.
Galatasaray, 17 şampiyonlukla en çok şampiyon olan takımlardan ve 10 kez grupta oynayarak en çok Şampiyonlar ligine giden takım.
Ama bu Galatasaray 3 senedir şampiyon olamıyor 5. 3. ve 8. bitiriyor, 6 senedir de Şampiyonlar ligine gidemiyor.
Bence GS'liler başarı beklemekte haklılar.
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
türk oyuncu bulmamız şart , stoper veya sol bek hatta forvete etkili oyuncular , ayrıca sola podo yu alabilseydik bu takım çok daha farklı gözükürdü
solo podolski ortaya diego lazımdı.
3 sene değil ama 1 sezon daha başka bahara erteledik şampiyonluğu.
Umarım sezon sonuna kadar beni yanıltır bu takım ve şampiyon oluruz.
10 kişi oynanan bir maç sonrası herkes karamsarlığa düşmüş çok ilginç beğenmiyorsan git bu sene şampiyon olacak takımı tut.
Monaco'da yaptık Kopenhag'ta yaptık ligde de yaparız
quote:
Orijinalden alıntı: 10lincoln10
10 kişi oynanan bir maç sonrası herkes karamsarlığa düşmüş çok ilginç beğenmiyorsan git bu sene şampiyon olacak takımı tut.
Monaco'da yaptık Kopenhag'ta yaptık ligde de yaparız
Yoo adam haklı bence...takıma futbol oynatamıyor oyuncu seçimleride yanlış ayrıca...Kendi adına böyle düşünebilirsin ama bence F.T. ile bu iş olmayacak...