Şimdi Ara

Emule & Cfosspeed (emule kullanan okusun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kısaca programı tanıtayım. Bu program: ADSL kullanıcıları için yapılmış olup, upload yaparken download'unuzun etkilenmemesini sağlar ve gönül rahatlığıyla upload yapıp bol bol kredi kazanabilirsiniz.

22K-Download, 6K-Upload rahatlıkla yapılabilir hale geliyor.
    Bu durumda iken web'te herhangi bir site açmak gerektiğinde yada web-cam gibi uygulamalarda upload gereksinimi olduğu anda cFosSpeed öncelikli olarak ihtiyacınız olan yere upload'unuzu yönlendirir. Sadece emule için değil web-cam kullananlar içinde şiddetle tavsiye ederim.

cFosSpeed 2.02 versiyonunda yeni bir özellik var.
    Priorities burada mod kullanan arkadaşların ayar yapması gerekiyor aksi halde emule için hiç bir faydası olmaz.

Yapmanız gerekenleri anlatayım:
    1) Kullandığınız emule mod'u açın.
    CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basarak modunuzun uzantısını bulun.

Yukarıda ki ekran görüntüsünde kırmızı kutu içerisine aldığım.
    Emule FreeAngel mod için .exe dosyası uzantısıdır. Bu 3. aşamada bize gerekecek.

2) cFosSpeed 2.02 versiyonuna sağ klik yapıp, Options/Priorities bölümüne tıklayın.

3) Açılan pencerede aşağıda ki ayarları yapacağız.

1-numaralı boşluğa, 1. Aşamada öğrendiğimiz .exe dosyası uzantısını yazacağız.
    Emule freeangel için: (aşağıdan copy paste yapabilirsiniz)
    emule43b-freeangel-no ratio-no limits.exe
    2-numaralı boşluğa, FreeAngel yazabilirsiniz(istediğinizi yazın buraya)
    3-numaralı bölümün ayarını lower yazan yere getirin. Upload önceliğini bu minimum yapacaktır ki, netlimiter ve emule'nin kendisininden hiç upload sınırı vermesinizde download'unuzun düşmesini engelleyen budur. 22K Download yaparken 5-6K upload yapabileceğiniz gibi, 6K upload yaparken webcam gibi bir cihaz çalıştırdığınız anda cFosSpeed emule upload'unu otomatik olarak 0.5K'lara düşürerek web-cam için upload ayıracaktır. Ya da web'te dolaşırken ihtiyacınız olduğu anda otomatik olarak emule upload'unu kısıtlayacak ve sizin rahatca internette dolaşmanızı sağlayacaktır.
    4-numaralı bölüme yani Add yazan yere basınca kuralımızı eklemiş oluyoruz.
    5-numaralı bölüme yani save yazan yere basarak işlemimizi tamamlıyoruz.

Diğer mod'lar içinde yani .exe uzantısı emule dışında bir şey olan mod'lar için de aynı mantıkla öncelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz
    divxplanet.net sitesinin forumundan 'SilverShadow' nick li arkadaşımızın msj'ının kopyasıdır.
    topic daha önce açıldı mı bilmiyorum. saygılar.

• indirmek için link verseydin çok güzel olurdu
  • Bu klavuzu buraya taşıman güzel olmuş...Program için çok fazla arama çabası göstermenize gerek yok..Cfosspeed yazıp emulede arattığınızda kreklisini bulabilirsiniz...
  • Kıyak programa benziyor zıplıyorum hemen.
  • emule gökhan mod aygıt işlemler kısmında direk emule.exe diye çıkıo valla... Hiç bi sorun yok sanırım ondan..Var mı yoksa?
  • arkadaşlar program gerçekten güzel..
    ben bu program sayesinde upload vermeye başladım. bakın

saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BitComet ile 25K download...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanıyorum ve emuleden cFosSpeed 2.02 çekebilirsiniz çok güzel bir program herkese tavsiye ederim
  • Çok teşekkürler arkadaşım bu program ve resim için.
    İnşallah herkes kullanmaya başlar ve upload larımız biraz daha iyileşir de Türk filmlerini rahat çekeriz.

Uçurtmayı vurmasınlar filmini indiriyorum. 3 gündür 0 byte indirebildim ne kadar güzel di mi
    :)

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeLLTaLe

Çok teşekkürler arkadaşım bu program ve resim için.
    İnşallah herkes kullanmaya başlar ve upload larımız biraz daha iyileşir de Türk filmlerini rahat çekeriz.

Uçurtmayı vurmasınlar filmini indiriyorum. 3 gündür 0 byte indirebildim ne kadar güzel di mi
    :)

Saygılar...

Bayağı bir indirmişsin gerçekten
  • arkadaşlar programı isteyenler mail adresini pm olarak yazsın gönderiyim programı..
    saygılar.
  • iyi güzelde program 45 günlük deneme sürümü nasıl full yapıcaz ben emule den crack fln indirdim ama registry ayarları var bu işlerden az çok anlarım ama olmuyo bu program başkasına register edilmiştir gibi bi uyarı çıkıyo... Şu programı nasıl full yapacaz bi de o konuda guide istiyorum:D
  • iyide neresinden kayıt yapıyoruz bunun
    44 gun kaldı diyo. bulamaıdım registry bolumunu. online falanmı acaba.illa internetten almakmı gerekiyo?
  • slm..
    millet cfosspeed-v202 win98 de çalışmıyor mu ?

çalışmıyorsa hangi wersiyonunu yüklemeliyim ??
  • ya crack mrack yapmayın 45 gün sonra format atın bilgisayara olsun bitsin.hem orjinal yazılım kullanmış olursunuz:)
  • BEN DENEDİM AMA YİNEDE UPLOADIM DOWNU FECİ SEKİLDE ETKİLİYO
    SADECE UP OLARAK 2 KB VERİRSEM DOWNUM GÜZGÜN OLUYO ONUN HARİCİNDE UP YÜKSEK VERİRSEM DOWNLARIM 13-14KB Yİ GEÇMİYO
  • quote:

ya crack mrack yapmayın 45 gün sonra format atın bilgisayara olsun bitsin.hem orjinal yazılım kullanmış olursunuz:)

walla crack program kurup bilgisayarımı kaçak ürünlerle kirletmek taraftarı değilim.
    Haftaya adsl bağlatıyorum, modem de alcam. GEEK'lerin yeni modellerinin yanında cFosSpeed 2.03 hediye veriliyormuş, belki GEEK alıırm.
    Ya da madem çok iyi program kaç paraysa alırım bu programı. Bu arada Türkiye'de nerde satılır bileniniz var mı? (dilerim pahalı değildir)
    Emeğe saygı arkadaşlar! Birgün sizin de başınıza gelebilir, bişi yaparsınız, üretirsiniz, sonra korsanı, carcki, sahtesi satılır ve siz avucunuzu yalasınız. Yada çalıştığınız ortamda sürekli birileri sizin fikirlerinizi çalarak veya müdürünüz fikirlerinizi çalarak kendine pirim yapar, aynı şey. Hiç hoş olmaz, değil mi?

• Vaios haklısın belki ama bilmiyorum program fiyatlarını biliyor musun?
    intellij diye bir program var mesela java tool u 500 dolara satılıyor. Şimdi Türkiye gibi bir yerde kolay mı bu parayı vermek.

O yüzden korsan yazılım istemiyorsanız ve parada vermek istemiyorsanız linux kullanın. İlk başlarda zor gelebilir fakat sonradan alışırsınız.

Saygılar..
  • merak etme yabancı değilim piyasaya. 14 yıldır içindeyim.
    "Korsana karşıyım, ama parada vermek istemiyorum" diye bir iddiam yok. KORSANA KARŞIYIM o kadar.
    zaten cfosspeed ile linux un ne alakası var onu da anlayamadım.
    cfosspeedin 500 dolar olacağına ihtimal vermiyorum, Almanya web sitelerinde 39 euro demişler, 1 alana bi bedava kampanyası bile var. Ama ora Almanya, merak ettiğim Türkiyedeki fiyatı kaç para, eminim daha ucuzdur.
    ama ne olursa olsun 500 dolarlık programın lla ki getirisi ilgili kişi/kurumlara daha fazladır, ürün fiyatlandırmak öyle rastgele yapılan bir iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaios -- 14 Nisan 2005, 16:38:51 >
  • defalarca söyldeim...
    program üreticileri,film şirketleri korsanı önlemek istiyorlarsa fiyatları alınabilecek makul seviyeye getirmeliler..
    bi photoshop 500-600 dolar,bi MS Office 200 dolar bi DVD 50 dolar olduğu sürece korsan birmez...
    ayda 2 film seyretmek istiyorsam 100 dolar ödeyecem ha?
    yok ya.gider sinemada seyrederim...
    aç gözlülüğü bırakıp korsanı önleyebilirler ama işlerine gelmiyor...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.