Şimdi Ara

Emule & Cfosspeed (emule kullanan okusun) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu korsan tartışması hiç bitmiycek anlaşılan...
    neyse herkes kendi bildiği gibi yapsın madem...

emule bana umduğumu veremedi. yalnızca oyun indiriyordum onlarında büyük çoğunluğu fake çıkıyordu...

1 aydan fazla oldu açmayalı...
    şimdi tekrar baktım bugün.... bazı downloadlar yarım kalmış...
    ve artık devam etmiyorlar...
    hele biri % 98 de kalmış..
    bunları ne yapmak lazım şimdi... artık devam etmiyorlar silipde yeniden mi başlayacam... yoksa bu şekilde devam edipde bitirmenin bir yolu varmı.
  • Metfileregenerator

eDonkey'deki temp dosylarını düzenleyen, düzelten bir program. Yarım kalan downloadları tamamlamaya, elektrik kesintisinden bozulanları geri getirmeye yarıyor; özellikleri şöyle:

* Tamamlama
    Bu mod ile yarım kalan dosyaları tek parça haline getirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyayı, tek parça haline getirir fakat ne kadar ve neresini indirdiğinize bağlı olarak dosya çalışmayabilir.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "Completion"u seçip, next deyin.
    o Eğer doğru yer çıkmadıysa temp klasörünüzü tekrar gösterip next.
    o Tamamlamayı istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Son ayarlara da bakıp, next.

* Çevirme
    Bu mod, eski tip tek dosyalı part dosyalarını (mesela emule temp), yeni çoklu part dosyalarına çevirir.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "Conversion"u seçip, next'e basın.
    o Çevirmeyi istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Doğru dosyayı seçtiyseniz, tekrar next.

* Düzeltme
    Bu mod ile yok olan, bozulan downloadları geri getirebilirsiniz.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "Recovery"i seçip, next.
    o Düzletilmesini istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Bu ekrandaki ayarlara dokunmadan next'e basın tekrar.
    o Hash bittikten sonra, düzgün bir "candidate" seçip, next'e basın. Eğer bu yolla düzelmezse, download'ınızın bir yedeğini alıp; downloada tekrar başlamalısınız. 1Mb geldikten sonra tüm part ve met dosyaları oluşacaktır, ondan sonra yedeğini aldığınız part dosyalarını bu yeni başladığınız download'ın üzerine koyun, bu özelliği tekrar çalıştırın.

* View/Edit
    Bu modla, part.met dosylarının içine bakıp, gereken yerleri editleyebilirsiniz.
    o MFR'yi çalıştırın.
    o "View/Edit", seçip, next'e basın.
    o View-Edit yapmak istediğiniz dosyayı seçip, next.
    o Değiştirmek istediğiniz bölümleri değiştirip, next.
    o İstediğiniz kontrol metodlarını seçip, next.

Son olarak metfileregenarator linki:
    http://www.bws42.com/index.php?dest=mfr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 18 Nisan 2005, 23:34:53 >

• Net limiter da aynı işi yapıyor. Bütün internet trafiğini kullanan programlara kota koyabilirsiniz.
    NetLimiter 1.3 sürümünü kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Net limiter da aynı işi yapıyor. Bütün internet trafiğini kullanan programlara kota koyabilirsiniz.

net limiter aynı işi yapmaz.

cfosspeed mevcut hızınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar.

net limiter ise download / upload limitlemeye yarar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 333

quote:

Net limiter da aynı işi yapıyor. Bütün internet trafiğini kullanan programlara kota koyabilirsiniz.

net limiter aynı işi yapmaz.

cfosspeed mevcut hızınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar.

net limiter ise download / upload limitlemeye yarar..

Buyrun aynı işi yapıyor, tek kullanıcı lisansı $29,95:

/>

• Net Limiter 1.30 'u aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:
    http://www.netlimiter.com/download/nl_v130.exe

Emule vs. gibi paylaşım programlarında "netlimiter" diye aratarak da rahatlıkla bulup indirebilirsiniz.
  • Eğer programı herkes kullanırsa paylaşım programları amaçlarını gerçekleştiremezler. Ben bağlantım 256 olduğunu için kullanıyorum. Eğer daha hızlı bir bağlantım olursa upload'a daha fazla kapasite ayırırım.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Eğer programı herkes kullanırsa paylaşım programları amaçlarını gerçekleştiremezler. Ben bağlantım 256 olduğunu için kullanıyorum. Eğer daha hızlı bir bağlantım olursa upload'a daha fazla kapasite ayırırım.
    Kolay gelsin.

dostum

evet ne limiter paylasım dünyasında cok kullanılır ama net limiter sana 22kb ile download yaparken 4 - 6 kb upload vermez. bunu cfosspeed programı ile yaparsın.

bakın cfosspeed'in tanıtımı.
    Tanıtım:
    Hiç bir program sizin mevcut internet hızınızı arttıramaz, ama ayarlarınızı en iyi duruma getirerek mevcut hızınızı tam kapasite ile kullanmanızı sağlar. cFos Speed programının asıl mantığı, "İnndirme" (Download) ve "Gönderme" (Upload) sırasındaki dosya akışını düzenliyor (bir internet sitesine girerken de, dosya indirirken de download ve upload yaparsınız). Çünkü siz her download yaptığınızda bu dosya paketler halinde gelir ve her paketin ulaştığı alınan yere bildirilir. Yani her indirme işleminde aslında bir gönderme işlemi mevcut. Ve bu göndermeler inndirme sırasında bir şişkinlik yaratır ve indirme hızınızı düşürür. cFos Speed bu dosya aktarımını düzenleyerek mevcut hızınızı en iyi şekilde kullanmanızı sağlıyor. Programın başarısı farketmek için uzman bir kullanıcı olmak gerekmiyor. İnternet hızınızı en iyi hale getirmek istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir program.

Net Limiter tanıtımında ise

Özellikle paylaşım programlarında karşılaşılan bir problem olan, gönderim(upload) bant kapasitesinin fazla kullanımından dolayı, indirme(download) işleminin yavaşlaması sorununa çözüm getiren Netlimiter programı, gonderim bant kapasitesini kısıtlamanızı (en az 1kb) ve indirme işlemlerinizi internet hızınızın tam kapasitesiyle yapmanızı sağlayan kolay ve kullanışlı bir programdır.

yani demek istediğim ; evet iki program da internet bağlantını düzenler. fakat net limiter bu işi kısıtlayarak yapar. Cfosspeed ise dosya aktarımlarını düzenleyerek bağlantını hızlandırır. kısıtlama yapmaz.

• Cfosspeed'in gelişmiş bir program olduğu ve arkasında çok başarılı programcılar olduğu kesin.
    Ama NetLimiter programının ayarları Cfosspeed'a göre çok daha kolay.
    Örneğin NetLimiter kurulduktan sonra program ilk açıldığında program başına sadece bir yere tik koymak bile yeterli. Başka hiç bir ayara gerek yoktur. Bu yönden NetLimiter kullanıcı dostudur.
  • Netlimiter düzenleme de yapmıyor fakat sadece kısıtlama yaparak aşağıdaki hızı elde edebiliyorum:
  • kalpakci dostum benim amacım da bu olayı artık ortadan kaldırmak.
    cfosspeed programı sayesinde 24kb download yaparken 4 - 6 kb upload yaparsın(aynı anda)

yani demek istediğim, bağlantını net limiter ile kısıtlayıp HEP KENDİMİZE dosya çekeceğimize cfosspeed programını kullanalım ve millet de bizden dosya cekebilsin. yoksa emule'de daha fazla ayakta duramaz bu gidişle.. bence eğer elimizde fırsat varsa bencillik yapmanın hiçbir gereği yok...
    saygılar.
     Emule & Cfosspeed (emule kullanan okusun)
  • quote:

Cfosspeed'in gelişmiş bir program olduğu ve arkasında çok başarılı programcılar olduğu kesin.
    Örneğin NetLimiter kurulduktan sonra program ilk açıldığında program başına sadece bir yere tik koymak bile yeterli. Başka hiç bir ayara gerek yoktur. Bu yönden NetLimiter kullanıcı dostudur.

birisi upload ı hızlandırmak için.. diğeride upload ı sınırlamak için..
    333 yazmış açıklamış..
    bu bundan daha iyi demeni anlayamadım..
    Kullanım alanları ayrı diyebiliriz hatta zıt.
  • 333 Acıklamaların için saol Bu Cfosseed tam sürüm için pack link werebilirsen sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unix

333 Acıklamaların için saol Bu Cfosseed tam sürüm için pack link werebilirsen sevinirim..

dostum mail adresini pm olarak yolla, ben gönderirim sana.
    saygılar.

quote:

333 yazmış açıklamış..

Katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: goke

quote:

Cfosspeed'in gelişmiş bir program olduğu ve arkasında çok başarılı programcılar olduğu kesin.

333 yazmış açıklamış..

upload'u hızlandırması gerçekten komik bir açıklama. Teorik olarak upload zaten 8 KB/s. Program bunun üstüne zaten çıkamaz.
    Net Limiter ile Upload'u 6KB/s yaparsanız bencil olmamış olursunuz. Cfosspeed de görüldüğü gibi istediğiniz download/upload değerlerini belirlemek yerine oranlar belirliyorsunuz. Program kafasına göre arka planda zaten limitleme yapıyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: goke

quote:

333 yazmış açıklamış..

upload'u hızlandırması gerçekten komik bir açıklama. Teorik olarak upload zaten 8 KB/s. Program bunun üstüne zaten çıkamaz.
    Net Limiter ile Upload'u 6KB/s yaparsanız bencil olmamış olursunuz. Cfosspeed de görüldüğü gibi istediğiniz download/upload değerlerini belirlemek yerine oranlar belirliyorsunuz. Program kafasına göre arka planda zaten limitleme yapıyor.

emuleyi hıc kullamamıs bırısı olarak ben anladım 333 arkadası sen anlayamadın yada anlamak ıstemıyorsun ınada sardın.netlimiter da uploadu 6 kb yap bakalım downloadun ne oluyo gör sonucta mıllet DL yi dusurdugu icin UL u acmak ıstemıyor ya.ama 333 bunu Dl yi dusurmeden nasıl yapılacagını anlatıyo. insallah daha fazla uzatmazsın

• valla ben normalde emule kullanmamda olesine bos kaldım bi kurayım dedim tikladim bi iki prodigy albumuu cekim dedim indirmedi bekliyor dedi ole sonra arkadasın dedigi emule speed up i cektim onu kurunca direk cekmeye basladı guzel :P
  • yok yok bu emule biseye yaramio cekmio yine uyaw eheh
  • ahada arkadaslar dl bole olur illa gosterticeksiniz tek dosya cekiorum su anda yani emuledeki gibi hız yapmak icin 10 dosya cekmenize gerek yok istediginiz dosyayı en hızlı sekilde cekiyor program

Emule & Cfosspeed (emule kullanan okusun)
  • Bilgisayarınız ile hız rekorları kırın Mutlaka okuyun

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

http://www2.itu.edu.tr/~kotil/cFosSpeed_v202.rar

Cfos speed 2.2 internet bağlantızı optimize eder, download hızınızı artırır
    Alanında bir numara

yükledikten sonra key dosyasını çalıştırıp passwordu girmeniz yeterli

http://www2.itu.edu.tr/~kotil/ieaccelerator.rar

internet explorer inizi gözle görülür biçimde hızlandırır .... Ben bu programı kurduktan sonra firefox u sildim... Çok etkili.....

xpspeed xp sisteminizi mümkün olan en hızlı şekilde kullanmanız için gereken ayarları yapar ........ Ayrıca yapmanız gereken bir kaç ufak işlem var bunlarda ilgili programla birlikte size sunuluyor

Aşağıdaki Ram inize uygun olanı indiriyorsunuz .... Ram iniz bunlardan biri değilse en yakın olan hangisiyse onu yüklüyorsunuz .... Raminizi bilgisayarı sağ tıklayıp özelliklerden öğrenebilirsiniz....Mesela benim 512 Ram o yüzden xpspeed512.rar yükledim.

http://www2.itu.edu.tr/~kotil/xpspeed128.rar
    http://www2.itu.edu.tr/~kotil/xpspeed256.rar
    http://www2.itu.edu.tr/~kotil/xpspeed512.rar
    http://www2.itu.edu.tr/~kotil/xpspeed768.rar
    http://www2.itu.edu.tr/~kotil/xpspeed1024.rar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.