Şimdi Ara

Emule & Cfosspeed (emule kullanan okusun) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yinede mozilla fire fox a devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsgan -- 30 Mayıs 2005, 6:37:22 >
  • inşallah bu programın kullanımı artar. böyle bi konuya bile 1 kb ul verdiğinizi gösteriyosunuz ya helal olsun. sabit 4k ul veriyorum dl 20 üstü hep. dlyi hiçbi şekilde etkilemiyor. herkesin kullanması gereken bir program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

inşallah bu programın kullanımı artar. böyle bi konuya bile 1 kb ul verdiğinizi gösteriyosunuz ya helal olsun. sabit 4k ul veriyorum dl 20 üstü hep. dlyi hiçbi şekilde etkilemiyor. herkesin kullanması gereken bir program.

ewt arkadaslar su programın kullanımını artıralım sonra da UL lerı artıralım cunku DL de hıc bır eksılme olmuyor..paylasım ruhunuz ortaya cıksın barı

• program supermis. Artık netlimiter kullanmayı bıraktım. Onceden 1 gecede 300-350 mb indirirken simdi 550-600mb indiriyor.
    Hemde dahacok upload verebiliyorum artık.
  • bazılarının kafası basmıyor hala heralde. adam gelmiş netlimiterı kullanmak basit diyor. üstüne 1k ulyi limitlemesinin SSsini koyuyor. çüş artık diyorum. sanki 2si aynı kategorinin programı gibi konuşuyosunuz. bende 2 program da yüklü. netlimiterdan ulyi 4 yapıyorum. cfoss yüklü olduğu için de dl de 20 küsürlerde geziniyor. ama sen sadece netlimiter kur bakim 4k ul verdimi dl 10un üstüne çıkıyomu. bu yüzden de napıcaksın netlimiterdan 1 k ul verceksin ve senin gibi zihniyetler yüzünden türk filmlerini çekmek ömrümüz boyunca ızdırap olcak. ayrıca cfosun kendi kafasına göre limitleme falan yaptığı da yok. sadece gelen giden veri paketlerini düzenleyerek ulnin dlyi etkilememesini sağlıyor. sen limiti netlimiterdan koyuyosun.
    cfosspeedsiz netlimiter kullananlara(tabi cfos olmadığı halde 3-4 ul veriyosa onlara lafım yok ), 1k ul verenlere, paylaşım yapmayanlara

• ben netlimiter acmadan sadece cforspeed i kullanıyorum. 3-4kb arası upload veriyo otomatikman. İnterneti kullanırken dusuruyor uploadı otomatik.
    Cok memnunum cforspeed ten. Agdaki diger bilgisayarda da internet kullanabiliyorum artık emule acıkken.
    Herkese tavsiye ederim.
    onceden netlimiterla 2-3kb upload verirken internet 2-3 saat sonra kullanılmaz oluyodu. ayrıca anlıkta olsa 23-24KB ilk defa gordum. ortalama indirme hızım 11-12 den 17-18 lere cıktı.
  • Arkadaşlar emule speed up proyu kurmayın en azından inndir.com dakinin sakın yuklemeyin cunku netdotnet midir nedir oyle bir spyware yuklemeye calısıyor AMAN DİKKAT!!!! Bi de sisteminizde antispyware yoksa buyuk bela olabilir...
  • CfosSpeed i her kurusumda mavı ekran hatası cıkıyo ve bılgısayar reset atıyo....bu programı ılk kurdugum zaman boyle bı hata yoktu ama sonrakı bütün denemelerım husranla sonuclandı...bılgısayarıma her türlu temızlıgı yaptım format attım her seyı sıfırdan kurdum hemen ardından cfosspeed i kurdum sonuc yıne aynı....2.02 ve 2.03 denedım olmuyo bu sorunla karsılasan kımse yokmu arkadaslar...bi el atsanız
  • Cfos speed 2.2 para veriyor galiba size.
  • ya bu emule napster falan gibi spy virüs falan somuyor mu içeri...hiç böyle bir gözlem oldu mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 333

Öncelikle kısaca programı tanıtayım. Bu program: ADSL kullanıcıları için yapılmış olup, upload yaparken download'unuzun etkilenmemesini sağlar ve gönül rahatlığıyla upload yapıp bol bol kredi kazanabilirsiniz.

22K-Download, 6K-Upload rahatlıkla yapılabilir hale geliyor.
    Bu durumda iken web'te herhangi bir site açmak gerektiğinde yada web-cam gibi uygulamalarda upload gereksinimi olduğu anda cFosSpeed öncelikli olarak ihtiyacınız olan yere upload'unuzu yönlendirir. Sadece emule için değil web-cam kullananlar içinde şiddetle tavsiye ederim.

cFosSpeed 2.02 versiyonunda yeni bir özellik var.
    Priorities burada mod kullanan arkadaşların ayar yapması gerekiyor aksi halde emule için hiç bir faydası olmaz.

Yapmanız gerekenleri anlatayım:
    1) Kullandığınız emule mod'u açın.
    CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basarak modunuzun uzantısını bulun.

Emule & Cfosspeed (emule kullanan okusun)

Yukarıda ki ekran görüntüsünde kırmızı kutu içerisine aldığım.
    Emule FreeAngel mod için .exe dosyası uzantısıdır. Bu 3. aşamada bize gerekecek.

2) cFosSpeed 2.02 versiyonuna sağ klik yapıp, Options/Priorities bölümüne tıklayın.

3) Açılan pencerede aşağıda ki ayarları yapacağız.

1-numaralı boşluğa, 1. Aşamada öğrendiğimiz .exe dosyası uzantısını yazacağız.
    Emule freeangel için: (aşağıdan copy paste yapabilirsiniz)
    emule43b-freeangel-no ratio-no limits.exe
    2-numaralı boşluğa, FreeAngel yazabilirsiniz(istediğinizi yazın buraya)
    3-numaralı bölümün ayarını lower yazan yere getirin. Upload önceliğini bu minimum yapacaktır ki, netlimiter ve emule'nin kendisininden hiç upload sınırı vermesinizde download'unuzun düşmesini engelleyen budur. 22K Download yaparken 5-6K upload yapabileceğiniz gibi, 6K upload yaparken webcam gibi bir cihaz çalıştırdığınız anda cFosSpeed emule upload'unu otomatik olarak 0.5K'lara düşürerek web-cam için upload ayıracaktır. Ya da web'te dolaşırken ihtiyacınız olduğu anda otomatik olarak emule upload'unu kısıtlayacak ve sizin rahatca internette dolaşmanızı sağlayacaktır.
    4-numaralı bölüme yani Add yazan yere basınca kuralımızı eklemiş oluyoruz.
    5-numaralı bölüme yani save yazan yere basarak işlemimizi tamamlıyoruz.

Diğer mod'lar içinde yani .exe uzantısı emule dışında bir şey olan mod'lar için de aynı mantıkla öncelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz
    divxplanet.net sitesinin forumundan 'SilverShadow' nick li arkadaşımızın msj'ının kopyasıdır.
    topic daha önce açıldı mı bilmiyorum. saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: nakka

ya bu emule napster falan gibi spy virüs falan somuyor mu içeri...hiç böyle bir gözlem oldu mu

Emule "Open Source"(Linux gibi)www.sourforge.net te geliştirildi. Oyüzden birşey olacağını sanmıyorum. Çünkü kar amacı gütmüyor program...
  • işe yaramıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.