Şimdi Ara

emre çolağın kendini hagi sanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kaç maçtır dikkatimi çekiyor uzaktan bam güm çakıyor emre ama yok yani okadar yetenekli değilsin işte kornerleri kullanmasınada ayrı uyuz oluyorum nedense

• Kendi başına hareket ettiğini mi sanıyorsun? Talimat almasa yapmaz heralde...
  • Gelişmeye açık bir oyuncu, ileride vazgeçilmezimiz olabilir ama mümkünse o zamanlar gelene kadar şut çekmesin. Hatta boş kaleye bile vurmasın, en azından atamadı diye saç baş yolmayız
  • Bu cocukta yetenek var. Her mesajinda emre sövüyorsun. Kiskaniyormusun anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Emreyi beğenmiyorum.Kanatlarda ters ayaklı oyuncuların oynaması kanaatindeyim.Dünkü maçta Elmanderin kale dibinde çıkardığı pozisyonda Emre yerine mesela Amrabat olsaydı gol olma şansı daha yüksekti.
  • Emre Çolak uzaktan şut çekiyorsa Terim öyle istediği için.Kaldı ki çok da güzel vuruyor.Geçen yıl bu şekilde 2 3 gol atmıştı.Dün oynanan maçta Selçuk dağa taşa vururken Emre'nin vurdukları kaleye gitti.Çok iyi orta kesiyor ve pozisyonu olmamasına rağmen sol kanatta da çok iyi bana göre.
  • çekecek tabi hagi bi anda mı hagi oldu sanıyorsun saçma saçma konular ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sinirleniyorum bazen ama Fatih Terim'in talimatı var kendisi demişti İbb maçından sonra Fatih Hoca'mız bana şut çek diyordu demişti.
    Ayrıca yeri gelmişken Hagi'ye Galatasaray'dan beğendiğiniz oyuncu var mı sorusuna Emre Çolak cevabını vermişti.
  • şutların neresi iyiydi yahu başka maçmı izledik :)
  • Ooooo evo kardeş Ünal Başkan bitti sıra futbolculara mı geldi? :)
  • Evohan'ın kendini Hıncal Uluç sanması diye konu açıcam
  • dünkü maç için konuşuyorum
    emrenin şutları kötüyse selçukun şutları sabriden beterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

dünkü maç için konuşuyorum
    emrenin şutları kötüyse selçukun şutları sabriden beterdi

evet oda ayrı bir olay selçuk çok da fazla denemezdi zaten hareketli toplarda şutu ama dün onu baya gergin gördüm hamitle pek anlaşamıyor sanki
  • Emrenin gereksiz şutlarını bende sevmiyorum. Bazen çok iyi vuruyor ama bazen çok gereksiz yerde şut atıyor iyi vursa bile..
  • hamit ile selçuk vurursa şak şak emre vurunca oww. emrenin ikisindende farklı bir şut tarzı var potansiyeli gelişirmesi lazım
  • Şutu neysede kornerlerine gıcık oluyorum. Yeni yetme bebeler gibi öne açıyor topu. Görende gücü yetmiyor sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InWaves

Ben Emreyi beğenmiyorum.Kanatlarda ters ayaklı oyuncuların oynaması kanaatindeyim.Dünkü maçta Elmanderin kale dibinde çıkardığı pozisyonda Emre yerine mesela Amrabat olsaydı gol olma şansı daha yüksekti.

Umut degil miydi orda vuran?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye ne guzel vuruyor iste cocuk...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.