Şimdi Ara

Emniyetin talimatıyla Türkiye’de Uber kullananlara ceza kesilecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taksiciler gammazlamıştır.... Tek taraflı bakmamak lazım aslında, organ mafyasından, her türlü sapığına var ama bu bir neden olmamalı tabi ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu taksiciler sağlam rüşvet yediriyorlar
  • Bugün itibarıyla takside en kısa mesafe yani indi bindi 8,5TL olmuş.kucaga oturtmaca.hala yasaklamaya çalışın Uber'i kan içiciler!
  • taksici, minibüsçüler güçlü propaganda aracı, mevcut iktidar bunları neredeyse sıfır vergi ile ödüllendirdi, kendi adamı olarak görüyor. uber'se bir yenilik, yeni ekonomi düzeninin temsilcilerinde birisi, köşeleri kapmış birilerinin taşımacılık imtiyazını kırıyor, bu da milletin faydasına olsa da birilerinin zararına.

  • Bu taksiciler Ubere laf söylemek yerine kendileride bi Uber gibi bir sistem kursun rekabet etsinler.



    Müşteri neden bizi değilde Uberi tercih ediyor sorsunlar kendilerine.



    Kısa mesafeye gitmez ,yolcu seçer ,sigara içer , kaba davranır,turist kazıklar…



    Ben kaliteli hizmet almak istiyorsam tercihim Uber olur.



    Her türlü pislik var bu taksicilerde.
  • Uber kullananlara ceza kesilecek

  • UYGULAMADAN HERKEZ ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BURADAN YALAN YORUM YAZAN TAKSİCİ VE TAKSİ SEVİCİ ARKADAŞLAR TAKSİ KULLANMAYA DEVAM EDİNİZ UBER DÜZGÜN HİZMET VEREN BİR OLUŞUM HAVA PARASI ÜZERİNDEN DÖNEN TAKSİCİLİK YATIRIM DEĞİL HİZMET ARACIDIR.TAKSİ ŞÖFÖRÜ OLMAK İÇİN ARABA KULLANMAYI BİLMEK YETERLİ İKEN UBER SÜRÜÇÜSÜ OLMAK İÇİN EĞİTİM SINAV SRC2 PSİKO TEKNİK SAĞLIK RAPORLARI VS BİR SÜRÜ EVRAK VAR VE ANINDA ŞİKAYET HAKKINIZ VAR UBER E KARŞI DURANLAR BİLE UBERE GİREBİLMEK İÇİN ARAŞTIRMA YAPIYOR VE UBER SÜRÜCÜLERİNİN HATIRI SAYILIR KADARI ESKİ TAKSİCİLER VE VERGİSİZ KAZANC DEDİKLERİ KAÇ KERE YOLCULARINA TAKSİ FİŞİ VERMİSLER Kİ UBER ARAÇLARINDA E-FATURA VERGİ LEVHASI İBB TASIT KARTI VE YOL BELGELERİ DE VAR BİLGİNİZE.

  • sekmenci S kullanıcısına yanıt
    vergisini veren taksici
    vergisini veren
    vergisini
    vergi
    ver
    taksici hem de
  • (solcu değilim veya türevi) faşistlik bu
  • Ulan hiç bir zaman anlayamadığım bir şey var. Bu taksiciler vs. UBER'e savaş açıp ağlayacağına niye hiç bir gün kendilerini bu kaliteye çekmeyi düşünmez?

    Çöp tenekesinden hallice hurda araca binmek istemiyorum, acaba kaç para sokacak diye taksimetreyi takip etmek zorunda kalmak istemiyorum, kısa-uzun-yamuk mesafe tartışması istemiyorum (Taksim'de daha ilk bindiğim taksiyle eve gidemedim hepsi şuradan bin diye farklı yerler söylüyor...) vs. diye uzayan listedeki şeyleri istemiyorum.

    VIP Minibüsde rahat rahat, ne kadar ödeyeceğimi bildiğim şekilde, taciz vs olmadan ulaşmak istiyorum. Taksici lobisi para kazanacak diye halkın yararına olan bir şeyi çöpe atıyorlar. Bitaksinin İtaksi diye çakmasını yaptılar gerçi Uber'inde çakması yakındır.
  • taksiye binmekten nefret ederim.. eskiden bindiğim kaç taksi varsa hepsi akpeyi deliler gibi svunan tipler.. aktrol diyebileceğiniz adamlar... o adamlara para kazandıracagıma yuruyorum....
  • Ya hala ulkede insan haklarinin umursandigini dusunen var mi? Tek dusunulen sey para. Bu gelisme acikcasi beni hic sasirtmadi. Bomba patladigi zaman olay yerindeki insanlari 200-300 lira gibi fahis fiyatlara goturen taksicilere de selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak göçek iş yapılmasına göz yumulmaması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vespucci

    Ya hala ulkede insan haklarinin umursandigini dusunen var mi? Tek dusunulen sey para. Bu gelisme acikcasi beni hic sasirtmadi. Bomba patladigi zaman olay yerindeki insanlari 200-300 lira gibi fahis fiyatlara goturen taksicilere de selamlar.

    konu hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey güzelde.hollanda bankaları ile çalıştkları için vegi vermediklerini söylüyorlar zaten.plaka vergisi vermek yeterli değil.verği mükellefi olup maliyeye verği ödemekle yükümlüler.gerisi rekabettir taksiciler de ayakta kalabilmek için kendilerini düzeltmeliler.hepsi bu.

  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeş syaset girince işin içine benim bindiğim taksilerin şöförleri de genelde cehapeli oldukları için bende artık taksi kullanmama kararı aldım işe uçarak gidip geliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son 5 yıldır hiç taksiye binmedim
    1 mesafe beğenmiyorlar
    2 langur lungur araç kullanıyorlar, arka koltukta bile emniyet kemeri takmaya zorunlu hissettiriyorlardı
    3 konuşma şekilleri ve hitapları çok kroca
    4 arabaları çok kalitesiz, sonuçta hatırısayılr para veriyorsun 1 milyon km deki albea da yolculuk ediyorsun.
    5 para üstü bozuklukarı ne hikmetse hiç olmuyor

    sonuç kendi arabamla 3-5 tl fazla yakıt-park parasına kafam rahat gidiyorum artık.
  • ulan trafiğe çıkmadan uber sahipleri tonla vergi veriyor ticari olarak kullanmak için.bu vergiyi isteyip ticari evraklarını imzaladıktan sonra korsan demek nasıl bir kafa? uber aynı fiyat da olsa servis kalitesi sayesinde tercih edilir.taksiye binmek için yarı fiyata falan olmalıki ucuz etin yahnisi diyelim.
  • insanlari dogduklari gune ve ulkeye lanet ettiriyorlar,turkiye dunyadaki cehennem resmen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksilerin %90'ı kışın kalorifer kapalı ve cam açık geziyor. lanet olsun bu terbiyesizlere. eşşek gibi para ödeyip paranla rezil oluyorsun.



    THY de pilot arkadaşım var, THY kuralları gereği uçuşlara toplu taşıma ile gitmesi yasakmış. taksi ya da kendi otomobili ile gitmesi gerekiyor. ve arkadaş diyo ki, nefret ediyorum bu taksilerden, korsan taksinin gözünü seveyim 10 kat daha iyi diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.