|
Bildirim
Halk nasıl olur da düşük fiyata hizmet alır, hemen yasaklayın.
|
Bu kadar SALAKÇA bir karar daha görmedim. Ne demek ceza kesilecek?
YANLIŞ OLAN NE VAR BU UBER İŞİNDE??? Adamlar vergilerimizi de veriyoruz diyorlar. Ben taksi kullanmaya mecbur değilim. Yani ben şimdi yolda bekleyen insanları hayrına aracıma alıp istedikleri yere götürürsem CEZAİ MÜEYYİDE'ye mi maruz kalacağım? Bu ülke kadar boş işlerle uğraşan başka bir ülke daha var mıdır acaba... |
Kisa mesafe yolcu tasimayan,
Sehre yabanci TURKu sagdan soldan dolastirarak goturen, Turiste 10euroluk yere 50euroya goturen, Teror saldirisinda yarali, kacmaya calisan yolculari fahis fiyate goturmeye calisan, parasi olmayana yuru yayan git diyen, taksicilere de ceza kesilecek mi ? Taksici guruhu AKP'ye degil CHP'ye oy verselerdi kimse takmazdi. |
Bizi yakın sabun yapın Allah aşkına
|
taksi plakasının milyonlarca lira olduğu memlekette sana para yedirirler mi sandın? Adamlar sarı taksinin üzerine plakayı koyup haşa peygamber gibi geziyorlar yollarda.
Binlerce insan yatırım yapıp araba satın alarak bu uber işine koyuldu.Umarım onların mağduriyeti giderilir. |
Bu taksiciler Ubere laf söylemek yerine kendileride bi Uber gibi bir sistem kursun rekabet etsinler.
Müşteri neden bizi değilde Uberi tercih ediyor sorsunlar kendilerine. Kısa mesafeye gitmez ,yolcu seçer ,sigara içer , kaba davranır,turist kazıklar… Ben kaliteli hizmet almak istiyorsam tercihim Uber olur. Her türlü pislik var bu taksicilerde. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 27 Aralık 2016; 13:30:25 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynaturk -- 27 Aralık 2016; 13:54:49 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REV0 -- 27 Aralık 2016; 14:18:10 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|