Şimdi Ara

emniyet şeridi tutkunlarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kamera yok, ekip yok, emniyet şeridini işgal ettiğini kanıtlayacak kimse yok diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz

http://twitter.com/#!/muratkazanasmaz

siz de buradan ihbar yapabilirsiniz

• Yalnız başlık cidden güzel ve komik olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakazuka

Yalnız başlık cidden güzel ve komik olmuş

adamlar için sanki bir tutku emniyet şeridinden gitmek, normal yolda gittikleri zaman büyük rahatsızlık duyuyorlar diye düşünüyorum :)
  • Fotoğraf çekip emniyetin ihbar linkini kullanmanızı daha çok tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

quote:

adamlar için sanki bir tutku emniyet şeridinden gitmek, normal yolda gittikleri zaman büyük rahatsızlık duyuyorlar diye düşünüyorum :)

Tutku değil de, emniyet şeridine girmezlerse kendilerını enayi olarak görüyorlar.
    Oraya girip biz girmeyenleri enayi görmek hoşlarına gidiyor...
  • gercekten binlerce insan seritlerde sira beklerken, kendini akilli sanip emniyet seridini kullanarak bekleyen nsanlarin en onune gecen her rosopococgunu doguran ananin ... buraya gelip bu iletiyi okuyan ve ``ben de giriyorum acaba bu soz bana da mi`` diye dusunenlere de aynisini soyluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

quote:

Aman hocam çok güldürdün beni,allahta seni güldürsün

espri bir taraftan bu akılsız ve kendini bir o kadarda akıllı sanan ahmaklar yüzünden kaç kişi canından olmuştur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kontrolsüz T tipi kavşak kaza
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Fotoğraf çekip emniyetin ihbar linkini kullanmanızı daha çok tavsiye ederim...

Murat KAZANASMAZ da aynı şekilde kendisine ulaşanları emniyete ulaştırıyor, zira kendisinin ve bağlı bulunduğu kurumun bir yaptırımı yok

tabi ilk elden emniyete de ulaştırılabilir fakat MK sayesinde bir karşı oluşum söz konusu hatta millet araçlarına kamera satın alıp görüntüleri gönderiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.