|
Bildirim
|
başkasının garajinin önüne arabanızı bıraktınız ve gittiniz. Sonrasında arabanızı çekmeniz için sizi aradılar ulaşamadılar sonrasında aracınızı çekmişler. Doğru mudur? Eğer durum buysa ne yazık ki haksızsiniz.
|
çok samimice yazıyorum sen gerçekten dayak istiyorsun. garajın önüne araba çekiyosun hala çekememezlik falan diyorsun. ara 155i de senle bide dalga geçsinler. sende hiç mi utanma arlanma yok ? yüzün de mi kızarmıyor ? arabayı otopark kapısına bırakıp gitmek nedemek ? saatlerce orda kaldı nedemek. birde utanmadan arlanmadan yüzsüz yüzsüz içerde kimse yokmuş diyorsun.PEKİ İNSANLARIN İÇERİ GİREMEDİĞİ DE AKLINA GELDİ Mİ ? harbi senin gibi komşu allah kimseye vermesin |
Nasil bir yuzsuzsun de aracini baska bir apartmanin otopark kapisinin onune birakip evde rahat rahat uyuyabiliyorsun?
Nasil bir canlisin da utanmadan arabayi ayni yerde birakip ise gidebiliyorsun. Tavsiyem: İsine daha fazla odaklan cunku bu kafayla fazla calisabilecegini sanmiyorum.. |
insanoğlu ne garip %100 haksız olduğu halde bir umut kendini ve yaptığını desteklicek birşeyler arıyor.
Kardeşim haksızsın işte o adam istese seni hiç aramadanda çektirebilirdi.O adım çıkışını engellemişsin ,acil bir durum olsa hastası olsa zararını karşılayacakmıydın ? Kusra bakmayın ve isterseniz bakabilrsiniz %100 haksızsınız. |
Bir kere bu başlığı açan "düşüncesiz ve sorumsuz" arkadaş gibi benim aracın önüne de araç bırakmışlardı. Gece 00.00 gibi acil araç lazım oldu ve aracımı çıkaramadım. 10 dk mahallede kornaya bastım, millet camlara çıktı ama araç sahibi piyasada yoktu. İyi ki de yoktu çünkü ağzını burnunu kırardım. Mecburen taksi çağırmak zorunda kaldım. Ertesi gün karşıda oturan birinin olduğunu öğrendim...
Eğer mahallede yer yoksa, gerekirse 5 sokak öteye gidip aracını bırakacaksın. Neden mi? Çünkü biz "düşünceli ve sorumluluk sahibi" insanlar öyle yapıyoruz. Sen vatandaşı mağdur et, sonra da gel burada başlık aç... İnsanda biraz utanma arlanma olur arkadaş yaa... Senin gibi "düşüncesiz ve sorumsuzların" ehliyetleri ellerinden alınmalı... |
İyi niyetle sizi aramışlar açamamışsınız mecbur çekmişler yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
|
benim garajımın önünde GARAJ ÇIKIŞI PARK ETMEYİNİZ yazıyor. buna rağmen bir kaç cahil yine park ediyordu. daha sonra yazıya ilave olarak plastik duba aldım. onunda üzerinde ARACINIZ ÇEKİLİR yazdırdım. buna rağmen hala kapalı garajımın önüne koyanlar oluyor. trafiği arıyorum hemen motorlu polis geliyor cezayı yazıp, çekiciyle park eden aracı götürüyorlar.
arabayla işim olmasa bile yine garaj kapısı önüne konan arabaları çektiriyorum. bu bana tanınmış yasal bir hak. kural kuraldır. gerekirse 100 mt uzağa koyacaksınız arabanızı yine de insanların garaj giriş ve çıkışlarını kapatmayacaksınız. |
Ben olsam böyle bir şey yapmaya utanırım ama kalkıp burada birde bunu yazmaya kat kat utanırım.Nasıl bir kafa yapınız var anlamak güç açıkcası.
|
Diğer araçların çıkışını engelleyecek şekilde park etmek yasaktır. Bu yüzden ceza ödemek zorundasınız.
http://www.trafikvakfi.org.tr/default.asp?x=61 Park etmenin yasak olduğu haller: g) Kurallara uygun şekilde park etmiş araçların çıkmasına engel olacak yerlerde, Siz buna dahil oluyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|