|
Bildirim
|
kendinize kek demeyin, emlakçılık zaten artık çakallık işi, onlar birbirine de kazık attığından butür belge icat ettiler. siz satın alacaksanız alın, sahibiyle görüşüp tapuda da işi bitirceksiniz, kim kime satmış onların haberi olmaz.. oldu diyelim, ben sahibinden aldım arkadaş hadi güle güle dersiniz. internette ilanı varmı var bitti.
edit. bu kadar sorup soruşturmanıza gerek yok, onların zaten yetkisi yok satmak için, onun için yer gösterme sözleşmesi geçersiz. vurdum duymaz olucaksın, millet çakal olmuş, dürüs vatandaşı düdükliyim diye uğraşıyor. salla gitsin. |
Aynı durum bizim başımıza geldi.
Biz de 2012 senesinde bir ev almak işin birçok daireye baktık. Bir tane emlakçı (century 21) ile görüştük ama daireye mevcuttan yüksek fiyat verdiler ve bana kağıt imzalattılar. Bu arada babama da başka daire gösterip boş kağıda imza attırmışlar . Sonra biz başka bir daireyi başka bir emlakçı vasıtasıyla aldık. Komisyonunu da emlakçıya ödedik. Bu uyanıklar bizim daireyi aldığımızı tapudan öğrenip, ellerinde imzalı kağıt olduğunu ve komisyon ödemek zorunda kalacsğımızı söylediler . Hatta bizi kağıdı göstermek maksadıyla ofislerine çağırdılar, burada da kağıdı göstermeyip bizden ek para (2500$) istediler. Bu parayı da diğer emlakçıya ödediğimiz paranın yarısını alıp paylaşacaklarını belirttiler. Kağıdı görmek istediğimizde de göstermediler. Sonra bize ihtarname çekmişler ve benim imzalamış olduğum kağıdın üzerinde oynama yaparak mahkemeye delil olarak sunmuşlar. (Daire nosunu 114 den 111 e çevirmeye çalışmışlar, çünkü aldığımız daire 111 nolu daire) Biz cevaben belge üzerinde oynama yapıldığını belirtince bu sefer babamın boş kağıdını istedikleri gibi doldurup dava açmışlar. İlk celsede mahkeme davayı bizim adımıza reddetti. Tam kurtulduk derken bu sefer davayı temyiz etmişler ve Yargıtay kararı bozup bizim aleyhimize karar vermiş. Faizi ile birlikte 40,000tl ödememizi istiyorlar. Şimdi biz de davayı temyize götüreceğiz.... Bu konuda önereceğiniz kişi veya yapılması gerekenler konusunda önerilerinize açığım. Böyle hukuk sistemi olduktan , haklı ile haksız ayrılamadıktan, birinin ak dediğine diğeri kara derken adalet sistemi ve düzen nasıl işler? Saygılar |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 8 Ekim 2012; 12:00:05 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Cem -- 26 Temmuz 2014; 19:14:44 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |