Şimdi Ara

sevgilimin babaannesi vefat etti (ciddi lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,uzun süredir tanıdığım bi kız vardı.
    3-4hafta kadar önce senin için gelcem demiştim.(eruzurumda okuyorum,izmitliyim)
    Geçen çarşamba yani ayın 22sinde gittim işte kıza duygularımı açtım,oda onayladı,ciddi bi ilişkimiz var karşılıklı..
    Aslında 28inde döncektim ama,sınav ve basket maçı koymuşlar,pazar akşamına otobüs bileti almam gerekti.
    Cumartesi günüde kız gitmemi istemediğini,bi süre daha yanında kalmamı istediğini söyledi.
    Bende sınav olmasa kalırdım ama biliyosun dedim :/
    Neyse 19.00 otobüsüne bindim,19.40gibi mesaj attı babaannem öldü diye.
    Hem seni kaybettim hem babaannemi fln biraz kötü olmuş.
    Bende dedemi abimi kaybettim ama kıza ne desem bilemiyorum,yanına gidemiyorum sınavlardan..
    Burda sizlere sormak istedim,yani nasıl davransam kız biraz olsa rahatlar? Veya toparlanmasına yardımcı olabilirim?

Dip not:sınavların bittiği güne hemen bilet aldım şimdiden

• Hayatında bir yakını ölen bir insanın nasıl teselli edildiğini görmedin mi? İnsani davranışlardan bile ne kadar uzak canlılarsınız yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 29 Mart 2011; 11:28:48 >
  • kazık çakması mı bekleniyordu?
  • arkadaşım,dalgaya vurma,benimde abim ve dedem vefat etti.
    Teselli nasıl edilir biliyorum,ama hem ben giderken aynı anda yakınını kaybetmesi biraz ağır geldi galiba,teselli ediyorum ama ne bilim başaramıyorum gibi.
    Belki atladığım nokta vardır diye konuyu açtım.
    Bukadar bilgiliysen paylaşmanı bekliyorum!
  • Yerinde olmak istemem
  • Hiçte dalgaya vurmuyorum. Ben 9-10 yaşlarında dedemi kaybettim ve gözümün önünde gömüldü. Ama hiçte pohpohlanma, sırtımın sıvazlanması ihtiyacı duymadım. İnsanların yakınını kaybettiğinde neden sırtlarının sıvazlanmalarını veya pohpohlanmalarını ister hiç anlamış değilim. Aksine insan böyle zamanlarda yalnız kalmalı bence, o zorluğun üstesinden gelebilecek ise kendisi gelmeli.
    İnsanın buna kendini hazırlaması gerekir(Heleki babaanne kadar yaşlı biri ise). Demek istediğim yaşlı insanlar her an göç edebilir buna insanın kendini hazırlaması gerekir.

Not: Burada üzülünmemeli demiyorum, sadece insan bu zorlukla kendi başına üstesinden gelmeli diyorum. Anlamayacak arkadaşlar çıkacağı için not düşme gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highway to Hell -- 29 Mart 2011; 11:45:24 >
  • Kızdan ayrıldığın zaman geriye dönüp baktığında pişmanlık duyacağın şeyler yapma.

Ölmüşse ölmüştür. Geride kalanlara Allah ömür versin.

Bir öğrenci adam için Kolaymı İzmit-Erzurum arası yolculuk yapmak?

Yazık günah hem emeğine, hem zamana, hem parana

Hadi iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ailesi... (Ciddi)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pişmanlık duymaktan çok,insan zor zamanda birisi yanında olsun ister,o yüzden bu girişimde bulundum.
    Neyse sağolun yinede düşünceleriniz için
  • pişmanlık duymaktan çok,insan zor zamanda birisi yanında olsun ister,o yüzden bu girişimde bulundum.
    Neyse sağolun yinede düşünceleriniz için
  • Hiç kimseye kendinden fazla değer vermeyeceksin.Bak büyük bir acı yaşamışsın.Abini kaybetmişsin.Mekanı cennet olsun.Sen onun acısına sadece ortak olursun.O bunun üzüntüsünü kendisi atlatacaktır.Ben galiba çok katı birisi oldum.Her neyse.Kariyerini de sakın bir kızın istekleri yüzünden erteleme.Derslerinden önemli değil.
  • sevgilimin bahanesi diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

merhaba arkadaşlar,uzun süredir tanıdığım bi kız vardı.
    3-4hafta kadar önce senin için gelcem demiştim.(eruzurumda okuyorum,izmitliyim)
    Geçen çarşamba yani ayın 22sinde gittim işte kıza duygularımı açtım,oda onayladı,ciddi bi ilişkimiz var karşılıklı..
    Aslında 28inde döncektim ama,sınav ve basket maçı koymuşlar,pazar akşamına otobüs bileti almam gerekti.
    Cumartesi günüde kız gitmemi istemediğini,bi süre daha yanında kalmamı istediğini söyledi.
    Bende sınav olmasa kalırdım ama biliyosun dedim :/
    Neyse 19.00 otobüsüne bindim,19.40gibi mesaj attı babaannem öldü diye.
    Hem seni kaybettim hem babaannemi fln biraz kötü olmuş.
    Bende dedemi abimi kaybettim ama kıza ne desem bilemiyorum,yanına gidemiyorum sınavlardan..
    Burda sizlere sormak istedim,yani nasıl davransam kız biraz olsa rahatlar? Veya toparlanmasına yardımcı olabilirim?

Dip not:sınavların bittiği güne hemen bilet aldım şimdiden

şaşırtıcı derecede benzerlik var senle benim aramda.. ben de gebzede oturuyorum ve (2007-2008) erzurumda okudum. erzuruma gitmeden gebzeden bi kıza acıldım. cıkmaya basladık. 2-3 hafta sonra hafta sonu yanına gidecektim futbol seçmelerinde takıma girdiğim için antrenmanlara gitmek zorunda kaldım. bayram öncesi kuzeni öldü ve bayramda yanına gittim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.