Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.593
Cevap
319
Favori
357.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
47 oy
Sayfa: önceki 1...90...177178179180
Sayfaya Git
Git
Giriş

bende 3 yıldır Akbanktayım, yeni banka yeni macera,hiç haz etmiyorum. banka portföyümü genişletmek tarzım değil ama şuan Akbank çok düşük kaldı. yeni gelenlere güzel kampanya var.

Otomatik ödeme talimatı sürem 6 aya bitecek,promosyon ve diğer kampanyaları daha iyi olan banka bulursam geçerim. K.kartı harcama miktarı artıkça kampanyalarda limitler artıyor.Pek cazibesi kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben akbanka otomatik ödeme talimatı vermedim. net 10 BİN TL alıp geçmiştim. Kredi kartı harcaması sorun değil, her ay kullanıyorum. sigorta, kredi gibi şartlar işime gelmiyor.

bugün denizbanka gidip konuşacağım.

• @GoGoBaBa emeğinize sağlık hocam çok güzel şeyler yazmışsınız tabiki herkesin bi hesabı var herkes maksimum faydalı sağlamaya çalışıyor kimisi uzun vadeli kimisi daha iyi fırsat çıkarsa taşırım kafasında tüm fikirlere saygı duyuyor ve burada deneyim paylaşıyoruz hiçbir banka bizim babamızın oğlu değil bazı şeyler forumda açık açık yazılamıyor ama şu şekilde anlatacağım bazı bankalar taşın suyunu sıkıp fatura ödeniyomu ödenmiyormuş diye kontrol ediyor bazıları bunu otomasyonla bazıları manuel yapıyor bazı bankalarında hiçbir şekilde kontrolü falan olmuyor burda banka ismi vermicem ben ağustos ayında emekli oldum 2007-2009 yılları arasında Hatay’da görev yaptım Hatay Denizbank şubesinde hesabım vardı Denizbank en avantajlı promosyon verdiği için Denizbank’ı seçtim esasında hesabımı bizim ilçede bulunan Denizbank şubesine taşımak vardı kafamda o arada bizim ilçedeki Denizbank şubesi kapandı maaş hesaba yattı Hatay şubesine telefonla bir kez ulaştım onda size 12 bin gözüküyor başka teklif yok dediler bi daha ulaşmak ne mümkün sonra kayış koptu bende Şekerbank’ta hesabım vardı Etimesgut şubeye telefon açtım bi telefonla taşıdık maaşı o esnada Ankara’da değildim gelince imza atmaya bi şubeyle uğrarsınız dediler bir kez şubeye uğradım herşey tıkır tıkır işledi hiç stres olmadım bunun temel nedeni karşında muhatap bulabilmek bankanın ulaşılabilir olması biraz uzattım yani anlıcanız Denizbank ile güzel bi emeklilik başlangıcı yapamadım başkası için iyidir bilmem herkesin beklentisi ihtiyaçları öncelikler farklı hangi banka bunları karşılıyorsa ileriyide düşünerek tercih yapmak lazım…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• boran729 B kullanıcısına yanıt

Hepsine +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008
  • Vakıf katılım emekli maasini taşırken (yeni hesap açarken),ikametgah istiyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok normal kimliğinle gidip açıyorsun hesabı.

Emekli maaşınızı başka bir bankaya taşıma yapabilirsiniz.

bunun için ve diğer yenibankadan emekli maaş promosyonu almak isterseniz.

Şimdiki bankanız maaşınıza BLOKE koyduğundan, öncelikle ilk olarak onu kaldırmak lazım

sonrasında

ister edevletten ister banka MH, mobil veya şubesinden istediğiniz BANKAYA EMEKLİ MAAŞINIZI TAŞIRSINIZ. KAMPANYASINA GÖREDE EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONUNA BAŞVURABİLİRSİNİZ.

genelde ben mesela bu ayın 23 ünde emekli maaşım yatar yatmaz şimdiki bankama gidip emekli maaş promosyonum kıstel ödeöe ile geri öder, biraz üzerinde durup anında BLOKE mi kaldırtır, ardından artık eski bankamdan çkıp yeni maaş taşıyacağım banka şubesine gider maaşımı taşırım. Emekli maaş promosyonuna başvururm . Kİ bu sayede ay bitimine günler kala bu işler uzamadan önümüzdeki ayın başında SGK yeni bankaya artık bu emekli maaşı senden alacakmış bildirir. Ayın 15 i gibi yeni bankama emeklinin maaşı şudur rakamı der. diğer ayın 23 ü kısmetse bir mani yoksa emekli maaşımı atık yeni bankaya yatırır. PROMOSYON BAŞVURUM şartlarına göre banka yatırır aynı gün, öğlen, akşam, yada 3 iş günü içinde.

istisna olarak yoğun dfönem, bayram seyran, mecliste olan karar görüşme belirsizlik maaş zammı konuları vs ,o dönemlerde maaşınız ESKİ BANKANIZA yatabilir , yada Emekli bayram harclığınız yeni bankaya yatar , maaşınız eskisine yada tersi . İşte bu sebebten eski bankadan BLOKEYİ KALDIRIN , KREDİLİ MEVDUAT HESABı VS KAPATIN. KREDİ KARTINIZ MANİ DEĞİL KALABİLİR. BAŞKA SİZİ ENGELLEYECEK KULLANMAYACAĞINIZ HERŞEYİ İPTAL ve KAPATIN. AMA EMEKİ MAAŞINIZIN YATTIĞI VADESİZ HESABINIZI 2-3 AY KAPATMAYIN NE OLUR NE OLMAZ.

yeni bankanız için herşey yazılmış neredeyse çokda basitce anlkaşılır mutlaka bakın. özellikle SSS Sıkça Sorulan Sorular

şimdiki yani yakında eski bankanız için

promosyonuz bitse dahi bazı bankalar işbankası ziraat bankası vs vb vd BLOKEYİ KALDIRMAYIP sizi kendilerinde tutuyor. İşi yokuşa sürebiliyor. Mesela 1 yıl önce krediniz vardı ödediniz bitti. Ama emekli maaşınızı taşımak istediniz hoop KREDİYİ KAPATMAMIŞ gözüküyorlar, HABERİNİZ OLMADAn dahi o telaşade kargaşada size onu ona bunu işaretle ile ister uzaktan ister sözlü ister mobilden KATAKULLİ ile alenene veya incegizliden KKM hesabı, yatırım hesabı, hisse, fon vs kitleyen TEB gibi çakal bankalar dar. Size paranızın şusu vadesizde şusu KKM den fon da tutar 3 ayda 6ayda 1 yılda vs bir hesap işletm , takasmank, mkk, tefas saklama vs der. TIRTIKLAR. Otomatik ödeme vardır vadesize beleş , kredikartına tanımlarsınız onlarda sessizce KKM açar artı hesap der zorgünler der. unuttuğunuz yada sistemsel bir hatada devreye gire , BLOKE KALDIRIRKEN anlamazsınız ENGEL TEŞGİL EDEBİLİR. bankaıne , şubesine, elemanına göre değişir keyfi uygulamalarda olabilir. EMEKLİ YAŞLI KANDIRMAK ÇOK KOLAY diye ÇAKALLIKLARI daha çok yapar bankalar.

Son söz: Yaşlı bir teyze ziraatten devlet bankası diye emekli maaşı ord, promosyon alıyor , temsilci ona para boşta kalması diye FAİZDE HARAMDIR diye FON HESABI vs açmış. Ara ara açmış şu fon bu fon aldırmış sattırmış. PARA YERİNDE SAYIYOR ama o temsilci KOMİSYON ve KOTA DOLDURUYOR. Güya namazında niyazında imiş Teyzemizi kazndırmış. Kendisi dünyalığını yapmış. Banka kazanıyor, devlet stopajını zartunu zurtunu alıyor, eleman kota dolduruyor, olmuş ŞEF. ama teyzem MAĞDUR. Hatta belkide şimdi sen kumar oynadın FON aldın hemde devletin resmi SPK , TEFAS, MKK, LİSANSLI ONAYLI fon yöneticileri küpünü doldurdu sen ise ben ne zaman ne kadarını alırsam veya layık görürem veririm. Bu yaşananlar çok sık oluyor ... TASFİYE mi dersin , KAZIKLAMA mı dersin, nitelikli SOYGUN mu dersin, EL KOYMA mı dersin, HARAÇ mı dersin, eşkiyalık mı dersin... OLAN GARİBANA, OLN YAŞLIYA , EMEKLİYE oluyor ve KORUYAN GÖZETEN de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 9 Ekim 2026; 12:16:26 >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Ödeme yapmazsanız bloke kalkmaz. Ödeyin sonra istediğiniz yere geçin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.