< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 11 Ekim 2025; 16:39:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (90. sayfa)
1 Mobil
-
-
teşekkürler üstadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
Aynen. Yalnız mesajı editledim, o ufak detay da önemli. Sorun yaşarsanız bahsettiğim şekilde aksiyon alabilirsiniz. Bizzat yaşadık zira. İyi forumlar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
anladım, o zaman herkes için olacak şekilde bilgi olsun: uygulamadan müşteri ol, görüntülü görüşmede maaş taşıma isteğini bildir, banka kartı iste, işlem bitince, açılan hesaba kendine ait başka banka hesabından 1-2 tl eft yap. sonra gelecek ay maaş yatmasını bekle, maaş yatınca 1-2 gün bekleyip çağrı merkezini ara, sözleşme onaylarını ver. sonrasında mobil uyg. dan promosyon başvurusu yap. kredi kartını hemen istiyorsan şubeye gidip elden al, istersen uyg. dan kurye getirsin seç. kartı alınca 1000 tl harca, 1000 altın puan gelsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
her şubede hazır kart yok. size teklif sunmadan kartı şubeye istiyor bir daha çağırıyor, sadece zarfınızı teslim ediyor. sizde şube içinde veya dışındaki ATM den ilk işlemi yapınca şifre vs kullanıma açılır diyor. GEREK yok aslında isterseniz eve adrese teslim dersiniz ama kuryeye bölgeye bağlı sıkıntı olabiliyor. aynı mahallede 2 tanışıma aynı gün ama 1 hafta arayla teslim edildi kartı. neyse kartı alınca eve yemek istemiş yeni kartı kullanmış kart ile bonusu kazanmaya hak kazandım dedi. Bende tam bilmiyorum ama farklı işlemler yapanda var oıluyor yani.
bu arada ilk duyurulunca kampanyaya katılan tanışıma hala eski promosyon rakamları yattı. kendisi şehir dışında olduğundan gelince şubeye gidfip para kartına yatmayan 500TL altınpara, kredikartına geri ödenmeyen 1000TL ve 3 faturaya 500TL aldıktan sonra yatmayan ilk 3 faturaya 500TL nin peşine düşeceğim dedi. ( 4. ve 5. faturaya 5OOer TL nakit yatmış ama ) garip bir banka.
bu arada ilk maaş yatınca ben yerinde olsam şimdiden açtığın yatırım hesabı ile PPF yani riski olmayan para fonu KLU vs alıp yada riske girip altın fon, gümüş fon alıp, 15binden fazla olsun 15binden aşağı düşmesin kuralıyla 30 gün kalması sonrası 1500TL dende yararlanıver. Az kazanç değil. 30 gün sonra %10 kazanç demektir kabaca.
_____________________________ Saygı ve Sevgilerimle,
kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
-“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008
-
takıp
_____________________________ Hayata Daima Gülki, Oda Sana Tebessüm Etsin.. -
promosyonlar 40-45 bine çıkacakmış, bankalar emeklilerin maaşını bedava kredi gibi düşünüyor heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu hızla artırırlarsa 2028'i bulur 45 bine çıkması... Kepçeyle kazanıp kaşığı bırak damlalıkla verirken zorlanıyor açgözlüler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bu sene pek bi artış olmadı iki üç ay sonra maaşlarda biraz artacak, önümüzdeki sene seçim hazırlıkları başlayacak emeklileri daha çok hatırlayacaklar.
40-45 paramı çarşı pazar marketler elektrik doğalgaz su internet vb faturaları 2 kat oldu önümüzdeki sene faturalar herşey çok daha fazla artacak.
haberi gelmiş:
x (formerly twitter)
Deniz Yavuzyılmaz (@yavuzyilmazd) on Xhttps://x.com/yavuzyilmazd/status/1976376255366013199_____________________________ -
1-2TL eft kısmı neden Dostum? Sen yazana kadar bir yerde denk gelmedim buna :))
_____________________________ -
"bu arada ilk maaş yatınca ben yerinde olsam şimdiden açtığın yatırım hesabı ile PPF yani riski olmayan para fonu KLU vs alıp yada riske girip altın fon, gümüş fon alıp, 15binden fazla olsun 15binden aşağı düşmesin kuralıyla 30 gün kalması sonrası 1500TL dende yararlanıver. Az kazanç değil. 30 gün sonra %10 kazanç demektir kabaca. "
Bu kampanya nedir Dostum?
_____________________________ -
maaşı vakıftan taşıyınca 1500 lükleri almazsa asıl o zaman kazanıcaz, 25 alıp 7 bin geri ödemeyle yırtarsak herşey çok güzel olacak
nfc siz telefonla ilgisi var mı bilemem, ancak görüntülü görüşmede bunu yapmam istendi. bu yapılmazsa hesap kullanıma alışmaz denmişti.
qnb finansbankın müşteridiyiz 4 yıldır, 2 ekimde baaşvurdum ama hala gelen yok faturaları da bağladım ondan da bir tık yok ne zaman olur acaba
iyi forumlar
_____________________________ &amp;quot;Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden,rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.&amp;quot; Mustafa Kemal ATATÜRK -
donanımhaber forumKUVEYT TÜRK YENİ MÜŞTERİ DAVET 500TL ÖDÜLLÜ TOPLAM 7800TL YE VARAN HOŞGELDİN ÖDÜLÜ | DonanımHaber Forum » Sayfa 7https://forum.donanimhaber.com/kuveyt-turk-yeni-musteri-davet-250tl-odullu-toplam-3350tl-ye-varan-hosgeldin-odulu--161407644-7Buraya bulabildikleri mi derledim, yeni gelenlere mahsus birçoğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Saygı ve Sevgilerimle,
kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
-“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008 -
Evet mobil+ görüntülü görüşmede sıkıntı olursa
Yada
NFC siz olarak mobilden yeni müşteri olanlar için bir yöntem imiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Saygı ve Sevgilerimle,
Muhtemelen hesaba katılmayacak, 10 aylık kazanım bitiminde bence sadece baz verilen düşük promosyon üzerinden kustel işlem yapılacak.
o zaman süper olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

iOS
Android