Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hyksl Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü, 1 Mobil, 1 iOS
5 sn
3.536
Cevap
314
Favori
351.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
47 oy
Sayfa: önceki 1...88...174175176177
Sayfaya Git
Git
Giriş

2019 yılında karayollarından emekli olan bir işçi de şu anda 70bin tl den fazla emekli maaşı alıyor :)

Doğrudur şuan emeklilik sisteminde ikircikli bi yapı var 2008 öncesi ve sonrası 2008 den sonra alınan memurlardada maaş bağlama oranı düşük olacak zaten eski kamu işçisi statüsü ile işçi alınmıyor eski kamu işçisinin özlük hakları süperdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emekli promosyonları uçuyyooooo

uçurumdan aşağı uçuyyo ama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

habercilerin click-bait tuzağı. algı yaratmaları, haberleri hit olsun. trend olsun ki internette reklamverenlerin tıklama başına reklam gelirleri misliyle katlansın.

kampanya 30 eylülde bitecek demiş özetle.

biri biter biri başlar. bazı bankalar aşağı yönlü promosyon yapsalarda bir diğer banka çıkıp bazı ay vey aylar için yeni kampanya çıkartabiliyor.

hatta yılbaşına kadar emekliyi gözden çıkartan bankalar da promosyon veya promasyoncuk sunabilir.

hatırlatma en son bankalar ile sgk arasında 3 yıllık protokol imza tarihi 28mart2024 idi yani BAZ PROMASYON SKLASI artırma yetkileri olduğu halde Molierin Cimrisini , duckDuck un VarYemez 'ini bile kıskandıran cimri bankalar emekliyi hüsrana uğratıyor son 2 protokolde hep geri gittik adeta eridi enflasyon karşısında para pul bile etmez oldu.

30mart2024 den 3 yıl süre yani 2027 yılı şubatında falan yalandan bir temsilcileri toplanırlar. devlet bakası ziraat ve ekürüleri ile , bankalar birliği zaten ağız birliği eder sgk da müjdeyi verir. Şölen tadında acınacak rakamlar şaşa ile duyurulur. Gazetelerde haber kaynaklarıda MÜJDEEEE EMEKLİYE KIYAK , YAŞADINIZ DER. Mahalle esnafıda basar zammı ooo emekli ihyaymış madem der. Giren çıkan emekliye oluverir

www.sgk.gov.tr
    Emekli Promosyonu İle İlgili Basın Duyurusu - Sosyal Güvenlik Kurumu
    https://www.sgk.gov.tr/Duyuru/Detay/Emekli-Promosyonu-Ile-Ilgili-Basin-Duyurusu-2024-03-28-06-07-51

ayrıca gene 2024 yılı içerisinde EMEKLİ YÜZYILI kıyakları diye gene bankalar ile duyuru yaptılar. ses var görüntü yoook.

emekli artık gözden çıkartılmış ve itirarı yoktur . bankalar alay eder arkasındaki güçle beraber.

kısaca 30 EYLÜL kaçsa ne olur .... bu trajikomik skala ve ek promosyonlar BENCE REZALET , HAKARET biz emeklilere. Maaşı ve 3 kuruş BANKA PROMOSYONUNDFA bile mağdur ediliyor. 3 yıldır aynı skala. Enflasyon rakamlarına bakmadan market fiyatlarına bakıncva zaten verdiği ile ne alırsın ki.

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• sporcu42 S kullanıcısına yanıt

Dayımı kandırıp süper emekli ettiler. yani eğer karayolları işçi emeklisi 70bin TL alıyorsa onun 3 katı 200bin üzeri en az maaşı olmalı . Nerdeee....

adaletsizlik

eşitsizlik

ben kendi aldığım 20bin300TL nin 23bine çıkartılmasını dahi hazmedememişken o vaad verilen mağdur edilenleri düşnemiyorum. ben bir gecede kazandığım haklarımın elimden alınmasına şahit olmuşum. her çıkan müjde denen ile de geriye en düşük emekli maaşına yaklaştım sanırım ocak ayında bende en düşük emekli maaşıyla aynı olacağım. hepimizi aşağıda birleştirme çabaları tam gaz devam.

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

• TEB Bank listeden çıkarılmıştır... Promosyon şu sıra vermiyor..

farklı bir durum mu var acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hep 30 yıl prim ödemiş tavandan sigortası yatmış anasının aksütü gibi helal emeklinin maaşından alıp en düşüğe veriyorlar. Çok sürmez dediğiniz gibi hepsini en düşük maaşa eşitleyecekler. Adalet eşitlik hiç kalmamış. Yazıklar olsun. İpin ucu kaçmış artık düzelmez bu sistem

TEB eskiden yıl sonuna sürpriz agresif emekliye kıyak sayılan emekli promosyonu çıkartıp Ocak maaş ayarlaması öncesi emekli müşteri kapardı.

Belki durağana geçip kampanya hazırlığıdır bu son durum. SGK promosyon protokol izni olan bankalar listesinde hala TEB var çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum belki de öyle... Eğer tekrar bir kampanya yaparlarsa forumdaki arkadaşlardan ricam, beni uyarmaları olacak. Ara ara kontrol ediyorum ama bazen gözümden kaçıyor... Teb'in kampanyayı durdurmasını da bir arkadaşımız özelden yazıp beni uyardı buradan tekrardan kendisine teşekkür ediyorum...

ARKADAŞLAR BENİM BİLDİĞİM ŞÖYLE;

BU DAVANIN NORMAL EMEKLİLERLE BİR ALAKASI YOKK.

BU DAVA MEMUR EMEKLİSİNİ İLGİLENDİREN BİR DAVA.

BASIN SIRF OKUNSUN DİYE HABER TIK ALSIN DİYE MEMUR EMEKLİSİ DİYE KÜÇÜK PUNTO YAZILARDA YAZIYORLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 23 Eylül 2026; 19:53:2 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben tebden alıyorum teb eyt emekli temsilcilerini merkeze atamış yanı bizim şubemiz merkez.

ara sıra müşteri temsilcisi arıyor. Denizbanka geçmek istedik biraz bekleyin dediler.

Ama şu anda teb emekli promosyonu hiç vermıyormus SIFIR yani.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.