< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
detaylı bilgiler için teşekkürler. emekli maaşı taşıyınca otomatikman vadesi hesap açılıyor, ilave hesap açmak mı gerekiyor. diğer şartlar basit görünüyor,dediğiniz gibi yapılmaycak işler değil. Denizban şubesi yakın, Şekerbank uzak. dask işi bir riskli. sigorta tutarı ile döül arasında ki fark, kar. dask da 3 yıl yenilme şartı var mı? |
|
|
Bu ek şeylere şarta şurta takılmayın kemiksiz net olana bakın sonra bir sürü sorun problem çıkar çıkıyorda. 3 sene tıkılı kalmak dahil bir çok şey oluyor. Bedava peynir fare kapanında olur derler. Yine de siz bilirsiniz... |
|
|
Çok yanlış. bu hesapsız bilgisiz bir yorum olmuş. örnek vereyim de milleti yanlış yönleninmesin. Bak ben KuveytTürkden kemiksiz 24 bin TL aldım ıvırı zıvırı vs ile 30bin TL yi aştı. 5 fatura verdim ilk defa görüntülü açana 100+200+300 toplam 500TL verdi. 5 faturaya 500x5 2500TL verdi. toplam 3bin TL yi aldım. 1 ay sonra faturaları otomatikden çıkarttım. Aynı aileden diğer emekliye o aynı faturaları emekli maaş taşımayla verdim 2 ye katladı. onuda 1 ay sonra otomatikten çıkartıp garanti bankasından 4bin TL kişiye özele taşıdım vs vs vs vs ama @1234Rambo güzel bir uyarı dikkat çekme paylaşmış. 3 YIL o faturalar sebebli bankanın KÖLESİ olursun demiş. Bakınız ben faturalarıma peşinen aldım 1 ay sonra geride çıtım ve geri ödemedim. Hatta aynı faturaları başka yerlerde gene bonuslandırdım. Bankanın ek zamazino icat ek adı altında yükümlülüklerim yok. O ek lerin hepsini aldım 1 ay finans PPF aldım kazandım düşmedi 1500TL de üstüne kazandım. Daha dolu ek ıvır zıvır . bazı bankalar dönem dönem bunu çok yaptı. şahidim @cimbom38 ben Akbank tan 5-6 sene önce 10bin aldıysam , o yapabildiği herşeyi yapıp bankanın kölesi de olmadan benim zamanında payşatığım 1e1 bankacılık ve kampanyalardan 30bini geçmiştir. Yani hesap kitap , matematik işi. kısaca yazdığınız tamamen yanlış bankasıne ve promoasyonuna göre değişir. ŞEKERBANK köleliktir. 3 yıldan önce çıkarsan zarar ettir. el kol bağlar . bu ay başka banka başka promoayon yapınca kıstel olarak geri ben 10 bin TL diğeri 20bin TL öder. Bu tür handikaplara emekli çook dikkat etmeli. Bağpımlılık yükümlülük banka değiştirirken çok fazla para farkı oluşturur. |
|
kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”. -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur. BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008 |
|
Bence çok doğru. Banka vatandaşın ayağına zincir mi vuruyormuş? Komik. Açık açık yazıyor. Faturanın iptal edilmesi, düzenli olarak her ay otomatik ödenmemesi durumunda bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre geri alınır. Banka sana 3 yıl için 3000 ödemişsin, 6 ay kala iptal etmişsin misal 500 TL aldığından geri ödemişsin. Bunda anormal olan ne? Peşin ödemeli internet gibi; kullandığın kısımlar düşülüp kalan bakiye geri iade. Sen aldığın parayı ister dövize, ister mevduata, ister altına yatır. Sen her durumda kârlısın. Ha şunu desen haklısın, ana promosyon ne kadar yüksek olursa o kadar mantıklı. O olur mu olur. Ee ana promosyonuda iptal et göreyim o zaman, ne farkı var. Maaşı başka bankaya taşı ama oto. faturalar kalsın bakalım, o zaman ne oluyor gözlemlemek lazım. Mudinin kafasını muhallebiye çevirmeyin kardeşim. Onun adı matematik değil ayrıca istatistik. |
|
ben kıstel geri para iadesi yapmayacağım. 3yıl beklemeden 1 ay sonra başka bankaya başka emekli promosyonuna gecebilirim ek aldığım hiçbirşey diğer dbankalardaki gibi 3 ay süreli 6ay süreli 1 yıl boyunca veya 3 yıl süreli değil. pandemide bazı bankalar promosyonu KEYFİ AİPTAL etti. Çünkü pandemide faturaların 3 ay süreyle çıkmaması yada 3 ayda bir fatura edilmesi kararnamesi çıktı. BANKA NE YAPTI 1 ay sonra tüm ek promosyonu iptal edip geri kesti ilk maaştan. Sormadan size bildirmeden hemde. yani öyle garanti diye fatura sağlam diye de düşünmemek lazım. Emekli olup yıllarca o banka senin bu banka senin dolaştık promasyonda işimize gelenin peşinde koştuk. ESKİDEN SADECE SGK BAZ PROMOSYONU veya BANKALARIN yükselttiği tutara kıstel iade olur ve bizde Bonservisimizia lalıp transferimizi yapardık. ŞİMDİ EK verdikleri ile bizleri bağlıyorlar. Protokolü deldiler maalesef. İtiraz edenlere SGK bankalar karışın dedikçede maalesef şikayet edilecek yer yok. Yazılanlara dikkat edin o sebble diyoruz. hesap hatası şöyle ben ek ödemeleri aldım 1 ay sonrada iptal ettim o zaman bile KISTEL GERİ ALMADI. yani 3 yıl süreyle onlarda faturam, onlarda kredili mevduatım, yatırm hesabından 1 ay sonra alıp yanıma kalanı GERİ ÖDEMEYECEĞİM. Blokeyi kaldırtmakla çok uğraşmayacağım. birçok banka işi zorlaştırıyor. Hiç bilmeden size kredili mevduat mantığında kaptan hesap artı hesap sarılı hgesap zartzurt hesap açıyor. hatta emekli yaşlı algısı zayıf bilinçsiz diye alenen kandırıyor. ALGI YARATIYOR. mesela EFT ücretli, HAVALE BELEŞ. havale ise bankanın keni içinde. işe yaramaz bir şley oluyor. FATURA ödeme talimatı ücretsiz AMA VADESİZ HESAPTAKİ PEŞİN PARAYA yok işse KKM dan çeker fazii masrafı dayar. Yada Kredi kartı seçersin tırtıklar masraf işlem komisyon adı altınta. neyse anlatılması uzun ince şeyler. yaşayan tecrübe den başına gelen anlar. bazı bankalar pişman eder emekliyi. bazı kampanyalar mağdur eder emekliyi. sen emekli maaşını şekerbanka taşı. ben uzatmayım ben geri ödeme yaparken kıstel geri vermeyeceğim veya benden tuırtıklanmayan yada ilerde pandemi dönemi gibi ekstrem de olsa fatura dönemlerinde rastladım. Hatta IGDAS doğazgaz bir faturayı almadı. meğersem bayram tatiline denk gelmiş ve 1 ayı geçen faturalar 3 veya 4 taksit yapılırmış. Diye o ay fatura yansıtılmadığını gören sistem ek promosyonu sreliyse iptal edebiliyor. neyse uzar gider ama süreli sizi bağlayan ek proımosyonlar bankaların sonradan icatları ve SGK emekli maaş protolünde olmayan yetki bankalardadır üzerine emekliye tuzaklardır. kimseye zaten iyilik yaramıyor. dikkat edin demek yaramıyor. maalesef emekliyi kandıran veya yyanlış yönlendiren algı yaratanlar çok. |
|
kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”. -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur. BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008 |
|
konunun ilk mesajında tabloyu forumdaşımız @Mitra a elinden geldiğince güncelliyor. bizlerde haber verip şu kampanya varmış diyerek katkı sağlıyoruz. kendi adıma hiç katkım olmadı ama ilk sayfadaki tablodan ben ve birçok emekşi tanış faidelendi. KEMİKSİZ diye kendi aramızda rumuzladık. Diğer emekli maaş konusunu yöneten aradaş yıllar önce yurtdışına gidiyorum diyerek almak isteyen vereyim dedi Alan arkadaşta kayboldu ortadan. Başka konularda izine rastlanmış. O sebeble bence forumdaki en sağlıklı bilgi emekli promosyonu için bu başlıkta. tabloya bakarsınız maaşınıza göre uyar biri belki. yada takip edin bir banka bir başka promosyonu çıkartırsa burdan bazı forumdaşlar anında yazıyor haber veriyor. konunun ilk mesajınıda güncelliyor mitra |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kuveytürk'ün ek ödül taahhütnamesini görsek. Ödülleri aldım, 1 ay sonra iptal ettim ama faturam onlarda? Bu nasıl oluyor? Bence emekli maaş müşteriliği devam etmesi kaynaklı olabilir. Sitede açık ve net bilgi yok. Şeffaf olmalı. 3 yıl dolmadan önce iptal edip maaşı başka bankaya taşımak istediğinde, ek ödül durumu ne olacaktı? Onu bilmiyoruz. Ek ödül zorunlu değil, uymuyorsa almak zorunda değil zaten mudi. İsteğe bağlı. Zaten ek ödül benzeri kampanyaları var bankaların. Sana ait olmayan parayı kendi parası gibi sahiplenmekte ayrı durum. Benim promosyon ile işim pek yok. Haybeden para. Promosyon dediğin şeyde bir nevi 3 yıl vadeli faizsiz kredi benzeri. Tuhaflık var senin durumda, şüpheli. Hiç kimse karşılıksız para vermez. Bir defaya mahsus veya süre sınırlaması olmadan; bunu yazmamışlar açıklama kısmına. Yoksa. |
|
Akbank 2.ci emekli maaşı aldğım ve yıllardır devam ediyorum.Çalışırken 20 yıldan daha fazla kullandığım işbankasından daha fazla kampanyaya katılarak daha fazla chippara vs aldım. Geçen yıl kuveytürke geçmeyi düşünürken akbank yeni bir maaş promosyonu başlattı.30.000 tl civarında nakit para, otomatik fatura,k.kartı harcama taahhütü vs ile yeniledim.Şimdilik akbanktan devam ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|