Şimdi Ara

elle buğuyu temizlerken cam çizildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir aile dostumuz olan teyzeyi durağa bıraktım dün akşam. arabaya bindiğimizde cam çok buğuluydu. ben buğuyu elimle temizlerken o da bana yardım olsun diye kendi yolcu tarafındaki buğuyu eliyle temizledi. ancak bugun sabah fark ettim cam bayağı aşağıdan yukarıya doğru derinleşecek şekilde çizilmiş. yaklaşık 6-7 cm uzunluğunda bir çizik oluşmuş. sanırım teyzenin parmağındaki yüzük yüzünden çizilmiş. tırnağımla çiziği yokladığımda elim takılıyor.

bugün carglass bayisine gidip durumu anlattım. adam çiziğe bakmadan "eğer cam içten çizildiyse yapacak bi şey yok" dedi. bence bi çözümü olmalı. iç taraftan çizilen camı nasıl tamir ederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 30 Aralık 2016; 19:58:28 >

• sen bence o teyzeyle irtibatını kopar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

sen bence o teyzeyle irtibatını kopar

hocam kadının niyeti camı çizmek değildi ki. iyilik olsun diye camı silmeye kalktı ama parmağında yüzük olduğunu unuttu demekki. ben bu camı kaskonun bitmesine bikaç gün kala da değiştiririm ama uğraşmak istemiyorum.
  • oto camcıya gidip sorman lazım napılır buna diye
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    gittim sordum hocam. ilk mesajımı iyi okumadınız sanırım.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    şimdi gördüm
  • yolcu tarafı olduğuna göre gözünüz kolay kolay takılmaz. bence dokunmayın. kalsın öyle. hiçbir zararı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arka cam rezinstansı bozuk!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçerden çizildiyse çözümü yok değiştirmekten başka...

• Sübliminal tektaş reklamı. Yılbaşı öncesi gelmeyin gaza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öylece kalsın.
  • benim kaskocum bana şöyle biryol öğretmişti kaskoyu bitime 1-2 hafta gibi bir süre kala yeniletiyorsun o 1-2 haftalık süresi önceki kaskodan devam ettiği için yenisinide çoktan parasını ödeyip başlattığın için birşeyi etkilemiyor. fakat genelde ilk sefere mahsus cam değişimleri kaskoyu bozmuyor diye biliyorum siz en iyisi kendi kaskocunuzla bir görüşün bu durumu.

• Sübliminal warnig
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    kaskonun bitmesine 3 5 gün kala cami degistirtsem nolur? 3 5 gun sonra da kaskoyu yenilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

sen bence o teyzeyle irtibatını kopar

Teyze zaten iyilik yapmak için temizlemiş.Ne suçu var kaza işte, herkesin başına gelebilecek bir şey.

Bence fazla değilse çizik, ellemeyin.Her binen artık daha dikkatli yardimci olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 31 Aralık 2016; 9:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    sonrakinin primi artmasın diye önce parasını peşin ödemiş oluyosun arkadaş mantıklı konusmus yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

sonrakinin primi artmasın diye önce parasını peşin ödemiş oluyosun arkadaş mantıklı konusmus yani

aynı anda 2 tane kaskonun olduğunu bilmiyordum. kasko bitmeye yakınken öyle yaparım o zaman sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.