Şimdi Ara

Elisa Testi Yaptıran Varmı ?[YAPTIRDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

---

Edit: Yaşım 17 olmasına karşın cesaretlen gittim hastaneye tek başıma hallettim kanımı verdim sonuçlarımı aldım ve çok şükür birşey çıkmadı , 15 gün sonrada sifiloz testi var oda yoktur inşallah ama sifilozun tedavisi var çok korkulacak bir hastalık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 17 Şubat 2014; 15:54:57 >

• ELISA'dır o testin adı. Enzyme-Linked ImmunoSorbent Assay testinin ingilizce kısaltımışıdır. Soruya gelecek olursak bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor_ -- 14 Şubat 2014; 13:50:37 >
  • 30 cm.
  • 150 tl ozelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

150 tl ozelde

Devlet hastanesinde enfeksiyon bölümüne renduvu aldım , bakalım bir test yaptırayım HİV çıkarsa 17 yaşında maffolduk
  • O da ne yahu ne zamandır aşı yaptırmıyorum bu test nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlette ücretsiz ama yetersiz bir test
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towerandme

devlette ücretsiz ama yetersiz bir test

eminmisin hocam yetersiz olduğundan ?

@justlook78 korunmasız cinsel ilişkiden sonra olan hastalıkların çıkmasını sağlıyor varmı yokmu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

quote:

@justlook78 korunmasız cinsel ilişkiden sonra olan hastalıkların çıkmasını sağlıyor varmı yokmu diye.

piyasada bir çok test var bende zamanında bu yoldan geçtim ama sonunda beynimi kemirmeye basladı acaba bişey olur mu diye sonra araştırdım hatta aids danısma hattı filan var mesela şişli sağlık.. bişey vardı orda bu konuyla ilgili uzmanlar sana bilgide veriyor neyse 3-4 gün araştırdım şu an ismini hatırlamıyorum ama combo lu bişeydi testin adı en güveniliri o oldugunu öğrendim ama devlette yapmıyolar ama elisa hakkında düşük de olsa yanlıs sonuc verebileceğini öğrendim bende hiç riske girmedim özel bir klinikte aids hepatit vs tüm testlerimi yaptırdım şükürler olsun bişey cıkmadı

• quote:

quote:

Çıkarsa utanc verici olur nasıl olsa çözüm de yok herhalde o hastalıklara olumu beklemek daha mantikli.

• quote:

quote:

quote:

piyasada bir çok test var bende zamanında bu yoldan geçtim ama sonunda beynimi kemirmeye basladı acaba bişey olur mu diye sonra araştırdım hatta aids danısma hattı filan var mesela şişli sağlık.. bişey vardı orda bu konuyla ilgili uzmanlar sana bilgide veriyor neyse 3-4 gün araştırdım şu an ismini hatırlamıyorum ama combo lu bişeydi testin adı en güveniliri o oldugunu öğrendim ama devlette yapmıyolar ama elisa hakkında düşük de olsa yanlıs sonuc verebileceğini öğrendim bende hiç riske girmedim özel bir klinikte aids hepatit vs tüm testlerimi yaptırdım şükürler olsun bişey cıkmadı

Ücreti nekadar özel hastanede.

@justlook78 utanç vericiliği bir kenera ben yaşayamam çıkarsa hayata küserim

• Hocam birde doğuştan anne babadan kaynaklanan gunahsiz sabiler var onlar ne yapsın boşuna ailesinin utancıyla yaşayabildikleri kadar yaşıyorlar. Yuva kuramıyorlar evleneniyorlar. Çok kotu durum. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Hocam birde doğuştan anne babadan kaynaklanan gunahsiz sabiler var onlar ne yapsın boşuna ailesinin utancıyla yaşayabildikleri kadar yaşıyorlar. Yuva kuramıyorlar evleneniyorlar. Çok kotu durum. :(

Hastalık bu utanç verici olan ney ben orasını anlamadım utanç utanç diyip duruyorsunuz.
  • quote:

quote:

150 tl ozelde

Devlet hastanesinde enfeksiyon bölümüne renduvu aldım , bakalım bir test yaptırayım HİV çıkarsa 17 yaşında maffolduk

Bu yasta mi gittin yavru kurt

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

quote:

150 tl ozelde

Bu yasta mi gittin yavru kurt

olabilir valla Neyse zaten çıkarsa bir 15 yıla olsem 32 li yaşlar yeter be abi fazla yaşayıp ne yapıcan

• Ne kadar yanlış düşünceleriniz var sizin, Her Hiv virüsü kapan insan onu illaki cinsel yollamı kapmıştır.? Önünüzde net var araştırın öyle yorum yapın.Bu sonuçta bir hastalık utanç nedir genelde cinsel yolla bulaştığı içinmi.? O zaman diğer hastalıkları olan insanlarda hastalığından utansın öylemi.? Yapmayın bu kadar geri ve banaz düşüncelerle yorum yapmayın allah aşkına. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibisiniz.
  • 30 tl kargo senden.
  • Eğer pozitif çıkarsa doğrulama için western blot doğrulama testini yaptırın. Ayrıca Elisa testi bulaşma veya bulaşma şüphesi durumu olduktan en az 3 ay sonra yaptırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 14 Şubat 2014; 14:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Hocam birde doğuştan anne babadan kaynaklanan gunahsiz sabiler var onlar ne yapsın boşuna ailesinin utancıyla yaşayabildikleri kadar yaşıyorlar. Yuva kuramıyorlar evleneniyorlar. Çok kotu durum. :(

Neden utansin ki şahsen bende simdi bile ciksa utanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem

Eğer pozitif çıkarsa doğrulama için western blot doğrulama testini yaptırın. Ayrıca Elisa testi bulaşma veya bulaşma şüphesi durumu olduktan en az 3 ay sonra yaptırılır.

6 ay oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.