Şimdi Ara

Elimde poşet var diye tinerci sandılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam flashın yeni bölümü yayınlanmış kuru kuruya gitmez dedim,cepte iki lira var gideyim aşağıdaki tekel bayinden 2 liralık fıstık alayım dedim,niyse adam az buz bir şey verdi sonra naylon poşete koydu,eve giderken önümde bir adam var iki tanede genç var biri kız diğeride erkekti heral niyse soğuk hava cebimi elime koydum poşette sallanıyor cebin içinden önlerine geçtim bunlar. şşşşş tamam şşşş tamam dur gitsin dediler tabi ben çakmadım köfteyi köpek felan sandım bende arkama baktım bir şey yok,bunlar karşı kaldırıma geçtiler ben hala arkandan köpek saldırcak diye ikide bir arkama bakıyorum bende geçeyim dedim en iyisi arka kaldırıma bu ikiside mal gibi apartmana kaçtı niyse sonradan jeton düştü

• Okuyun zekani yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazsam bilemedim
  • Balici sanmışlardır. Tiner zahmetsiz, poşetlik bi işi olmuyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipin baliciye mi benziyor :D
  • csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Elimde poşet var diye tinerci sandılar
  • Bende spora giderken kapri giyiyorum üstümede lol tişörtü ve kapşonlu spor ayakkabılarımı bim poşetinin içine koyup elimde sallandırıyorum spora gidene kadar tip tip insanlar bakıyor kimisi içinden bu soğukta neden kapri giydi kimiside balici midir nedir diye içinden söyleniyordur:D

• Sende tam balici tipi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Okuyun zekani yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Bende spora giderken kapri giyiyorum üstümede lol tişörtü ve kapşonlu spor ayakkabılarımı bim poşetinin içine koyup elimde sallandırıyorum spora gidene kadar tip tip insanlar bakıyor kimisi içinden bu soğukta neden kapri giydi kimiside balici midir nedir diye içinden söyleniyordur:D

neden bim poşeti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

Bende spora giderken kapri giyiyorum üstümede lol tişörtü ve kapşonlu spor ayakkabılarımı bim poşetinin içine koyup elimde sallandırıyorum spora gidene kadar tip tip insanlar bakıyor kimisi içinden bu soğukta neden kapri giydi kimiside balici midir nedir diye içinden söyleniyordur:D

neden bim poşeti?

Çünkü evimizde hep bim poşeti var.

• Hahaha benimde başıam böyle birşey gelmişti :D

abi para biriktirip bi tatil köyüne gitmiştik 5 yıldızlı neyse cıktık antalyaya donduk teyzemin evinin adresi var 1 gün orada kalağız ben 1 hafta boyunca yanmışım kapkarayım altta şort filan elimdede bim poşeti vardı birşey almıştım adamın birine durakta adres soracaktım abi bi bakarmısın dedim :D adam kaçtı

bi bakarmısın + poşet + kapkara vucut 3 lüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulunmayan -- 21 Kasım 2014; 3:14:27 >
  • quote:

:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.