Bildirim
Alt Komşum Kenevir Mi Yetiştiriyor CİDDİ(SS Lİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benziyor hakketen
Bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemelisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Kenevir'e benziyor. Bir kulübe'ye git kamera'nın bulunmadığı felan polisi ara ihbar et ama sanki az kenevir var gibi adam niye çicek yetiştirsin zaten -
Smoke weed everyday
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal
Hocam Kenevir'e benziyor. Bir kulübe'ye git kamera'nın bulunmadığı felan polisi ara ihbar et ama sanki az kenevir var gibi adam niye çicek yetiştirsin zaten
ihbar etsem benim ihbar ettiğimi öğrenebilir mi adam? sonradan musallat olur filan ondan tırsıyorum. -
Konyalı mısın?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
Konyalı mısın?
ankara -
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
quote:
Hocam Kenevir'e benziyor. Bir kulübe'ye git kamera'nın bulunmadığı felan polisi ara ihbar et ama sanki az kenevir var gibi adam niye çicek yetiştirsin zaten
ihbar etsem benim ihbar ettiğimi öğrenebilir mi adam? sonradan musallat olur filan ondan tırsıyorum.
Hocam çok az yani kenevir ise böyle çiçeklerde var adamın günahınıda almayalım yani ayrıca dediğim gibi az ve ceza almayabilirde tam bilmiyorum -
Duz kenevir
quote:
quote:
quote:
ihbar etsem benim ihbar ettiğimi öğrenebilir mi adam? sonradan musallat olur filan ondan tırsıyorum.
Hocam çok az yani kenevir ise böyle çiçeklerde var adamın günahınıda almayalım yani ayrıca dediğim gibi az ve ceza almayabilirde tam bilmiyorum
kıllandım baya hocam bir de önüne gördüğünüz üzere tahtadan engel filan koymuş karşı binadakiler görmesin diye. bende 1 saattir kenevire benzeyen bitkileri araştırıyorum ama çoğu kafa yapıyormuş zaten.
-
Cahilliğimi mazur görün ama kenevir nedir?
Hocam sende Greenpeace üyesimisin konyasporlumusun bu yeşillik heryerde kunlanıyorsun -
Adama gidip mala ortak olmak istediğini aksi taktirde polise gideceğini söyle
Evet kenevir. Benzeyen 2-3 bitki var neredeyse ayni olani ise ossuruk agaci diye tabir edilen sey fakat bu bildigin kenevir.
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
Cahilliğimi mazur görün ama kenevir nedir?
Uyuşturucu madde yapılabilen bitki hocam -
Satıcı değil kullanıcı ise ceza almaz -
Adam kendine kadar yapıyor işte, bırak yapsın. -
quote:
Hocam sende Greenpeace üyesimisin konyasporlumusun bu yeşillik heryerde kunlanıyorsun
İnandığım ve uyguladığım bir şey var onun için. İsterseniz pmden anlatabilirim. Biraz uzun hikaye yani.
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam çok az yani kenevir ise böyle çiçeklerde var adamın günahınıda almayalım yani ayrıca dediğim gibi az ve ceza almayabilirde tam bilmiyorum
kıllandım baya hocam bir de önüne gördüğünüz üzere tahtadan engel filan koymuş karşı binadakiler görmesin diye. bende 1 saattir kenevire benzeyen bitkileri araştırıyorum ama çoğu kafa yapıyormuş zaten.
Polise haber ver evi bassınlar kulübenden ihbar et bulamazlar kameralara bakta
-
Bildiğin kenevir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Adama gidip mala ortak olmak istediğini aksi taktirde polise gideceğini söyle
|
Adam kendine kadar yapıyor işte, bırak yapsın.
|
ben ihbar etmeni tavsiye etmem hocam
1) kenevirse, bırak adam kendine kadar yapmış, ilk yakalanışında hapse girmiyor ikinci kere yakalanırsa girer. başına bela olur yani. 2) kenevir değilse, senin ihbar ettiğini anlar zaten yine senin başına bela olur |
Smoke weed everyday
|
Ne istiyonuz lan adamın iki saksı bitkisinden. Birinin bacısına ters mi baktı; birinin annesine kötü söz mü söyledi? Bu koca dünyada dost yerine düşman edinme arzusu neden?
|
sende satıcı filan mısın, nedir derdin?
|
Hocam sende Greenpeace üyesimisin konyasporlumusun bu yeşillik heryerde kunlanıyorsun
|
alt komşun geldi
|
alt komşunun dh ye üye olma ihtimalini düşündün mü? saksıyla birlikte çıkmasın üst kata sonra.
|
Benzer içerikler
- tetradox yan etkileri
- 100 şınav kaç kalori
- some university courses
- pen-os 1000 antibiyotik kullananlar
- evde kertenkele görmek neye işaret eder
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X