Şimdi Ara

Alt Komşum Kenevir Mi Yetiştiriyor CİDDİ(SS Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
50.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler alt komşumun balkonunda kenevire benzer bitkiler var. Adam da biraz sıkıntılı geceleri filan bağıran bir tip. Kurt gibi uuluyor geceleri. Bugün bunu da görünce iyice tırsmaya başladım. Anlayanlar bir baksın. İhbar etmeli miyim ne yapmam gerekiyor?

• Benziyor hakketen

Bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Kenevir'e benziyor. Bir kulübe'ye git kamera'nın bulunmadığı felan polisi ara ihbar et ama sanki az kenevir var gibi adam niye çicek yetiştirsin zaten
  • Smoke weed everyday

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal

Hocam Kenevir'e benziyor. Bir kulübe'ye git kamera'nın bulunmadığı felan polisi ara ihbar et ama sanki az kenevir var gibi adam niye çicek yetiştirsin zaten

ihbar etsem benim ihbar ettiğimi öğrenebilir mi adam? sonradan musallat olur filan ondan tırsıyorum.
  • Konyalı mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Konyalı mısın?

ankara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunlar ciddi mi? [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Hocam Kenevir'e benziyor. Bir kulübe'ye git kamera'nın bulunmadığı felan polisi ara ihbar et ama sanki az kenevir var gibi adam niye çicek yetiştirsin zaten

ihbar etsem benim ihbar ettiğimi öğrenebilir mi adam? sonradan musallat olur filan ondan tırsıyorum.

Hocam çok az yani kenevir ise böyle çiçeklerde var adamın günahınıda almayalım yani ayrıca dediğim gibi az ve ceza almayabilirde tam bilmiyorum
  • Duz kenevir

• quote:

quote:

quote:

Hocam çok az yani kenevir ise böyle çiçeklerde var adamın günahınıda almayalım yani ayrıca dediğim gibi az ve ceza almayabilirde tam bilmiyorum

kıllandım baya hocam bir de önüne gördüğünüz üzere tahtadan engel filan koymuş karşı binadakiler görmesin diye. bende 1 saattir kenevire benzeyen bitkileri araştırıyorum ama çoğu kafa yapıyormuş zaten.

• Cahilliğimi mazur görün ama kenevir nedir?

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Hocam sende Greenpeace üyesimisin konyasporlumusun bu yeşillik heryerde kunlanıyorsun
  • Adama gidip mala ortak olmak istediğini aksi taktirde polise gideceğini söyle

• Evet kenevir. Benzeyen 2-3 bitki var neredeyse ayni olani ise ossuruk agaci diye tabir edilen sey fakat bu bildigin kenevir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Cahilliğimi mazur görün ama kenevir nedir?

Uyuşturucu madde yapılabilen bitki hocam
  • Satıcı değil kullanıcı ise ceza almaz
  • Adam kendine kadar yapıyor işte, bırak yapsın.
  • quote:

Hocam sende Greenpeace üyesimisin konyasporlumusun bu yeşillik heryerde kunlanıyorsun

İnandığım ve uyguladığım bir şey var onun için. İsterseniz pmden anlatabilirim. Biraz uzun hikaye yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kıllandım baya hocam bir de önüne gördüğünüz üzere tahtadan engel filan koymuş karşı binadakiler görmesin diye. bende 1 saattir kenevire benzeyen bitkileri araştırıyorum ama çoğu kafa yapıyormuş zaten.

Polise haber ver evi bassınlar kulübenden ihbar et bulamazlar kameralara bakta

• Bildiğin kenevir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.