Şimdi Ara

Elimde 20 tane 5 litrelik şişe var. Ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde birikmiş olan 20 adet 5 litrelik Erikli şişesi var. 2 tane de 6 litrelik Hayat su şişesi var.

Bunlardan ev yapımı bir şeyler oluşturmak istiyorum ama aklıma fikir gelmedi.

Daha önce bu tür şeyler görmüş veya aklında fikir olan var mı ?

• Gecen sene damacanaya tecavüz eden birisi vardı. Değişik kombinasyonlar yaratıla bilir
  • yaza kadar sakla yazın beline bağlarsın can yeleği gibi bişey olur. yada hepsini birbirine bağlarsın üstüne oturursun bot gibi oh mis
  • Evet...

şişelere farklı hacimlerde su koyup, yan yana dizeceksin, eline bir metal kaşık aldıktan sonra baştan sona dek belli bir ritimde kaşığı sürttürerek gideceksin... O esnada oluşan ahenk çok güzel olabilir... Hatta sesi kayıt et, foruma ver, bizde dinleyelim...
  • arkadaşlarını topla kova yapın
  • Üst üste koy..
  • biri abajur yapmıştı, nette rastlamıştım ama şu an bulamam herhalde... baya da güzel birşey olmuştu. ben de bu hafta tel ve kumaştan abajur yapıcam odamdaki lambaya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.10marifet.org/etiket/pet-%C5%9Fi%C5%9Fe/6

bu siteye bak baya birşey varmış benimde öğrendiğim iyi oldu :)
  • Farklı şeyler yapılabilir.

4 tanesini masa ayağı olarak kullanıp masa, TV altlığı gibi çeşitli şeyler oluşturabilirsin.
    Kuşar için yuva yapabilirsin.
    Abajur yapabilirsin.
    Saksı olarak kullanabilirsin.
    .
    .
    .
    Çeşitli şeyler düşünüp yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Üst üste koy..

sonra?...
  • damacana olsaydı bişeyler düşünülebilirdi belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

http://www.10marifet.org/etiket/pet-%C5%9Fi%C5%9Fe/6

Mükemmel bir site. Teşekkür ederim.
  • bugünlerde bi kampanya vardı. herangi bir plastik kapakğı engellilere yardım eden derneğin birine bağışlıyorsun. (kuruluşun adını tam bilmiyorum internetten ayrıntılı araştırma yapabilirsniz)

onlarda bu kapakları alıp GERİ DÖNÜŞÜM fabrikasına yolluyorlarmış. Fabrikada her 250 kilo ederi olan kapakları getirdiklerinde engelliler için tekerlekli sandalye veriyormuş.

Böle bi yardım yapabilirsiniz ama tabi daha ayrıntılı bilgi edinin.
  • quote:

http://www.10marifet.org/etiket/pet-%C5%9Fi%C5%9Fe/6

zamanında bu sitedeki çiçekler gibi çiçek yapardım ama daha farklı eminim görmüştür herkes. şişenin üst kısmından aşağı doğru ince şeritler halinde kesiyoruz şişeyi daha sonra şu köpük (strafor(nasıl yazılıyorsa işte))leri değişik renklerde boyuyoruz ufak tavla zarı büyüklüğünde olucak şekilde kesip bu kestiğimiz yerlere geçiriyoruz. doğru düzgün yapınca güzel birşey çıkıyor ortaya

• Şu kumbara çok hoşuma gitti ama yapım aşamasını bulamadım. Elinden bu tür şeyler gelenler bir göz atsın.

http://coisasquegosto.files.wordpress.com/2009/09/image9.jpg?w=366&h=331
  • ne güzel kumaş ve telden abajur yaparım diye düşünüyordum, bunları görünce evdeki pet şişeleri kullanabilirim düşüncesi çıktı bi de :D

bu arada plastik boyası nerden bulabilirim?
  • Abajuru nasıl yapacaksın ? Bana da ayaklı bir tane lazım kitap okurken falan arkamdan arkamdan ışık versin.

DH el işi ile uğraşanlar kulübü mü açsak ki
  • derya baykala bağlan
  • ben oda lambası için yapıcam, ikea da geçen haftalarda gördüm, içinde sadece kıvrılmış bir tel ve üzerine geçirilmiş kumaş var, ekstra düz dursun diye sert bir folyo benzeri maddeyle desteklemişler ama onu sanırım kullanmayacağım

biraz tel, kumaş, makas ve yapıştırıcı ile işin içinden sıyrılmayı düşünüyorum :) herşeyi sıfırdan alsan bile 10tl yi geçmez, ikea da çok çok benzeri 50-60 tl ye satılıyor benimkisi hobiden değil aslında, öğrenci evi malum para yok
  • quote:

ben oda lambası için yapıcam, ikea da geçen haftalarda gördüm, içinde sadece kıvrılmış bir tel ve üzerine geçirilmiş kumaş var, ekstra düz dursun diye sert bir folyo benzeri maddeyle desteklemişler ama onu sanırım kullanmayacağım

biraz tel, kumaş, makas ve yapıştırıcı ile işin içinden sıyrılmayı düşünüyorum :) herşeyi sıfırdan alsan bile 10tl yi geçmez, ikea da çok çok benzeri 50-60 tl ye satılıyor benimkisi hobiden değil aslında, öğrenci evi malum para yok

düz dursun diye folyo benzeri birşey var demişsin onun yerine kolalarsan aynı etkiyi yapar belki. görünce direk aklıma kola geldi

edit: gerçi kola kumaşta işe yararmı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 18 Aralık 2010; 15:06:26 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.