Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smok osub miniye bi kafa arıyorum ne taksam arkadaşlar ölçülerini aşıyor çoğu atomizer yandan taşmasın istiyorum coil leride uygun bulunabilen ne önerebilirsiniz

Şuan

Smok pen 22 atomizer

Tfv8 baby

Aspire nautilis 2 yi bulabildim araştırmalarımda

Bunlardan hangisini tercih etmeliyim ciazım 60w lık bi ciaz

Kendi coili hiç bi yerde kalmadı helmet mini nano mecbur kafa değiştircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1-2 günlük araştırma sonrasında tercihimi pico'dan yana kullandım.
    hem başlangıçta bütçeyi çok zorlamayacak hemde işin püf noktalarını çözüp beklentinin ne olduğunu belirlemeye yardımcı olacağını düşündüm.
    Tercihim MTL olacağı için ona uygun bir ato ile desteklemek lazım. Muhtemelen Naitilus 2 alacağım.
    likitlerden de başlangıç için efkar'ın hayat ve ankara'sını sipariş verdim.

şimdilik bunlarla puflamaya başlayalım
    ama likit olarak bir kaç marka daha denemeyi düşünüyorum.
    elbet biri tad verecek ama şu anda ne aradığım ve ne bulacağım bilinmediği için muamma

PM ve mesaj olarak yorum yapan herkese teşekkürler.

bayramda yurt dışına gidecek bir arkadaşıma da daha üst bir modelin siparişini verdim şimdiden.
    ürün gelince görsellerini eklemeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISHNE

Son 1-2 günlük araştırma sonrasında tercihimi pico'dan yana kullandım.
    hem başlangıçta bütçeyi çok zorlamayacak hemde işin püf noktalarını çözüp beklentinin ne olduğunu belirlemeye yardımcı olacağını düşündüm.
    Tercihim MTL olacağı için ona uygun bir ato ile desteklemek lazım. Muhtemelen Naitilus 2 alacağım.
    likitlerden de başlangıç için efkar'ın hayat ve ankara'sını sipariş verdim.

şimdilik bunlarla puflamaya başlayalım
    ama likit olarak bir kaç marka daha denemeyi düşünüyorum.
    elbet biri tad verecek ama şu anda ne aradığım ve ne bulacağım bilinmediği için muamma

PM ve mesaj olarak yorum yapan herkese teşekkürler.

bayramda yurt dışına gidecek bir arkadaşıma da daha üst bir modelin siparişini verdim şimdiden.
    ürün gelince görsellerini eklemeye çalışacağım.

Samimi yorumum şöyle e-sigaraya başlayacak olanlar için;

1- Kullanımı basit taşıması kolay ergonomik ve hazır coilli kit tercih etmeleri çok önemli.
    Eleaf coilleri uygun fiyatlı kolay tedarik edilebilen ürünler.
    Bu şekilde basit ufak adımlarla e-sigaraya daha kolay sevip (alışmak değil) sigara tiryakiliğine son verebilirsiniz.Ve ilerde e-sigarayıda bırakmanız yararınıza.

Tekrar hatırlatmakta fayda var ateşli yanma olmasada ciğerlerimize kimyasal madde çekiyoruz.(Piyasadaki likit içeriklerine kullanılan malzemelere güvenilmiyor)
    Ağız bakımına dikkat etmezsek sıcak buhar diş eti çekilmesine kanamasına sebeb.PG tüketimi boğaz tahrişi ve bronşlarda tahrişe dayalı iltihaba sebeb olabilecek derecede güçlü tahriş özelliği var.
    Bol su tüketimine ve sıcak buhardan uzak durmaya dikkat edin.(Düşük pg oranlı likit tercih edilmeli 80/20 gibi )

Ağız gargarası tavsiye ederim.6 ayda bir diş muayenesini aksatmayın.

UNUTMAYIN Kİ E-SİGARA HOBİ DEĞİLDİR.AMAÇ SİGARAYI BIRAKMAK OLMALI.

Piyasada satılan likitlerin ne şartlarda üretildiğini bilmiyoruz.Ortalama 30 ML maliyeti 6-7 TL olan bu ürünler önce sağlığınıza sonra kesenize zararlı olabilir.Dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 15 Ağustos 2017; 23:15:1 >
  • WISHNE kullanıcısına yanıt
    güzel bir set yapmışsınız. gözünüz başka ürünlere kayacak ilerde muhtemelen, ama hiç birinde pico+nautilus 2 +efkar combosunun tadını bulamayacaksınız. şimdiden yazayım, ilerde demedi demezsiniz.
  • Hayirli geceler olsun. İyi forumlar.

Dostlar ikinci el vapor almak ne kadar dogru? Smok g priv mod almayi dusunuyorum fakat malumunuz gumruge takiliyor turkiye fiyatlari da 700-800 civari ucmus vaziyette. İkinci el bakayim dedim, sizce alinir mi? Bir sakatlik olur mu? Nelere dikkat etmek lazim. Ustadlarin bilgilerine ihtiyacim var.

Saygilarimla.

Duzenleme: Bu arada aliexpressten alirken not iletsek pakedin ustunde 29 euro olarak gosterse ucreti satici, herhangi bir sikinti oluyor mu? Sayet bu yontemle getirtebiliyorsak bu sekilde alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 16 Ağustos 2017; 2:30:52 >
  • Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    Ben de baya araştırmıştım smok'ların arıza verebildiği söyleniyor. Hatta smok alien mağdurları kulübü gibi gruplar var. Hele bir de ikinci el risktir. Eğer istanbuldaysanız bence gidip sirkeci'de elden alın.

Aliexpress konusunda ise esigaraların çoğu gümrüğe takılıyormuş. Yani fiyattan değil, cihaz olarak bunları yurda pek sokmuyorlar tabi şans işi ama getirtebilen kişi sayısı az. Ben coil siparişi verdim onun bile geleceğinden şüpheliyim.

bir çok insan ikinci el alıyor hocam. ülke durumu ve cihaz fiyatları malum. bir de meraktan falan sık sık cihaz değiştirenler çok. güvenilir birinden kontrol edilerek alınabilir. tabi aldıktan sonra ılık sabunlu suyla yıkamak, sirkede bekletmek ve hatta süte yatırmak çoğu kişinin yaptığı rutin işlemler.

not: yazdığım temizleme yöntemleri atomizerler için geçerli , aman ha.modu yıkamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 16 Ağustos 2017; 14:46:9 >
    2 pilli bir cihaz için ilerde pişman olacağınız model g priv.Dokunmatik ekran mı cezbetti sizi ?
  • Cevap veren herkese tesekkur ederim. Su anda livepor 160 watt kullanmaktayim aliexpressten aldim herhangi bir sorun yasamadan geldi. Evet dokunmatik ekran cezbetti acikcasi.

• slm arkadaşlar bende tütüne son verip elektronik buhara geçmeyi düşünüyorum.biraz araştırdım ama işin içinden çıkamadım . öncelikle beklentim aldımğım cihaz uzun süre benim beklentilerime cevap versin istiyorum.likit olayına ayrı gözle bakıyorum bütçem ne fazla ne az öncelikle hangi cihazı alacağıma karar vermem gerekiyor sonrasında karar verdiğim cihazı en ucuza bulduğum yerden alırım artık. ben nargile değil sigara içimli olanlara bakıyorum,normalde tütün içerkende sert tütün içmeyi severim bu yüzden doygunluk iyi olmalı biraz okudum ama tam anlayamadım bu coil olayını kimi yenilerinin alınmasını yazıyor.kimi tamir kitleriyle hallolabileceğini yazıyor???
    Kısaca arkadaşlar çok uzatmadan almak istediğim cihaz
    1- beni uzun süre idare etsin
    2- tüm parçaları demonte olmalı ( pilde dahil )
    3- bazı aksamları 2-3 ayda eskiyip yenilerini aldırmamalı ( pamuk ve teli hariç )
    4- kullanımı , temizliği , doldurması v.b. gibi özellikleri pratik ve kolay olmalı
    5- çok kişiden duyuyorum kısa süre sonra arızalardan yakınıyorlar onun için olabildiğince arıza oranı az olanlardan olsun
    vs...vs....
    birde cihaz almak istediğimde her an yakınımda bulunmadığımdan dolayı cihazı kit halindemi almalıyım yoksa farklı farklı alıp bir kombinasyon'mu oluşturmalıyım? ve aldığım zaman hangi parçalarının yedeklerini almalıyım?.....
  • herkese merhabalar öncelikle,

hali hazırda pico+serpent mini ikilisini kullanıyorum. öncelikle sizlere sormak istediğim soru şu;

1- Pico üstüne 25 mm Dual Ammit takarsam eğer pil kullanımı açısından değerlerim düşer mi ? Ammit takabilmek içinde heat sink ile kullanım nasıl oluyor ?
  • WISHNE kullanıcısına yanıt
    Mtl ato ile bu işe başlamak büyük hata. Mtl ato seni kesmeyecektir sigaraya dönmeni hızlandıracaktır. Yeni başlayanlar için dl ato daha iyidir. Ama illa mtl kullanacağım diyorsan 12 mg 15 mg gibi yüksek nikotinli likitler ile başla.

Not: Kasım 2013 ten beri aralıksız e sigara kullanıcısıyım.
  • 1-2 haftadır Smok AL85 cihazını kullanıyorum ama acı tad geçmedi hala, içilecek durumda bile değil nedense bir ayarını yapamadım sanırım. Coil i 0.6 ohm luk yeni değiştirdim, şimdi hiç içilmiyor. nikotin 9 seviyesinde olduğu için düşük watt da 20-30 arası hava kanalı %25 açık şekilde içiyorum ama çok acı yanık tadı geliyor, felaket şekilde öksürtüyor, eziyet gibi oldu sigarayı arttırdım. coil yanmış değil likitden midir bilmiyorum.

Araştırmalardan sonra Nautilus 2 atonun iyi olduğunu öğrendim hazır coil, telle pamukla fln uğraşmak istemiyorum. sigara tadını alabilir miyim bu üründe, yoksa acı tad hala gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quesary -- 17 Ağustos 2017; 10:46:58 >
  • szmania kullanıcısına yanıt
    2 yıldır hep mtl kullandım. ateşliyi içmiyorum. 1.8mg ile başladım. 0.9mg ye kadar geldim. amacım 0.6 mg. her tez antitez istermiş. buyurun.
  • Quesary kullanıcısına yanıt
    herkesi ağız tadı farklıdır. en güzeli nautilus 2 kullanan biriyle arkadaş olmanız. "ver bir deneyeyim" deyip denemeniz.
  • Merhabalar;

Bilindiği üzere elektronik sigara ana konu adlı başlık Forum donanım haber üyelerimizin bilgi,öneri ve tecrübelerini paylaştığı bir konudur.Konuda son zamanlarda konudaki bilgi akışını etkileyecek derece ticari maksat ile mesajlar görmekteyim.Kurallarımız açık ve nettir.Yaptırımlarla karşılaşmamak adına Lütfen kurallara uyalım.Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederim.
    İyi forumlar dilerim
  • szmania kullanıcısına yanıt
    Troy + cdd aromalariyla yapilan likit veya efkar 12-15mg ile sigara birakmayacak adam yoktur ben Dl denedim gene de yemek soneasi istiodu canim sonra troy aldim simdi fakirsin bütün ürünleri var :)

• Alien smok isteyenler özelden yazsın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ubtatto

slm arkadaşlar bende tütüne son verip elektronik buhara geçmeyi düşünüyorum.biraz araştırdım ama işin içinden çıkamadım . öncelikle beklentim aldımğım cihaz uzun süre benim beklentilerime cevap versin istiyorum.likit olayına ayrı gözle bakıyorum bütçem ne fazla ne az öncelikle hangi cihazı alacağıma karar vermem gerekiyor sonrasında karar verdiğim cihazı en ucuza bulduğum yerden alırım artık. ben nargile değil sigara içimli olanlara bakıyorum,normalde tütün içerkende sert tütün içmeyi severim bu yüzden doygunluk iyi olmalı biraz okudum ama tam anlayamadım bu coil olayını kimi yenilerinin alınmasını yazıyor.kimi tamir kitleriyle hallolabileceğini yazıyor???
    Kısaca arkadaşlar çok uzatmadan almak istediğim cihaz
    1- beni uzun süre idare etsin
    2- tüm parçaları demonte olmalı ( pilde dahil )
    3- bazı aksamları 2-3 ayda eskiyip yenilerini aldırmamalı ( pamuk ve teli hariç )
    4- kullanımı , temizliği , doldurması v.b. gibi özellikleri pratik ve kolay olmalı
    5- çok kişiden duyuyorum kısa süre sonra arızalardan yakınıyorlar onun için olabildiğince arıza oranı az olanlardan olsun
    vs...vs....
    birde cihaz almak istediğimde her an yakınımda bulunmadığımdan dolayı cihazı kit halindemi almalıyım yoksa farklı farklı alıp bir kombinasyon'mu oluşturmalıyım? ve aldığım zaman hangi parçalarının yedeklerini almalıyım?.....

slm yokmu bir yardım edebilecek kimse acaba?
  • CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    efkar likitler club der dampfer aromalarıyla yapılıyormuş.Bir firma tester satıyor.50ml sisede 1ml aroma geldi.İçine 50 ml nbase ekledim.1 hafta sonra tam demlenmeden denememe rağmen efkar 216 efkar cesni ve ikinci tadı aldım.Tam demlendiginde daha da iyi olacaktır

30ml 30 tl ye efkar almaktan kurtuldum.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.