Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: icingdeath , icingdeath
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Club der dampfer türkiyeye gelmişmi? Link varsa atabilir misiniz.tobavcco expresste gelse yurtdişi bagimliligim kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu iki cihazdan hangisini almamı önerirsiniz
    1- eleaf istcik pico
    2- vaporesso revenger

ben sigara içimli olarak düşünüyorum, bu iki cihazın birbirlerine artıları ve eksileri nelerdir acaba?
  • Ben bu elektronik sigara işini basit zannediyordum ama çok karışık çıktı ..

Babam için bakıyorum bir türlü birakamadı sigarayı birde bunu deneyelim maks 100 200 arası bişey bakıyoruz
    Sigarayı bırakmak için istiyor yani muhtemelen sigara aromalı likitler kullanırız ne tavsiye edersiniz ? Pili mi bataryalı mi? Gerçekten çok seçenek var bilmeyen birinin işi çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 17 Ağustos 2017; 23:56:14 >
  • Esf foruma kayıt olmak için davet mi gerekiyor eğer öyleyse davetiye atabilecek birileri var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubtatto

arkadaşlar şu iki cihazdan hangisini almamı önerirsiniz
    1- eleaf istcik pico
    2- vaporesso revenger

ben sigara içimli olarak düşünüyorum, bu iki cihazın birbirlerine artıları ve eksileri nelerdir acaba?

dostum bende bu işe yeni başlayanlardanım.

başlangıçta bende bu ikisi ve ilaveten smok mod arasında kalmıştım.
    biraz okuyup kurcalayınca, acemi birinin ileride ne olacağını da bilmeden bu kadar masraf ederek girmeye gerek yok diyerekten
    pico ile başladım.

pico + pil 150 tl civarında bulunabiliyor
    eğer mtl dedikleri yani sigara içimi tercih edecekseniz ona uygun bir atomizer alarak maliyeti arttırıyoruz.
    bu atomizer tercihinde uğraşırım tel sararım, pamuk tıkarım el becerim vardır, ya da uğraşmam hazırdan devam ederimi;
    siz belirleyeceksiniz.
    bu aşamaları geçtikten sonra gördüğüm bu iş hobiye de dönüyor ve daha gelişmiş cihazlar ve atoları araştırmaya başlarsınız tahminim.

ardından sıra likit işine geliyor ki, ben başlangıç için 10 ml 6 mg nikotin içeren efkar sipariş ettim.
    bunları deneyerek hem bu işe alışıp alışmayacağımı, hem de ne aradığımı, ne beğendiğimi belirleme adına bir başlangıç oldu.

şimdilik efkar hayat beni nikotin anlamında tatmin ediyor gibi,

ato olarak da kendime sxk doggy style aldım. 85 tl'ye

umarım az da olsa fikir verebilmişimdir
    iyi forumlar
  • Bende de tester var hocam yakın ama 1e1 demek istemiyorum acikcasi vardir bir dokunuslari no22 sweetner ekleyince barbaros olucak tadi cok yakin mesela :)

evyaparoma.com da satiliyordu stok bitti 1 gunde tester 1 ay sonra gelicekmis 80cesit cdd forumda yazmislardir nbaseleri de kaliteli, hatta dun biri ihbar etmis arkadaslari ondan sinirlendiler likit de saticaz dediler :)

• CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    forum tam teşkilat olmuş.efkar a 1 2 uye indirim yap dedi.resmen o üyeleri linç ediyorlardı.

efkar ın işi bozulacak diye club der dampfer aromalarini getiren evyaparoma yıda satma bunları diye uyarmişlar...efkar 30ml 30 tl devri kapanıyor artık.

• Joyetech Ego AIO almaya karar verdim fakat 5 saat kullanımda ne kadar likit yakar bilen var mı ona göre likit siparisi vericem

• Club Der Dampfer aromalar 1ml 6 tl şuanda ve pahalı.8li tester set 45TL.%1 oran ne kadar yeterli demleyen arkadaşların yorumlarına bakıcaz.Merakla güncel stok ve fiyatları bekliyorum.
  • Instagram da bir satıcı var e_sigaramm diye guvenilir mi bilen var mı ?

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Ne almayı düşünüyorsanız buraya yazın en uygun fiyat nedir yardımcı olalım.30$ ürünü 200 alıp kazıklanmayın.Hem uygun hem güvenilir yerleri tercih edin.Klon cihaz dahi satabilirler.
    Yurtdışından gelebilecek ürünler mevcut.Yurt içinden kazıklanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubtatto

arkadaşlar şu iki cihazdan hangisini almamı önerirsiniz
    1- eleaf istcik pico
    2- vaporesso revenger

Revenger kullanıyorum bu direk ciğere çekimli bi cihaz yani nargile gibi içiliyor. sigara içimli olarak mtl türündekilere bakmanız gerek.
  • Selam arkadaşlar, esigaram.us forumuna üye olan varsa referans olabilir mi acaba? Konuları okuyorum ama soracağım şeyler oluyor, üyelik olmadığı için yazamıyorum.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Ego aio almak istiyorum ama yurt dışından almam herhalde hem gümrük sıkıntı diyorlar hem geliş süresi uzun

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Ben aldim demlemeye biraktim tatile bi tek no22 aldim barbarosa cok yakin murdum erikli tutun cok basarili daha 1 haftalik. Cok da ucuza mal oluyor 20tl e bile gelmiyor :)

Bir de tpa mixleri satanlardan tribeca-castle long-custard king-snowy fuji-frostbite favorilerim mtl icin ida rba da meyveliler var troya s de tutunluler bi ondan bi bundan :)

• Nasıl ama :) Kendi el sarımım alien clapton coil. 3 x 28 ga ka1 + 36 ga ni 80

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • smoktech vape pen 22mm Kullanan varmı tavsiye edermisinz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raikiri -- 19 Ağustos 2017; 18:3:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raikiri

smoktech vape pen 22mm Kullanan varmı tavsiye edermisinz ?

Gayet iyidir giriş seviyesi için.
  • Takas veya satın almak isteyen olursa benimde elimde just s atomizer i ve ecr coil var.

• CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    TFA mixleri aromaniadan alıyorum bende.Artık farklı, özellikle tütün aromaları denemek itiyorum fakat evyaparoma daki Club Der Dampfer 1ml aroma 6 tl fiyatı yüksek(Hadi 50 ml şişeyle geliyor ama ilerde 10 ml fiyatlarının makul olacağını sanmıyorum).
    En azından testerı alabilsek onlar demlenene kadar yüksek ml stoklara girer heralde.1 ay diyorlar bakalım.O zamana kadar evyapkimya dan solub alıcam.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.