Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Acılıktan eser kalmadı öyle tatlı bir içimi oldu ki aleti bırakamıyorum elimden , ayrıca sormak istediğim bir soru var. Elimde 6 adet laptop bataryası var samsung marka 6 hücreli hepsi de sağlam. Bir tanesini takıp denedim bir problem olmadı kullanmaya devam etmeli miyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MTL için likit önerebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

MTL için likit önerebilir misiniz?

Efkar ın 10 milim şeklinde tütünlü likitleri mevcut bi kaç tane alıp deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

Acılıktan eser kalmadı öyle tatlı bir içimi oldu ki aleti bırakamıyorum elimden , ayrıca sormak istediğim bir soru var. Elimde 6 adet laptop bataryası var samsung marka 6 hücreli hepsi de sağlam. Bir tanesini takıp denedim bir problem olmadı kullanmaya devam etmeli miyim sizce?

Hocam o piller çekilen amper değeri düşük olduğu söyleniyor anlık çekilen amper değerini bilmeniz gerekir yüksek watt larda sıkıntı olabilr. Pil 20 tl civarında olduğu için değmez bence

• Parasında değilim zaten elde varken değerlendirme amacı ile sordum zaten tehlikeye sokacak bir durum olursa kullanmaya gerek yok o zaman :)

• Arkadaşlar dün Vaporesso Revenger kit aldım. İnanın çok beğenerek aldım bu cihazı ama hazır coil masrafını duyunca keyfim kaçtı. Ben bu cihazda coil ölünce tekrar tel/pamuk kendim yapabilirim sanıyodum ama satıcının dediğine göre bunda olmuyomuş, sadece hazır coil kullanılıyomuş. Sormak istediğim, elimdeki mod'a uygun ve kendim tel/pamuk sarabileceğim bi coil var mı veya ilerde çıkar mı? Saçmaladıysam kusura bakmayın bilgim çok az bu konuda.
  • Bende aranıza revenger ile katıldım inşallah sıkıntı yasamam. hazır coil bence problem değil 6 tanesi 70 TL ye aliexpresden istedim gt8 hemde turkeypost ile yolluyor

benim bı kaç sorum olcak

Likit değiştirirken tank temizlemek zorunda mıyım yani pamuk seviyesini geçmeden farklı bir likit koysam ne olur yada nasıl değişim yapiyim, coil değişirken temizlik yaparım diye düşünmüştüm aslında.birde sade nbase kullanan varmi ne önerirsiniz

• Merhabalar;

Bilindiği üzere elektronik sigara ana konu adlı başlık Forum donanım haber üyelerimizin bilgi,öneri ve tecrübelerini paylaştığı bir konudur.Konuda son zamanlarda konudaki bilgi akışını etkileyecek derece ticari maksat ile mesajlar görmekteyim.Kurallarımız açık ve nettir.Yaptırımlarla karşılaşmamak adına Lütfen kurallara uyalım.Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederim.
    İyi forumlar dilerim.
  • arkadaşlar merhaba. bu e-sigara'dan almak istiyorum. ucuz bulabileceğim bir yer var mı? facebook grubu, aliexpress, gearbest vs. şeklinde. daha önce alan varsa yardım etsin.
    http://www.eleafworld.com/istick-pico-kit/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtalayD -- 11 Ağustos 2017; 11:30:45 >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    ya birileri rba coil çıkaracak bu ürün için. ya da mevcut rba coillerden birinin buna uyuyor olması gerekecek. keşke almadan araştırsaydınız. bir seçenek de başka bir rba atomizer edinmek olabilir. sarımlı atolar konunun önceki sayfalarında epey işlenmiştir.
  • Ya arkadaşlar bırakın rba yı rda kullanmayı tercih edin derim. Rda da aromayı dibine kadar hissedin. Sarımı kolay coil moil derdi yok tek yapmanız gereken yanınızda 5 ml likid taşımak. 5 yıllık esigara maceramın 4 yılını rda ve mekanik mod kullanarak geçirdim. Mekanik mod candır rda ise candan öte.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 12 Ağustos 2017; 11:52:25 >
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt
    benim yazıma ithafen yazdıysanız rba =Rebuildable atomizer - Yenilenebilir atomizer anlamındadır. yani coili siz sarabilirsiniz. rda olup rba coilli atomizerler çoktur.belki tamamı, bilemiyorum. ayrıca mekanik mod gibi yanlış kullanıldığında çok tehlikeli olabilecek bir aleti çekirdek tavsiye eder gibi etmeyin bence. bilenler kullanırsa emniyetli kullanırlar. bilmeyenler için yanlış amperaj sebebi ile haber olursunuz "e-sigara patladı" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 11 Ağustos 2017; 23:58:12 >
  • Hocam ben o zaman büyük kazık yedim ya 3 tanesini 65 liraya satın aldım dükkandan. aliexpress'ten aldığınız ürünün linkini atabilirmisiniz?

Bir de şeyi sorucam, kit halindeki cihazlar gümrükten geçmiyormuş. Peki coil, atomizer gibi parçalarda sıkıntı olurmu acaba?

• Nette bulabildiğim her yazıyı okudum ama çok fazla bilgi kirliliği var hocam konuya yabancı birini bilgilendirecek basit bi anlatım bulamadım. moddu atomizerdi coildi pildi rdta falandı filandı derken kafam allak bullak oldu gittim bunu aldım.

Şimdi aliexpressten coil sipariş etsem gelir mi? Çünkü baya pahalıya almışım ben coil'i dükkandan. (3 tanesi 65 tl aldım)

• quote:

Hocam likitler geldi dünden beri 2 tank atomizer bitirdim neredeyse 1'i muzluydu 2.nci ise elma ve captain black'li çok az kaldı oda biraz fazla kaçırdım herhalde

Her aroma için atomizer değişmek gerekir mi ?
  • AtalayD kullanıcısına yanıt
    Hocam esf forumunda tedarikçiler var onlar 120 TL civarına satıyorlar. I satıcı pico kiti.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

benim yazıma ithafen yazdıysanız rba =Rebuildable atomizer - Yenilenebilir atomizer anlamındadır. yani coili siz sarabilirsiniz. rda olup rba coilli atomizerler çoktur.belki tamamı, bilemiyorum. ayrıca mekanik mod gibi yanlış kullanıldığında çok tehlikeli olabilecek bir aleti çekirdek tavsiye eder gibi etmeyin bence. bilenler kullanırsa emniyetli kullanırlar. bilmeyenler için yanlış amperaj sebebi ile haber olursunuz "e-sigara patladı" diye.

sizin yazınıza ithafen yazmadım da rba ların çoğunluğu sarımı zordur , rda lar ise çok basittirler , mekaniğe gelince kesinlikle haklısınız , tecrübe sahibi olmadan kullanmamak gerek , tecrübeli olsanız bile çok dikkat etmek gerekiyor ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 12 Ağustos 2017; 11:53:2 >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Coil'i yakmadığınız sürece likit de kaliteliyse bence gerek yok. Ben değiştirmiyorum.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    o sorunun net bir cevabı yok. gelebilir de geri de gidebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Hocam likitler geldi dünden beri 2 tank atomizer bitirdim neredeyse 1'i muzluydu 2.nci ise elma ve captain black'li çok az kaldı oda biraz fazla kaçırdım herhalde

Her aroma için atomizer değişmek gerekir mi ?

bazen yanık tadı gelir bu çoğunlukta coil in yandığındandır fakat şöyle bir durum var , likit buharlaşırken tortu bırakır , bu tortu biriktikçe yanık tadı alırsın , bazı likitler tortuyu yok denecek kadar az bırakır bazıları ise 1 günde yanık tadı alacak kadar tortu bırakırlar , yeni başlayanlara bir tavsiye sık sık diş fırçalasınlar , çünkü aynı tortuyu dişlere de bırakıyor , ayrıca sıcak buhardan kaçınmak gerek diş ve dişetlerine de zararı var bu tamamen benim düşüncem
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.