Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, çift pilli mod veya kit alıcaz, revenger kit veya livepor 160w düşünüyoruz.
    2 cihazıda yakından görüp deneme fırsatım olmadı. Liveporun kalitesinden şüpheliyim, kullanıcak arkadaş pilleri kit üzerinde şarj etmek istiyor bu sebepten çekincelerim var. Livepor almak istememdeki maksat istediğimiz bir rta ile kullanabilicek olmamız.

Revenger hazır coilli olsada arkadaş yeni başlayacağı için kolaylık olur bir süre sonra da rta veta mtl alırız ona. Yalnız revenger kullanan bir kişi ekran açıkken yani saati gösteriyorken, hatta üzerinde ato bile yokken ekranın bulunduğu kısmın normalden fazla ısındığından şikayet etmiş. Bunu okuyunca biraz kıllandım doğrusu.

Sizden ricam Revenger ve livepor kulanan arkaşalar deneyimlerini ve ne kadar süredir kullandıklarını paylaşırlarsa sevinirim. Vaporesso gibi bir markanın kiti dururken livepor almak maceramı olur bilemedim. O yüzden sizlere danışmak istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    piyasadaki aromaların katılım oranı %5-11 arası yanlış bilmiyorsam. club der dampfer % 1-2 . oranlarına göre karşılaştırırsanız ve yıllardır içimizde biriken malum tada erişmenin vereceği keyifle der dampfer klübüne üye olmak için sabırsızlaşırız.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Aromania da cesit az baska bi siteden tester aliyorum 2ml 5tl 20ml 20 cesit likit demliyorum tek aromadan ben cabuk bayiyorum :) Solub twisted hic begenemedim ben nedense :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, sigara kullanan biri değilim, sadece arasıra keyif için nargile veya puro içiyorum. Artık tütün ürünü kullanmak istemediğim için elektronik sigara ile devam etmek istiyorum. Çevremdeki arkadaşlarım yaklaşık 6 aydır elektronik sigara kullanıyor, onların cihazlarını denedim, ama boğaz vurumları rahatsızlık verici, nargile çekimi yapamıyorum(tümünde nikotin en az 3mg)

Elektronik sigaradan beklentim şu; boğaz vuruşu olmadan, aromayı maksimum hissedebilmek. Bunun için bir mod ve atomizer arıyorum. Şimdiye kadar atomizer olarak Kylin RTA, mod olarak da Voopoo Drag aklımda olan kombinasyondu. (mod ve atomizer olarak da bütçe üst limitim bu) Bu ikili ve nikotinsiz premium likitle istediğim gibi bir içim sağlayabilir miyim? Siz ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayh4n

Arkadaşlar, çift pilli mod veya kit alıcaz, revenger kit veya livepor 160w düşünüyoruz.
    2 cihazıda yakından görüp deneme fırsatım olmadı. Liveporun kalitesinden şüpheliyim, kullanıcak arkadaş pilleri kit üzerinde şarj etmek istiyor bu sebepten çekincelerim var. Livepor almak istememdeki maksat istediğimiz bir rta ile kullanabilicek olmamız.

Revenger hazır coilli olsada arkadaş yeni başlayacağı için kolaylık olur bir süre sonra da rta veta mtl alırız ona. Yalnız revenger kullanan bir kişi ekran açıkken yani saati gösteriyorken, hatta üzerinde ato bile yokken ekranın bulunduğu kısmın normalden fazla ısındığından şikayet etmiş. Bunu okuyunca biraz kıllandım doğrusu.

Sizden ricam Revenger ve livepor kulanan arkaşalar deneyimlerini ve ne kadar süredir kullandıklarını paylaşırlarsa sevinirim. Vaporesso gibi bir markanın kiti dururken livepor almak maceramı olur bilemedim. O yüzden sizlere danışmak istedim.

Hocam livepor'u ne gördüm ne duydum o yüzden o cihaz hakkında bişey diyemeyeceğim ama Revenger kullanıyorum son derece memnunum. Tek eksisi rba coili yok, hazır coil almak zorundasınız. bu da likitin haricinde ekstra masraf demek. Şahsen aliexpress'ten 25 dolara 6 tane coil sipariş ettim yarın veya öbür gün bana ulaşmış olur. resimlerini atarım. 1 coil 15 gün gitse 3 ayda bir 25 dolar coile vereceksiniz. he 3 ay sonra zaten mtl'ye geçecekseniz çok önemli bi masraf değil. yine de bu revenger mod'da kullanılabilecek rba coil arayışlarım sürüyor. bulursam buraya yazarım. Hatta bilen varsa bana da söylesin.

Şarj konusunda;
    dün hava 35 dereceyken önce güncelleme yaptım sonra pilleri modun üzerinde şarj ettim. Anormal bir ısınma olmadı. Ayrıca mod üzerinde şarjın avantajı, modun 2A hızlı şarj desteği olduğu için son derece hızlı dolduruyor. ben şarj ettiğimde piller yarım doluydu ama tahminen boş pilleri 3 saatte fuller. Tabi mod üzerinde şarj etmek için 2.5A değerinde bir şarj adaptörü de gerekiyor. Kaliteli pil olduğu sürece şarj esnasında ptlama çatlama olacağını sanmıyorum.

Kısaca;

Revenger'ın artıları

++ renkleri ve tasarımıyla çok şık bi cihaz
    ++ 5ml tankı fulleseniz bile sızdırmıyor
    ++ drip tip'deki filtre sayesinde sıçrama olmuyor
    ++ geniş ağızlığı sayesinde ciğercileri memnun edecek buhar performansı veriyor
    ++ güncelleme ile puff sayacı ve ekran ışığı ayarı geldi
    ++ yoğun kullanımda pilleri bütün gün yetiyor

Eksileri

-- coilleri biraz daha pahalı ve rba coil yok
    -- ekran ışığı en yüksekteyken bile gün ışığında zor okunuyor

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başka sorusu olan varsa yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 20 Ağustos 2017; 16:26:20 >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam, smok baby coilleri uyumluymuş diye duydum, 4 tane kullanmadığım baby coil var bende hediye ederim baya idare eder. Rba bulursan ve aklına gelirse benide haberdar et hocam. Ayrıca tşk ederim bilgilendirdiğin için.
    Livepor çok işimize geliyor bütçe konusunda ama hiç güvenilir gelmiyor bana.

• Synapi kullanıcısına yanıt
    Vg/pg oranı önemli hocam boğaz vurumunda, genelde pg nin fazla olması boğaz vurumunu etkiler, nikotin daha çok boğazı acıtır fazla gelirse size. 3mg düşük bir değer likitte fakat tütün ürünlerini az tüketen biri için çok gelebilir. Sigarayı bırakmak için başlıyanlara 9 mg civarı likitler öneriyorlar.

Ben şahsen ciğer çekimi ve genel olarak 80/20 vg/pg ile full vg arası yapıyorum likitlerimi. Günde 2 paket sigaradan 6 mg nicotinle başladım. İlk başlarda kesmiyordu ama şuan 3 mg kadar düştüm, tamamen bırakıcam inş nicotini.

Hazır likit olarak bulabilirmisiniz bilmiyorum ama max. Vg likit almanız lazım sizin boğaz vurumu istemiyorsanız. Aromadan dolayı yinede içinde pg olabilir. Evyap a yönelmeniz gerekebilir %1-3 kullanım oranlı aromaları bulup vg ile karıştırıp demledikten sonra kullanırsınız ama şunuda belirtmek isterim tütün aromaları en çok demlenme süresi gerektiren aroma türüdür.
    Bir meyve likiti yaparken bekleme süresi ortalama 2 hafta iken tütün için 1 aydan 3 aya kadar demlemeniz gerekebilir, tam tadına ulaşabilmesi için. Evyap deneme yanılma yöntemiyle işlediğinden, zaman alır kafa karıştırır, yanlış karışımlar nakit kaybına sebeb olabilir. Oldukça canınızı sıkabilir, sabrınızı zorlayabilir dolayısı ile.

• quote:

Saolasın hocam, smok baby coilleri uyumluymuş diye duydum, 4 tane kullanmadığım baby coil var bende hediye ederim baya idare eder. Rba bulursan ve aklına gelirse benide haberdar et hocam. Ayrıca tşk ederim bilgilendirdiğin için.

Şu coili buldum RBA olarak ama revenger'a uyacağından emin değilim:

FastTech - Cool Gadgets and Electronics
    $10.26 Authentic Smoktech SMOK TFV8 Baby Replacement RBA Coil Head at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/product/5445500-authentic-smoktech-smok-tfv8-baby-replacement-rba
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir cam sıkıntı çıkarmazsa tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

quote:

Uysa da almayın hocam. Çok dandik bir rba tfv8 baby.
  • Bu arada aroma içinwww.velabuhar.net adresine bakabilrsiniz arkadaşlar. Çeşit çok ve şu an TR deki en güvenilir aroma tedarikçisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Bu arada aroma içinwww.velabuhar.net adresine bakabilrsiniz arkadaşlar. Çeşit çok ve şu an TR deki en güvenilir aroma tedarikçisi.

Bu aradayı anlamadım,sohbetmi ediyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Bu arada aroma içinwww.velabuhar.net adresine bakabilrsiniz arkadaşlar. Çeşit çok ve şu an TR deki en güvenilir aroma tedarikçisi.

Bu aradayı anlamadım,sohbetmi ediyorduk

Size veya başka birine cevaben verilmiş bir şey değildi. Yukarıda aromalarla ilgili konuşmalar geçtiği için bilgilendirme amaçlı yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

Başka da Revenger'a uyma ihtimali olan rba coil bulamadım ya. Nasıl kötü? yani tadı mı bozuyor yada arıza filan mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Başka da Revenger'a uyma ihtimali olan rba coil bulamadım ya. Nasıl kötü? yani tadı mı bozuyor yada arıza filan mı?

Bol bol akıtır ve çapı küçük oldğndan montaj zorlayabiliyor yeterli deneyim yoksa.

• Bende 2 aydır wismec 2/3 ile aranızdayım şuan survival atomizer kullanıyorum fakat aklımda ammit var kullanan varsa yorum alabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bol bol akıtır ve çapı küçük oldğndan montaj zorlayabiliyor yeterli deneyim yoksa.

• Revenger modda dün bi deneme yaptım. Panasonic 3400 mah pillerle tam 475 puff yapınca bitti. Normal mi sizce?

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    2ml de tester evyaparoma pahalı ama deneme amaçlı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 21 Ağustos 2017; 21:33:47 >
  • Face'de evyap grubundan beni attılar arkadaşlar. Son derece düşük maliyetli ve fiyat/performans olarak tatmin edici evyap likitimin formülünü paylaştığım için attılar.

Kendileri likit sattıkları için bu tür hesaplı tariflerin paylaşılmasını istemiyorlar. Gelen yorumlar da ayrıca faciaydı. Adamlar 200-300 liraya nbase almakla övünüyor. Kazık yemenin prim yaptığı bu tür gruplara bi daha girmeyi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.