Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.689
Cevap
230
Favori
509.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 100-150 tl ye öneriniz nedir ? Evod mt3 var şuanda ama tatmin etmiyor tamamen hobi amaçlı kullanıyorum. Aliexpress den alacağım ı just 2 önerdiler ama öneriniz nedir ? Bide bu sarma olaylarını filan bilmiyorum nereden bilgi edinebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nautilus 2 ve pico mod ile aranıza bende katılmış bulunmaktayım. 13 yıldır sigara içen ben, efkar212 12 mg ile 1 haftadır sigara içmiyorum. şimdilik mutluyuz kendim sarım yapabileceğim bir başlık almak istiyorum, troya m ile skyline arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Kullanılan modül hakkında hiç araştırma yaptınız mı yaptıktan sonra konuşalım pili öldürme gibi bir durum yok paran varsa alırsın nitecore susarsın benim bu sıra nitecore alacak param yok mecbur kendim yaptım modül zaten bu iş için yapılmış bir modül ismi TP4056 araştırın lütfen pil belli seviyeye gelene kadar sabit 4.19 volt sonrasında pil sağlığı açısından voltu azaltarak veriyor üzerinde ayrıyetten hem pil hem devre koruması mevcut ısı sensörü de var verilen akıma göre ısı 60 derece üzerine gelirse kendisi otomatik azaltıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacetimereality kullanıcısına yanıt
    en güzel komboyu yapmışsınız. 1-2 aya kadar efkar likitte 0.9 mg'a düşürürsünüz. sonra 0.6mg diye gider. kasmayın ama zamanla kendiniz fark edersiniz. sarımlı ato için acele etmeyin bence. yorumları okuyun, likit kapasitesi yüksek olan modellere bakın(yanınızda likit şişesi taşıyıp, zırt pırt likit doldurmak istemiyorsanız), vidaları , decki sıkıntısız olsun, akıtma problemi olmasın vb.
  • Bende just s ve picodan sonra üçüncü cihaz olarak wismex rx 2/3 aldım bakalım yarın elime ulaşır baya bir tavsiye aldım kronik lehim sıkıntısından başka bir olayını göremedim onunda çözümü mevcut zaten. Bu aralar ato arayışı içerisindeyim bakalım ciğer çekimi sağlam bir ato bulabilecek miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EliteMaka kullanıcısına yanıt
    serin bir yerde muhafaza ediniz ben pek sık kullanmadığım için buzdolabına koyuyorum çıkarınca yarım saatte kendine geliyor ve tanka koyup buhara başlıyorum günde 2-3 kez kullanacaksanız dolaba koymayın serin bir yerde kalsın benim gibi tek dolumla günü geçirirseniz sıcak havada kalmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smok alien kiti 1 ay önce aldım ben oldukça memnunum. Atomizer hazır coilli yeni başlayıcaklar için güzel, bir güzelliğide ileride biraz daha profesyonelleşince "RBA" denilen eklentisi alıp hazır coil masrafından tamamen kurtulabilirsiniz. Her hazır coilli atomizerin rba sı yok yanlış bir kanıya kapılmayın hatta smok tan başka rba eklentisi olan başka tank ben bilmiyorum, duymadım da henüz. Ben hemen aldım rba, hazır coille hiç uğraşmadım, kendiniz pamuklama yapıyorsanız çok ucuza mal oluyor. Hazır coili kendi pamuklayanlarda var fakat şimdiye kadar denediğim en iyisi bile bariz kötüydü, çok sıkışırsan denebilicek bir yöntemden öteye gitmez ki pamuklaması zor ve düzgün olmuyor ne kadar uğraşsanız da. doğru ohm u alamadığınız için saçma sapan birşey oluyor genelde, hatırlatmak isterim hazır coili tekrar pamuklayanlar en iyi sonuç bile kötü oluyor, en fazla idare eder diyebilirsiniz.

    Smok alien kit yeni başlayanlar için biraz detaylı kaçabilir ama bozulana kadar kullanırsınız her türlü atomizerle işinizi görür. atomizerini sevmesiniz bile modu çok işinize yarıyacaktır emin olun ki oldukça sağlam bir mod düzgün kullanımda, uzun süredir kullanan birkaç tanıdığım var. Boya soyulma problemi var bir tek oda abartılıyor düzgün kullanan insanların alien modları o kadar soyulmuyor. 2 gün kullanıp 3. gün hertarafı savaştan çıkmışcasına çizik içinde bırakanlar var ama anahtarla birlikte cebine koyarsan olacağı o zaten. Pil konusunda seri bağlantı çift pil. ben 2 tane vtc5 pille kullanıyorum vtc6 pil kullanan arkadaşım var onun pillerle denedim çok değil ama biraz daha fazla dayanıyor pilin şarjı benim şahsi deneyimim. Vtc5 ile gün boyu çok rahat yetiyor ki çok fazla kullandığımı da söyleyeyim.
    Not: boya konusunda benim alienin sadece altında yani pil kapağının köşesinde çok ufak bir beyazlama var sadece.

    Meşhur picoyuda kullandım melo3 atomizerli, oldukça sağlam, ufak, kullanışlı, uzun ömürlü, tek pilli bir mod, vtc6 orjinal pille günü çıkaramadığım oluyordu. Tekrar belirteyim oldukça çok puffluyorum ben pil pek dayanmıyor o yüzden. Benim gibi değilde insan gibi kullanımda vtc6 pil ile günü rahat çıkarır.

    Melo3 fena bir tank değil, smok baby atomizeri kadar aroma vermesede, buhar performası fena değil, aşırı buhar aramayanların, yeni başlayacakların işini görür. RBA sı olduğunu hiç duymadım sürekli hazır coil satın almanız gerekicek, başlangıç kiti olarak ideal.

    2 sini mod olarak karşılaştırıcak olursam; pico biraz daha ufak ama alienin çift pilli olmasını hesaba katarsak oldukça ufak ele oturan bir mod pikodan biraz daha uzun ve azıcık daha geniş sadece. Alienin ekranı "ÇOK" daha büyük ve daha detaylı bilgi veriyor, extra özelliklerine girmek istemiyorum ikisinin de, detaylı incelemeler videolar bolca mevcut zaten, o denli ilgilenen varsa bir zahmet araştırsın. Başlangıç kiti olarak 2 sinin de gerekli özellikleri var, her kullanıcının işini görür. Yalnız, smok alien tavsiye ederim mod konusunda çünkü ileriye dönük, sigarayı bırakıp hemen ardından e-sigarayıda kolayca bırakacağınızı düşünmüyorsanız smok alien kit daha çok fayda sağlıyıcaktır size. pico ya max. 22,5 mm genişliğinde atomizer takılabiliyor sanırım pil kapağının yerinde ötürü daha büyüğünü takmanız imkansız, smok da atomizer takılan yerin etrafı boş isterseniz 25mm den büyük atomizerler bile takılabilir ki; çoğu Rta ve Rda cinsi atomizerlerin genişliği 25mm.

    Smok fanı filan değilim ama her türlü ihtiyacınızı görür smok alien kit, smok al85 kit modeli, piconun aynısı gibi zaten, gördüm ve kısa süre inceledim hoş alet pico ile aynı boyutlarda daha sevimli fakat dediğim gibi kullanmadığım için yorum yapamam boyutları pico ile aynı. smok un atomizerlerinin buhar performansıda çok iyi, aroma performansıda çok ileri seviyede bir çok RDA yı arkasın da bile bırakır, tek kötü tarafı, kötü ve çok hoşunuza gitmeyen bir likiti smok da içmek imkansız ama güzel bir likitin aromasını aşırı derecede aktarabiliyor size, kötü likiti içmek imkansız dememin sebebi bu zaten. Biraz fazla likit harcıyor smok baby. ama buhar ve aromayı da ona göre veriyor. molo3 üde aynı ohm coil ve aynı wattta çalıştırıp denedim nerdeyse aynı likiti harcadılar ama aroma olarak dağlar kadar fark var. insanlar melo3 gibi atomizerleri küçük ve kapasitesi düşük modlarda, düşük wattlarda kullandıklarından az likit harcadıklarını sanıyorlar bence. smok baby e 2 ml. likit koyduğunuzda zaten 1 ml den fazlasını pamuğa çekiyor, bu sebeplerden çok likit harcadığı söyleniyor sanırım.
    Bir arkadaşım smok tfv12 aldı onun harcadığı likiti görün birde :D Ama arkadaşımda çok buhar çıkarmayı seviyor full vg+3mg nikotin içiyor zaten. Aroma performansı çok aşırı değil bence tfv babyden, fakat buhar performası ve likit alma kapasitesi tabi ki oldukça üstün.

    Ben 3 aydan biraz fazladır buharlıyorum, öncesinde de çok araştırma yaptım benim tecrübelerime ve denediğim cihazlar içinde fiyat-performans olarak smok alien kit oldukça üstün. Daha pahalı modlar, atomizerler var, ben zaten bunları kullanmadım, gördüğüm kişilerden de rica edip denemek istemedim çok pahalı cihazları.

    Ben smok alien kiti güvendiğim bir abimden 250tl ye aldım jelatinli kutusunda. 2 ay olucak nerdeyse çok memnunum.

    Vaporesso tarot nano kullanan 3 arkadaşım var çok mumnunlar, dahili pilli ve oldukça küçük tasarımı güzel bir cihaz kit halinde satılıyor sanırım oda alınabilir. Dahili pili var. extra pil almanız gerekmiyor. 2-3 gün denedim ben memnun kaldım kullandığım süre zarfında.

    En son pico yu önereceğim. Başlangıç kiti olarak çok iyi ve sağlam fakat ileride yüksek wattlarda bol buhar, aroma cümbüşü yaşamak isterseniz, modu da atomizeri de işinizi görmeyecektir. Her atomizeri de takamayacağınız gibi, tek pilli olmasından dolayı çok fazla gitmeyecektir şarzı, aroma olarak melo3 den aşırı bir aroma beklemeyin, melo3 için sigara çekimi ato. diyorlar, ben ciğer çekimi içtiğim için aroma bakımından benim için hiç birşey ifade etmiyor smok baby nin yanında. Kötü de değil tabi aroma performansı, buhar performası da yeterli bence.

    Wismex rx2/3 + Griffin atomizeri de bir müddet deneme fırsatım oldu. Çoğu kişinin dediği gibi kırmızı kablonun lehimi atıyor wismec te ben yaptım zaten lehimini, bu işlere eli az yatkın herkes de halleder zaten. Bunun dışında çok güzel ve kullanışlı bir mod, ele oturuyor ama aynı zamanda dolduruyor da :D 2 pilli veya 3 pilli de kullanılabilmesi güzel, 2 pille genişliği azalıyor 3 pil için diğer pil kapağını takmanız gerekiyor. Griffinde oldukça iyiydi yanlış hatırlamıyorsam 25mm genişliği vardı.



    Likitimi kendim yapıyorum, Nbase i cihazı aldığım abim ayarlıyor zaten. Aroma olarak Aromedrops u hala deniyorum. Benim için yeterli. Yakın zamanda bir sipariş daha vericem zaten all days vape olarak herhangi bir aromasını bulamamış olsam da henüz kalitesi bana yeterli geldi, aroma miktarını kendiniz deneyip bulmanız gerekiyor. Genel olarak, ortalama olarak %3-5 arası konması gerekiyor bence aromedrop için.

    Twisted 1 kere denedim beğenmedim çünkü deneme şansım olmadı. Nedeni içicek likitim yoktu ve 2 haftada demlenmedi, ağzını hiç açmadığım şişe de 3 hafta durdu oda oturmadı. 4.hafta olmadı daha, elimde de ağzı açılmış yani baya havandırılmış :D 20ml kaldı sadece, my women adlı aromasıydı twisted in %10 kullanmıştım ve 25tl ye almıştım. Kakao-çilek ve beyaz dondurma tadında diye biliyorum. ilk demlediğim gün ki tadı ve kokusuna ulaşmadı hala, 2 aydan önce olmaz o dedi twisted i sürekli kullanan bir arkadaş. Bilmiyorum bana uygun gelmedi bu süre ve maliyetide baya yükseltiyor. Aromedrops max.%5 kullanıyorum ki çoğunluğu 2 haftada oturuyor, denediğim bazıları 1 ay sürdü oturması bence fiyatına göre oldukça yeterli ve umut vaadediyor bana :D Aromedrop aromalarda MuffinMan suda çözülmüyor diyorlar almadım o yüzden, denediklerim içinde şu ana kadar sadece Stinger adlı aromasıyla yaptığım likiti denettiğim kimse beğenmedi, içilebilir bir tadı var ama 2 tank arka arkaya içemiyorum ben, arada bir 1 tank doldurup ağız tadımı değiştirsin diye yavaş yavaş eritiyorum bu şekilde.

    Pillerimi pilsitesi.com dan alıyorum. İnternetteki dökümanlara bakarak kontrol ettim orjinal duruyorlar, performanslarında da bir sıkıntı yok zaten. Ayrıyetten 1 pil dahi alsanız 2 li pil kutusuyla geliyor fiyatlarda uygun, son seferinde n11 üzerinden pilsitesinin sattığı bir pil aldım onda da bir sıkıntı yok 5 tl daha ucuza geldi :D

    Benim şimdilik tecrübelim bunlar, burada dursun belki birinin işini görür :D
    Yanlış bilgi veya süç-ü lisan ettiysem affedin.
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayh4n -- 17 Temmuz 2017; 12:9:43 >
  • Ya varya laf olsun diye konuşuyorsunuz, ben smok aldım 1 aydır kullanıyorum memnunum + 3-4 aydır buharlıyorum tecrübelerimde bunlar diye post atıyorum, altına atılan posta bak.

    Ben kendime iftira atılmış gibi hissettim burda, sinirlendim ve zoruma gitti açıkçası.

    Ben dost işi 200tl yi verdim anında satın aldım smok alien kit, herşeyden önce acil lazımdı. acil olmasa çinden sipariş edip 1 ay bekleyebileyedebilirdim, olabilicek diğer süprizlere rağmen, gümrük v.s. Bunu aldığım adam 250tl ye satıyor normalde bu cihazı. Benim adamdan başka şeylerde satın alan bir müşteri olmaktan başka bir alakam da yok.

    250 tl ye kit halinde, çift pilli yarın almak istesem ulaşabileceğim, en az baby atomizer kadar aroma/buhar performansı vericek bir cihaz varsa paylaşın insanlar alsın denesin, işini görsün. Herkez uzman arkadaş, likitin evyapın da herkes birşey söyleyüyor, işin içine kendim girince gördüm ki çoğu verilen bilgiler asılsız veya yanlış. cihazlar konusunda da bu böyle farklı değil, AĞZI OLAN KONUŞUYOR, malesef memleketimizde.
    Aha şurda satıyorlar demeyin adres, link bişey gösterin.

    @SaMoVe arkadaşın gösterdiği cihaz gearbest 45-50 $ civarında ve sadece mod yanında 1 atomizer yok onuda ayrı alacaksınız.
    @Reklamlarr senin gösterdiğin mod 70$ max 100w tek pilli, Ha şok ve suya karşı mukavemeti yüksekmiş hakkını yemiyim de, Neyle neyi karşılaştırıyorsun Eyy @Reklamlarr
    Ben bu postunda kasıt ararım.

    http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_663410.html henüz cihaz ortada yok pre-order gearbestte bunuda ekleyim.
    http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_633211.html buda 200tl denilen predator.

    Olabilir az önce baktım 380tl smok alien kit satan siteler çıkıyor google da aratınca. Ben 200 tl ye mal ettim, 250 tl ye de bulabilen varsa da tavsiye ederim. Ki düzgün kullanımda çok uzun süre kullanacağıma da adım gibi eminim.

    Varmı 250 TL ye smok alien performansı sunucak cihaz kit halinde yoksa, özür bekliyorum. Çünkü zan altında bıraktın beni, Alıntıladığın post ve postun nerdeyse dolandırı olduğumu ima ediyor.
    insanlar 300 tl ye yurt içinde saçma sapan just s filan gibi cihazlar alıyor.

    Söyleyin sizin bahsettiğiniz bu 200tl lik predator mod nerde ve yarın almak istiyorum. ki çinden alsam bile maliyeti 200tl nin çok üstünde.
    Ama ben indirimden almıştım demezsiniz inş. D

    Donanim haberi uzun süre önce bırakmıştım takip etmeyi niye bıraktığımı hatırladım. Çok sağolun, verdiğiniz değersiz bilgiler için. Donanimhabere ne kadar uzak o kadar iyi benim ruh halim için. Bunu farketmemi sağladığınız için tekrar tşk ederim.

    Laf olsun diye konuşmayın Allah aşkına. Konuşuyorsanız da bir kaynak gösterin. wismec predator 200tl diyorsun nerden temin edicem ben bunu? Kaç ay bekliyicem? bakalım kutu sağlam gelicek mi?
  • Ayh4n A kullanıcısına yanıt
    140 TL bile etmeyen 38$ lık cihazı zaten 200 liraya satıyorlar diye biz şikayetçiyken sizin ucuz demeniz biraz saçma olmuş...Hatta laf olsun diye konuşmak buna denir.
    https://www.fasttech.com/products/0/10018663/7078603-authentic-wismec-predator-228w-tc-vw-apv-box-mod
    https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Wismec-Predator-228W.html?spm=2114.search0104.0.0.MH42Sq&initiative_id=SB_20170717062757&site=glo&groupsort=1&SortType=total_tranpro_desc&g=y&SearchText=Wismec+Predator+228W
    https://www.aliexpress.com/wholesale?ltype=wholesale&d=y&origin=y&blanktest=0&SearchText=tarot+pro&tc=af&initiative_id=SB_20170717063429&isViewCP=y&catId=0https://www.fasttech.com/products/0/10020332/5656501-authentic-vaporesso-tarot-pro-160w-tc-vw-apv-box

    Yosta Livepor 160W alınabilir...https://www.aliexpress.com/wholesale?ltype=wholesale&d=y&origin=y&blanktest=0&SearchText=yosta+mod&tc=af&initiative_id=SB_20170717065738&isViewCP=y&catId=0


    Açın sosyal medya sitelerini bir sürü satıcı var.Kazıklanmak istemeyen araştırır sorar.Sizi rahatsız eden konu nedir ben onu anlamadım ? Cihaz almak istiyorsanız öm atın ben sizi yönlendiriyim, yeterki kazıklanma arkadaş.Hatta gir facebooka buhar esigara grupları diye arat olduğun şehirde elden bakarak görerek satın al.
    Kafi heralde bu kadar tavsiye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamlarr -- 17 Temmuz 2017; 18:2:52 >
  • aşağı yukarı 2 aydır buharlıyorum başladığım günden beri de sigara içmedim çok şükür. İlk aldığım cihaz pico idi 2ml kit şeklinde Eskişehirde piliyle 210'a almıştım acele ile.(Eskişehir piyasası yüksek baya İstanbul gibi değil.Eskişehir'de alienkit pilsiz 280 TL civarı). Daha sonra kardeşimde almak istedi benim picoyu ona verdim 210 TL'ye malum forumdan alien kit aldım gayet memnunum. Haa bu demek değil ki en iyisi bu cihaz param buna yetti ve mantığım bu cihaz dedi bunu aldım. Şimdi aynı fiyata alacak olsam ne alırım bilmiyorum alien'i denedim farklı bi cihaz denemek için wismec 2/3 alırım heralde o da sırf denemek için. Piyasaya yeni cihazlar giriyor örneğin vaporesso revenger kit bulduğum en iyi fiyat 265 TL Eskişehir'de 330 TL, Predator için 255 TL Eskişehir'de henüz denk gelmedim, Pico 150 TL Eskişehir'de çok dalgalı altın gibi bi düşüyor bi çıkıyor ortalama 2ml kit 180 bandında Wismec pek bulunmuyor en azından benim takip ettiklerimde. Aslında alıp sürekli kullanmak istediğim iki cihaz var biri "SX mini G Class" diğeri de "Lost Vape Therion Dna75" ama malum pahalı cihazlar. Lost vape'i sıfır satana denk gelmedim Sx mini ise 650-700 hatta Eskişehir piyasasında 800 TL'ye bile gördüm. İşin özü tartışan arkadaşların iki tarafında haklı olduğu noktalar var bir taraf araştırmadan gidip sitelere yontulmayın diyor haklı sonuna kadar aynı cihaz ortalama 250 TL iken gidip sitelere 350-400 vermenin mantığı yok. Diğer arkadaş ise kullandığı memnun kaldığı bir cihazı öneriyor o da haklı bende soran olsa öneririm Alieni hatta pico'yu da çünkü çevremde çok insan var senin cihaz çok karışık duruyo ve büyük ufak olsun derdinde olanlara da pico öneriyorum.

    Açıkçası sigarayı bırakmak niyeti ile ilk kez cihaz alacaklara yurt dışından almayı önermiyorum ortalama bir ay sürecek bu süre zarfında sigaraya devam edecek eee ne oldu hacı baba kardan geliyor. Bir ay boyunca sigaraya para verdin, üstüne birde gümrükten dönerse bak olaylara. İlk kez cihaz alıp sigaradan kurtulmak isteyen arkadaşlar açın facebook'u şehrinizde ki elektronik sigara gruplarını bulun sonra bir kaç tane istanbul grubu yada malum forumun satış bölümündeki yüksek yorumlu kullanıcıların fiyatlarını inceleyin şehrinizle arasında ki fark makul geliyorsa görerek dokunarak alın. Likit konusunda ise hiç ama hiç kimsenin dediğini dinlemeyin deneyin mümkünse küçük boyutlarda alın deneyin sonra karar verin. Tamamen damak zevki olan bir şeyi için tavsiye almaya gerek yok. Nasılsa bir müddet sonra evyap olayına gireceksiniz ben direk evyap ile başladım. Mesela buradan sonra yazacaklarım sadece benim görüşlerim kimse ile uyuşmayabilir Tito, twisted, tfa, capella kullandım titoyu yaz meyveleri, kavun ve muz dışında sevmedim tfa tek demleyince bir şeye benzemiyor illa karışacak bir kaç aroma ile, twisted boss reserve, father's milk ve haselnuss joghurt aldım demleniyorlar ön tadımlarını yaptığımda father's milk ve haselnuss çok hoşuma gitmedi sanırım bir daha almam. Boss fena değil gibi duruyor daha bekleyeceğim tabi kesin karar için. Ama her ne kadar pamuk ve tel düşmanı da olsa tfa cappucino + tfa graham cracker ikilisi hoşuma gitti. Çoğu yerde kahve aromalarının tek başına iyi olmadığı konuşuluyor katılıyorum tek bir şeye benzemiyor. Yaptığım cappuccino karışımı bir hafta sonunda test için içtim çok hoştu ilk çekip ağızda beklettiğinizde bisküvi üflerken ise cappuccino lezzeti geliyordu dün tekrar denedim ikisinden de eser yok :D (buharcı dili olma ihtimalim var ancak ). Benim fikir ve tecrübelerim bu şekilde. Sigarayı bırakmak niyetiyle elektronik sigara almayı düşünüyorsanız araştırmalarınıza hız verin, kararınızı belirleyip bir an önce alın ve sabırlı olun. Boğazım yandı bırakayım, acı geliyor bırakayım diye düşüneceğinize sabırlı olup bu sorunların kaynağını bulun. Herkese bol ve sağlıklı buharlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 17 Temmuz 2017; 20:0:8 >
  • Kime ne anlatıyosunuz bi anlasak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reklamlarr

    Kime ne anlatıyosunuz bi anlasak...

    İyi akşamlar e sigara konusunda bilgilisiniz sanırım.Öm yazcaktım şuan mobilim ve dh çok yavaş burdan hemen sorumu sormak istiyorum.

    Hobi amaçlı yurt dışından akabileceğim ürün önerirmisiniz 100-200tlarası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamlarr R kullanıcısına yanıt
    Sizin anlamadığınız nokta şu; hemen eline ulaşmasını istiyorum, uğraşmak istemiyorum, herşeyi hazır şekilde ve sıfır ürün o zaman bir tavsiyeniz varmı ? Smok alien kit 250, pico kit 150 tl benim bu şartlar altında bulabildiğim.

    Picoyu babam denedi sigarayı bırakıcam bana ver bunu dedi el koydu resmen. Bende bişey alıcam madem biraz üst düzey olsun istedim açıkcası ki bende 3 ay önce bıraktım sigarayı tekrar geri dönmeyim diye acil bişey almam lazımdı.

    GüZel fiyat 39$ predator keşke onu aldaydım ama birde atomizer lazımdı ayrıyetten çinden malın gelmesini bekleyezdim. Ben sizi şuan anladım, inş sizde beni anlarsınız. Yurt içi temin olarak varsa bir bilginiz paylaşın ayrıca, bnm ihtiyacım yok artık ama bnm gibi düşünenler illaki vardır onların işine yarasın. Şunu da eklemek isterim 250 liralara just2 alan insanlar varken hala smok alien bnm şartlarımda 200 lira çok uygun ki pico kit alıcaktım 150 liraya, 200 lira çok makul geldi o anda. Tabi çevremde ki insanlarda smok kullanmış ve memnun kalmış durumdayken. Piyasa aşırı düştü belki ben bunu bilemem, ticaretiyle ilgilenmiyorum. Sürekli takip eden insanlar için bu rakamlar fahiş olabilir ama sıradan bir tüketiye uygun olmasını anlayabilirsiz bence 250 lirayı nerelere vermiyoruz ki, sırf aylık sigara masrafımın yarısı. Belki daha az.

    Belki de sabit fikirli davranıyorumdur ama benim açımdan olay bu şekilde gözüküyor. Sizin mesajı okumadan hemen önce de bir talihsizlik yaşadım iş yerimde, sinirliydim biraz kırdıysam sizi haksız yere kusuruma bakmayın lütfen.

    Şunu söylemeyi unuttum aldığım kişi hem yakın hem yeri belli birazda tanıdık buda etkilidir tercihimde.

    Ayrıca max.100tl civarında, sıfır, dual tel takılan 22mm (picoya takılabilicek) Rta tavsiyesiniz varsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayh4n -- 18 Temmuz 2017; 2:42:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dynamo17 kullanıcısına yanıt
    Cihaz önerisi olarak başlangıç seti alabilirsiniz.Hiç kafanızı karıştırmadan kullanımı basit kalem tipli olanlardan da alabilirsiniz. Tek pilli, hazır coilli, coilini piyasada yada n11 de bulabileceğiniz ürün seçimi daha doğru olur.
    http://www.n11.com/arama?q=coil&isf=1 eleaf coilleri 50 tl smok coilleri 80 tl civarında...

    Cihazların fiyatları yurt dışında pahalı olduğu önerdiklerimin TR fiyatlarını da ekledim.Fazla para vermeyin.Yurtdışından likit almak daha ekonomik.Cuttwood 120 ml likit TRde 220 tl ile 260 TL arası değişiyor.Siz likit alıp burda satın, bunun üzerinde durun bence.Özellikle avrupada yasayla maksimum likitler 10 ml den satılıyor yıl sonuna kadar +10ml indirimde elden çıkartmaya çalışıyor shoplar.


    Joyetech eVic VTwo Mini 75W TC VW APV Box Mod Kit Her türlü tankı kullanabilirsiniz. TR de 200TL ye bulabilirsiniz.
    http://www.joyetech.com/product/evic-vtwo-mini-cubis-pro/
    https://www.youtube.com/watch?v=fwqnImsL_JE


    Eleaf iStick Pico Kit 22mm Atomizerler takabilirsiniz. TR de 150-160 TL ye bulursunuz. Eleaf coil 5 adet 50 tl heryerde var.1 coil 15 gün gider.
    http://www.eleafworld.com/istick-pico-kit/

    Eleaf iJust S TR de 145 TL ye bulursunuz.
    http://www.eleafworld.com/ijust-s/

    Eleaf iStick Pico 25 with ELLO 25mm atomizerler takabilirsiniz.
    http://www.eleafworld.com/istick-pico-25-with-ello/

    STICK V8 KIT
    http://www.smoktech.com/kit/stick-v8

    AL85 KIT TR de 170 TL ye bulursunuz.
    http://www.smoktech.com/kit/al85



    gibi, yine siz araştırın diğer markaları youtube ta çok video var.Yanlış cihaz seçimi bu işten sizi soğutur o yüzden kolay basit bir model alın alışın sevin zaten zevkinize göre başka bi cihaz alırsınız ilerde.Belkide sigarayı bıraktığınız gibi esigarayıda bırakır hiç gerek kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamlarr -- 18 Temmuz 2017; 22:56:44 >
  • EliteMaka kullanıcısına yanıt
    Serin ve güneş almayan bi yerde saklayabilirsiniz buzdolabina koymayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just2 alma sorunlu cihaz akitir siçratir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde likiti çok koyunca just s te akıtıyor.Özelikle kalem tipli cihazlar çok fazla yan yatmaya müsait.Bunlara dikkat etmek lazım.
    Başlangıç kiti alacaklara şiddetle tavsiyem

    Joyetech eVic VTwo Mini 75W TC VW APV Box Mod Kit TR de 200TL ye bulabilirsiniz.
    http://www.joyetech.com/product/evic-vtwo-mini-cubis-pro/
    https://www.youtube.com/watch?v=fwqnImsL_JE




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamlarr -- 18 Temmuz 2017; 22:55:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spacetimereality

    nautilus 2 ve pico mod ile aranıza bende katılmış bulunmaktayım. 13 yıldır sigara içen ben, efkar212 12 mg ile 1 haftadır sigara içmiyorum. şimdilik mutluyuz kendim sarım yapabileceğim bir başlık almak istiyorum, troya m ile skyline arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?



    Elektronik Sigara - ANA KONU-

    Hiç geçme buhardaş:)

    Aliexpress de Volcanee Store dükkanından al coilleri yarı fiyatına:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    oradan aldım ama, şimdi 7 lira kargo ücreti koymuş:-)


    Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • Elektronik Sigara - ANA KONU-

    Elektronik Sigara - ANA KONU-



    Sadece sigara içim yapacak birine hangisini önerirsiniz;



    İkisi de harici pilli, ikisi de nautilus ve doggystyle ile kullanılacak.

    Pico 150 tl Tarot Mini 210 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.