Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.158
Cevap
235
Favori
538.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, uyanıklık yapıp google'den bakınca karşıma yine saçma fiyatlar çıkıyor,

1-
    www.smokalien.com
    The page cannot be found
    http://www.smokalien.com/smok-alien-siparis.html
    329 TL
    2-
    trelektroniksigara.com
    Smok Alien 220W Kit - Smok Alien Fiyat - Tr Elektronik Sigara
    https://trelektroniksigara.com/smok-alien
    320 TL
    3-
    www.elektroniksigaravip.org
    Original SMOK Alien Elektronik Sigara
    http://www.elektroniksigaravip.org/urun/smok-alien-elektronik-sigara.html
    519 TL

Buraya yazma amacım zaten mesajımda belirttiğim gibi bilgimin 0 olması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A...O.... kullanıcısına yanıt
    Bu smok ve alien takıntınız nedir ? Daha önceki mesajlarda da belirtildiği üzere sözünü ettiğiniz cihaz sorunlu -milli piyango bileti almayla eş değer sağlam çıkıp uzun süre kullanabilme şansı az. (Daha geçen gün bir arkadaşın ekranı durduk yere gitti yakınımda) Daha yanına şarj aleti ve pil alacaksınız. Böyle daha başından takıntılı olursanız sigarayı da zor bırakırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk yorumumu okumadın herhalde! Herhangi bir takıntım vs yok.. Konu hakkında yardım istedik farklı farklı kişilerden garip garip yorumlar gelmeye başladı anlamadım gitti. Senin için de yazayım, bu konu hakkında bilgim 0 instagramda bir sayfa buldum bu ürünü önerdi bende geldim buraya sordum. Kalitesi nedir, ne kadar zaman da bozulur bunlar hakkında bilgim az önce yazdığım gibi 0
    Daha atomizerin ne olduğunu bilmeyen birisine takıntınız nedir gibi saçma bir soru sorduğunuzun farkında mısınız?

• A...O.... kullanıcısına yanıt
    Ee.. Zaten benden önce de arkadaşlardan biri daha cevap yazmış kronik sorunlu cihaz diye veya reklam gibi soru sormayın diye. Onu da aşıp kazıklığıyla ünlü sitelerden fiyat gösteriyorsun. İstersen ondan al -ne kadar götüreceği belli olmasa da en azından sigara ve tütünden uzak tutar başlangıçta - likit tüketimine ve arızalanma sıklığına takılmadan. Diğer belli başlı ve detay konular için malum siteye bakarsın.

• ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    👍

• quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

Dostum ilk yorumumu okumadın herhalde! Herhangi bir takıntım vs yok.. Konu hakkında yardım istedik farklı farklı kişilerden garip garip yorumlar gelmeye başladı anlamadım gitti. Senin için de yazayım, bu konu hakkında bilgim 0 instagramda bir sayfa buldum bu ürünü önerdi bende geldim buraya sordum. Kalitesi nedir, ne kadar zaman da bozulur bunlar hakkında bilgim az önce yazdığım gibi 0
    Daha atomizerin ne olduğunu bilmeyen birisine takıntınız nedir gibi saçma bir soru sorduğunuzun farkında mısınız?

Hocam hiç bunlarla uğraşmayın. Facebook gruplarına ya da İstanbul'da yaşıyorsanız Doğubank'a bakın. Vaporesso Revenger kit çıktı yeni. Vaporesso zaten sorunsuzluğuyla bilinen bir firma. Face gruplarında neredeyse pilli 320 lere geliyor çiçek gibi cihaz. Tak çalıştır hazır cihaz. Hazır coil li hem de o kadar teferruatı da yok. Ha ileride alırım atomizer derseniz onu da hallederiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

siteye bugün üye olmuş birinden ne kadar iddialı sözler. hocam , ne derseniz deyin inandırıcı olmayacaktır. gerçek bile olsa.

Gidip görebilirsiniz yeni üye oldum eski üyelik bilgilerime ulaşamadığım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

quote:

Hocam hiç bunlarla uğraşmayın. Facebook gruplarına ya da İstanbul'da yaşıyorsanız Doğubank'a bakın. Vaporesso Revenger kit çıktı yeni. Vaporesso zaten sorunsuzluğuyla bilinen bir firma. Face gruplarında neredeyse pilli 320 lere geliyor çiçek gibi cihaz. Tak çalıştır hazır cihaz. Hazır coil li hem de o kadar teferruatı da yok. Ha ileride alırım atomizer derseniz onu da hallederiz :)

Sonunda aynı dili konuşabildiğim birisini bulabildim
    Herkes doğubankı öneriyor en iyisi oralara bir göz gezdireyim

• Herkese merhaba arkadaşlar bu elektronik sigara hakkında bazı kararsızlıklarım var cevaplarsanız sevinirim.

1.Bu elektronik sigara çok büyük reklam kampanyası var gibi geliyor ve ticari amaçla satıldığını düşünüyorum bu yüzden kararsızlığım var
    2. Patlama olayından çok tedirginliğim var internetten videolarını izleyince almaktan vazgeçtim bu konuda yardımcı olur musunuz ayrıca sıcak havalarda kullanılması uygunmudur patlama açısından.
    3.Akciğerde su toplanıyor gibi şeyler duyuyorum bunun aslı varmıdır.
    4. Aklımdaki marka Eleaf i Just S almayı düşünüyorum ilk başlıyacağım için uygun diyorlar fakat patlama konusunda bu cihaza ne kadar güvenebilirim veya güvenebileceğim bir cihaz önerir misiniz daha güvenlisi varsa.
    5. likit olayında sağlam bi marka önerir misiniz.
    6. Son olarak nikotin seviyesi ayarlanması varmış fazla alındığında böbreklerde sıkıntı oluştuğu söyleniyor bu nikotin seviyesini nasıl ayarlamamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. bu Arada günlük yarım paket sigara kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkurq -- 25 Temmuz 2017; 12:13:24 >
  • Arkadaşlar dün e sigara içerken 10. Dakikada falan aşırı bir yanık ve plastik içime çektim içim inanılmaz yandı ölüyorum sandım ve bu 2 defa oldu. Normalde sigara ve e sigara içmeyen biriyim yani ciğerlerim sağlıklı sizce bu 2 defalık hata yüzünden akciğer kanseri vb. Gibi Bişeye yakalanma ihtimalim var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkurq

Herkese merhaba arkadaşlar bu elektronik sigara hakkında bazı kararsızlıklarım var cevaplarsanız sevinirim.

1.Bu elektronik sigara çok büyük reklam kampanyası var gibi geliyor ve ticari amaçla satıldığını düşünüyorum bu yüzden kararsızlığım var
    2. Patlama olayından çok tedirginliğim var internetten videolarını izleyince almaktan vazgeçtim bu konuda yardımcı olur musunuz ayrıca sıcak havalarda kullanılması uygunmudur patlama açısından.
    3.Akciğerde su toplanıyor gibi şeyler duyuyorum bunun aslı varmıdır.
    4. Aklımdaki marka Eleaf i Just S almayı düşünüyorum ilk başlıyacağım için uygun diyorlar fakat patlama konusunda bu cihaza ne kadar güvenebilirim veya güvenebileceğim bir cihaz önerir misiniz daha güvenlisi varsa.
    5. likit olayında sağlam bi marka önerir misiniz.
    6. Son olarak nikotin seviyesi ayarlanması varmış fazla alındığında böbreklerde sıkıntı oluştuğu söyleniyor bu nikotin seviyesini nasıl ayarlamamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. bu Arada günlük yarım paket sigara kullanıyorum.

kendimce cevaplayayım

1- Reklam yada değil 2 aya yakın süredir tek dal sigara içmedim ve sigara bırakanlarda gözlenen her durumu yaşıyorum. Keşke her reklam böyle olsa.

2- Patlayan cihazlar genelde "mekanik mod" denilen ve belli bir deneyim gerektiren ve deneyimsiz kişilerin elinde patlayan cihazlar. zaten patlayan cihaz değil pildir dış kaplaması deforme olmuş, elektronik sigara da kullanılmaması gereken piller yada pil taşıöa kurallarına uyulmaması başlıca sebepler. Şuan piyasada olan regüle modlarınn çogu 10 saniyeden sonra ateşlemeyi kesiyor burada tek dikkat edilecek nokta kalıyor pil talimatlarına uymak. Sıcak havada gerek cebimde gerek çantamda taşıyorum hiç sıkıntı yok.

3- E-sigara kaynaklı böyle bir olay duymadım e-sigara ile ilgili Türkçe youtube videoları kaldırılmasa link atardım ama uzun yıllar e-sigara kullanmış birinin yaptırdığı tahlil ve check-up sonuçlarını okumuştum zararı geçtim aksine sigaraya bağlı zararların azaldığı gözlemlenmiş olduğunu okumuştum kişi satıcı değil bu arada.

4- Başlangıç için çok kişinin kullandığı ve memnun kaldığı bi cihaz. Ben alien kullanıyorum memnunum, daha önce pico kullanmıştım o da iyiydi, son zamanlarda wismec predator ve vapo. revenger revaçta karar size kalmış.

5- ben likitlerimi kendim yapıyorum hiç hazır almadım yorum yapamayacağım.

6- Evet fazla nikotin alırsanız böbrek ağrısı olduğunu okumuştum bende ama yaşamadım çok şükür. Ben günde 20-25 adet arası SARMA sigara içiyordum bundan dolayı 7,5 mg ile başladım şu an 4.5 - 6 arası gidiyorum ama bir ay içinde 3mg olarak devam edeceğim. Fikir vermesi açısından günde bir paket winston içen arkadaşım 6 mg ile başladı ve devam ediyor. aslında kişiyle de alakalı bir durum bunlar benim deneyimlerim.

@henlekulpu

yüksek ihtimalle kullandığınız cihazın coili yanıktı bu tadı ondan aldınız. insanlar yıllarca sigara içiyor ve kanser olmayanlar var şahsen ben 15 yıl içtim birşey olmaz merak etmeyin ha çok evham yapıyorsanız rahatlamak açısından doktora gidebilirsiniz. Size tavsiyem ne güzel bağımlı değilsiniz keyif için yapılacak şeyler değil bir fırt bile olsa içmeyin ne gerek var. ateşli sigarada e-sigarada bağımlılıktır keyif yada hobi için buharlamayı düşünmeyin bile %100 sağlıklı değil sonuçta, ömründe ikisini de kullanmamış insanların bu konudan kazanacakları inanın hiç bir şey yok. bu konuyu okumak yerine hiç bir nikotin aracına bulaşmadan sağlıklı yaşamın keyfini sürün. Biz en azından ben ilk olarak ateşli sonrasında ise bu konuda adı geçen cihazlardan kurtulmak için buradayız ilk adım bitti sayılır şimdi sıra nikotini bırakıp sonrada buharlamayı bırakmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 25 Temmuz 2017; 15:32:4 >
  • Teşekkür ederim yanıtlarınız için birde merak ettiğim bunun bana aylık masrafı ne olur hocam ayrıca likit harici aylık yenilemem gereken bir parçası oluyor mu coil tel sarma muhabbeti falan görüyorum içindeki sünger değişmesi gerekiyor falan diyorlar ama aylık değiştirmem gereken bir şeyler varmı mesela pili falan değiştirmem gerekiyor mu veya pilin bittiğini deforme olduğunu nasıl anlarım yardımcı olabilir misiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hem o hem de Facebook'taki e-sigara gruplarına bir göz atın. Bazen fiyatlar çarpıcı şekilde ucuz olabiliyor. Ama Doğubank'a da gidin hem alacağınız ürünleri de elinize alıp göz atmış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkurq

Teşekkür ederim yanıtlarınız için birde merak ettiğim bunun bana aylık masrafı ne olur hocam ayrıca likit harici aylık yenilemem gereken bir parçası oluyor mu coil tel sarma muhabbeti falan görüyorum içindeki sünger değişmesi gerekiyor falan diyorlar ama aylık değiştirmem gereken bir şeyler varmı mesela pili falan değiştirmem gerekiyor mu veya pilin bittiğini deforme olduğunu nasıl anlarım yardımcı olabilir misiniz.

coil tel sarma ileriki vadeli iş rda-rta vs sizin bahsettiğiniz cihaz hazır coil kullanıyor bunuda 15-20 gün arasında değiştiriyorsunuz 5li paketi 50-60 arasına bulunabiliyor. pil konusu ise just s kendinden bataryalı bir kit bu tür mod yada kitlerin dezavantajı ise pil ömrünü bitirdiğinde elinizde sadece atomizer kalıyor ya yeni bir mod alacaksınız yada alt kısmı tek satın alacaksınız o yüzden kişisel tavsiyem harici bataryalı bir mod olacaktır pil ömrü dolsa bile edeceğiniz masraf sadece bu iş için kullanılan çeşitli fiyatlardaki bataryalar olacaktır 25-50 tl arası. en çok tercih edilen piller ise sony vtc5 yada vtc6 benim kullandığım lg hg2 ler birde samsungun bir modeli var ama tam model ismini bilmiyorum. tabi bu tarz harici bataryalı bir kit yada mod alacaksanız bir tanede harici pil sarj cihazı almanız lazım buharcılar genelde nitecore ve xtar markasını tercih ediyor.
  • Merhabalar,

Vaporesso Revenger ile elektronik sigaraya başlayalı 15 gün oldu.Herşey gayet güzel gidiyor ama başından beri günde 5-7 ml likit tüketiyorum.Bu miktar normal midir ?

3mg nikotinden yukarısını daha denemedim ve genelde evyap likitlerden alıyorum.Hem GT2 coil ile hem de GT8 coil ile aynı likitleri ve farklı likitleri denedim ama sonuç aynı.Zaten NRG tank 5 ml ve bazen günde 2 kere doldurmak zorunda kalıyorum.Bir de son 2-3 gündür hava deliği tam açıkken ıslık sesi çıkmaya başladı.Üç günde bir atomizer temizliği yapıyorum ve coil değiştiriyorum (yani mevcut olanlar arasında, sıfır yeni coil değil), daha bugün temizlik yaptım ve GT2'ye geçtim ama ıslık hala devam ediyor.Anlayamadım bir türlü sebebini, fikri olan varsa paylaşabilir.

Kullanım şeklim şöyle: Coil'in üzerinde yazan Best aralığında watt ayarı yapıyorum - hava deliği tamamen açık - sertlik ayarı normal.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hem o hem de Facebook'taki e-sigara gruplarına bir göz atın. Bazen fiyatlar çarpıcı şekilde ucuz olabiliyor. Ama Doğubank'a da gidin hem alacağınız ürünleri de elinize alıp göz atmış olursunuz

Aynen hocam en kısa zamanda oraya gidip alacağım, oradaki fiyatları da pm atarım

• Tfa aroma alsam preminum liliti gliserin ile klonlamış olurmuyum piyasadaki orjinal likitlerin coğunun çakma olduğunu düşünürsek bu yöntem bana daha mantıklı geliyor

• musty578 kullanıcısına yanıt
    https://www.lediypourlesnuls.com/ bir çok ithal, yerel ağızla premium likitin reçeteleri bu sitede mevcut.Alternatif ve yeni reçeteler içinde
    e-liquid-recipes.com
    Check cookies
    http://e-liquid-recipes.com
    kullanıyorum.

Kaliteli malzemeler ve doğru oranlar ile kaliteli klonlar elde edebilirsiniz.İthhal likitlerin aroma oranları %25-20 civarında ben %15 geçmiyorum.
    Alman menşeili malzemelerle 100 ml likitin evyapçıya maliyeti 28 TL.Şişelerin tanesi 1 tl... Piyasadan içeriği belli olmayan likitler hem sağlığınıza hem kesenize zarar.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 26 Temmuz 2017; 15:14:52 >
  • Arkadaşlar merhaba 150-250 tl bandında kaliteli önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?

Not:Bu işe daha yeni giricem oyüzden cahillik var biraz şimdi forumu okumaya başladım umarım öğrenicem :D
    Birde takribi 4 yıldır 2-3 günde bir paket bitiren bir kişiyim bu ince ayarı olan makineler mi daha iyi sizce(Yeni başlayan biri için)yoksa standart olanlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

Arkadaşlar merhaba 150-250 tl bandında kaliteli önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?

Not:Bu işe daha yeni giricem oyüzden cahillik var biraz şimdi forumu okumaya başladım umarım öğrenicem :D
    Birde takribi 4 yıldır 2-3 günde bir paket bitiren bir kişiyim bu ince ayarı olan makineler mi daha iyi sizce(Yeni başlayan biri için)yoksa standart olanlar mı?

Pico al. evladiyelik sağlam bir cihaz. DL ( nargile içimi) melo atomizeri bulunmakta. Biraz zaman geçince MTL ( sigara içimi ) başka bir atomizer de alırsın
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.