Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.168
Cevap
234
Favori
539.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir an önce linkteki üründen temin edin bence. hem paranız cebinizde kalır, hemde kanthal a1 (temco-ud vb.) kaliteli tel ve organik pamuğu kendiniz seçmiş olacağınız için sağlıklı olur. sarım çok basittir. kafanıza göre 0.3-0,5-0,8- 1 ohm ve üzeri oynamalar yaparak kendi stilinizi de bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: briareus

Ben de smok al85 ile başladım ama çok yabancıyım konuya atomizer ve likit öneriniz var mı

memnunsanız hiç değiştirmeyin. likit için ise tütün tadını hatırlatan , çok beğenilen efkar çeşitleri olabilir. sade nbase içebilirseniz en iyisi o tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

quote:

Orijinalden alıntı: briareus

Ben de smok al85 ile başladım ama çok yabancıyım konuya atomizer ve likit öneriniz var mı

memnunsanız hiç değiştirmeyin. likit için ise tütün tadını hatırlatan , çok beğenilen efkar çeşitleri olabilir. sade nbase içebilirseniz en iyisi o tabi ki.

Nikotinsiz kullanacağım şu anki atomizer ile çok fazla likit gidiyor nautilus 2 tavsiye eden olmuş burda önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana acil elektronik nargile tavsiyesi lazım nikotinsiz kullanacağım sadece aroma için yani, nargile seti alıp uğraşmak istemiyorum. Bütçe sıkıntı değil kaliteli tavsiye edebileceğiniz bir cihaz varsa sevinirim.

• Yurt dışından alım mümkün değil sanırım atomizer için aliexpress gearbest denedim.olmadı

• Akliniza takilan bisey olirsa sorun beyler elimden geldiginde yardimci olayim yeterinde tecrube sahibiyim bi ara elimde kisisel çihazlari paylasirim burdan

• briareus B kullanıcısına yanıt
    nikotin bağımlılığınız yoksa hiç başlamayın. kısa ve öz. bu eğlencelik değil. benim düşüncem bu.
  • AdiGe38 kullanıcısına yanıt
    nikotin bağımlılığınız yoksa hiç başlamayın.
  • quote:

Sigara ve nargile kullanmayan kimse baslamasin zaten. Icerik tehlikeli degil fakat kullanicilar bilincsiz maalesef

• Nargile kullanıyorum beni rahatsız etmesine rağmen vazgeçemedim nikotinsiz likit ve atomizer tavsiyesi bekliyorum lütfen. Nautilus 2 alacaktım ama dışardan alamıyorum tr de hem stok hem fiyat sorunu var gibi

• quote:

Hocam ayda bir nargile içiyorum bağımlılık yok çok şükür. Sigarayı bırakalı 3 yıl oluyor.

• Arkadaşlar elmalı likit kullanıyorum coilim yeni daha 3 günlük ben yeni likit koymak istersem coilin içindeki pamukta elma aroması kalırken ben çilek likitini koyabilirmiyim tanka?tad veya başka sorun çıkar mı?

• ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt
    3 çekişten sonra çilek tadı almaya başlarsınız. likit değiştirirken coil değiştirmenize gerek yok.
  • Saol ustad birde başka likit deneyim

• Ne yalan söyleyim pek nargile içmem sigara bırakma sevdasına e sigaraya başladık 2-3 gündür sigara içmiyorum ama ateşliyi arıyormusun dye sorarsanız arıyorum yani e sigara tam anlamıyla kesmiyor nikotin olayından değil bahsettiğim şey sanırım alışkanlıkları değiştrmek biraz zor ama kararlıyım ateşli kullanmayacam

• ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle ya içim şekliniz size uygun değil yada likitteki nik_otin oranı hatalı. mtl bir ato ile 9vya 12mg denemeniz lazım. benim tanıdığım hiç kimse sigara denen o berbat şeyi içmek istemiyor artık. bağımlı olduğunuz maddeyi hemen azaltamazsınız. 12 mg ile başlayıp yavaş yavaş azaltın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 24 Haziran 2017; 1:40:29 >
  • Bu gün mentol diye aldım resmen sabun cıktı bıktık bu sahtekarlardan bi düzgün insan yok şu işle uğraşan

27 bin takipçisi var bi tane yorum yok ürün satıyor..

• Aynen durumu özetlediniz hocam, ciğer çekimi aldım keşke mtl alaydım satıcımla görüştüm ona uygun atomizer vereyim dedi ama kendin sarmam gerekiyormuş ben öyle işle uğraşamam kolay falan ama ne bilim hiç elim gitmez öyle işlere ben hazır coil kullanma taraftarıyım birde nikotin olayından bahsetmişsiniz arkadaş 6 mg kullanıyordu ondan denedim yok boğaz vurumu çok sert geldi bende 3 mg ile başlayım dedim baby atomizer ayrıca çok likit harcıyor mtl ile daha rahat edersiniz demişti biraz zaman geçmesini bekliyorum masraf çok ettim bu aylarda tutumlu olmam lazım acele karar cebe dokunuyor alışma devresini atlatayım sonra kesin mtl deneyeceğim haa bu arada arkadaş istersen hazır sarar gönderirirm demişti mtl için ne bilim şu ciğer çekimi test edeyim alışırsam ne ala ateşlide peşpeşe çekiş yapıyorsun ama ciğer çekiminde 3 den sonra yapmıyorum hem atomizer ısınıyor hemde pilin ısınmasından korkuyorum 5-6 çekiş yapsam belki alışırdım 3 tane çekiş bana yetersiz geliyor

• 12mg ic diyosun âdamin kullandigi atomizer nedir biliyormusun?

Herkes atesliti basta ariyor, ayrica pahali urun iyidir hostur sevdasindan bi turlu kurtulamadi bizim insanimiz. Sigara birakmak icin aio bile cok herseyiyle yeterli... mtl nedir? Dun cikan urunu guzel guzel bunu yillardir yapiyorlar yeni cikiyor hemen guzel.. safsatadan baska bisey degil.

• Arkadaşlar elimde one hit wonder my man 180 ml likit var. Kullanırım diye aldım ama beğenemedim. Normalde mint ve mentollü içen biriyim. Değişiklik olsun diye iki gün evvel aldım ama satmaya karar verdim. Almak isteyene 200 TL ye bırakıyorum. En fazla 2 ml kullanıldı. 178 ml duruyor yani :)

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.