Bildirim
Elektronik Sigara - ANA KONU- (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
-
-
Ustadlar, benim coil 0,15 ve best aralığı 45-60 W verilmiş ben genelde 52 W kullanıyorum volt değeri 3.01 çıkıyor ama sanki bileyler eksik gibi yani sanki boğaz vurumu olsun yadaboğazda bir ağrı yapıyor gibi likit güzel bence sıkıntı olacağını sanmıyorum orjinaldir diye tahmin edyorum tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum çünkü millet boşuna 3.7 volt civarında kullanmıyor demekki bir faydası var ben best aralığında kullansam en fazla 3.2 oluyor şimdi biraz yükselttim sanki boğazımdaki yakmayı azalttı gibi yada bana öyle geldi yeşilledirin lütfen güzel içim için ne yapayım doğrusu nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 14 Temmuz 2017; 0:31:39 >
Selam arkadaşlar sigarayı çok bırakmak istiyorum yıllardır ne yaptıysam bırakamadım son umudum bu alet kalmıştı.
Bir sürü para verip aromalar ve nbase denen zımbırtıdan aldım. Aroma ve bu nbase denen zıkkımı karıştırdım . Aromanın A'sı yok. Aldığım duman genzimi yakıyor saçma sapan birşey..
Bir yerde bir yanlışlık yaptığımı düşünüyorum lütfen yardımcı olun 200-300 lira malzemelerde para döktüm neredeyse hepsi çöpe gidecek sigarayı bırakamamamda cabası ... -
Elinizdeki malzemeleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ters Adam
Selam arkadaşlar sigarayı çok bırakmak istiyorum yıllardır ne yaptıysam bırakamadım son umudum bu alet kalmıştı.
Bir sürü para verip aromalar ve nbase denen zımbırtıdan aldım. Aroma ve bu nbase denen zıkkımı karıştırdım . Aromanın A'sı yok. Aldığım duman genzimi yakıyor saçma sapan birşey..
Bir yerde bir yanlışlık yaptığımı düşünüyorum lütfen yardımcı olun 200-300 lira malzemelerde para döktüm neredeyse hepsi çöpe gidecek sigarayı bırakamamamda cabası ...
hocam öyle hepsini birbirine katıp karıştırıp içince olmaz tabi :)
hepsinin ayrı ayrı oranları var, bunun karıştırması var, demlenmesi var, çok da basit değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaMoVe
Elinizdeki malzemeleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
Dediğim gibi birkaç farklı aroma var birde fumetti nbase var başka bişey yok zaten
Cihazda ego aio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 27 Haziran 2017; 8:9:7 >
bakın derim
-
Bilen birinden akil almayip kendi basina tecrubesiz bisey yapmak boyle bisey iste..
Aio alup nasil 300lira doktun onu anlamadim bende
quote:
Orijinalden alıntı: Öztürk35
Bilen birinden akil almayip kendi basina tecrubesiz bisey yapmak boyle bisey iste..
Aio alup nasil 300lira doktun onu anlamadim bende
140 liraya cihazı aldım 160 lirada nbase ve aroma aldım nesini anlamadın çok biliyorsan anlat yoksa laf kalabalığı yapma
"Elinizdeki malzemeleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım."
http://e-liquid-recipes.com/
Bu siteye girip elinizdeki aromaları yukardan aratıp içinde kullanılan likitleri arıyorsunuz. Bu kadar basit.
Sizin karamasarlığa düştüünü nokta ne oldu anlamasdım açıkçası. -
Cok biliyorumda senin gibi haddini bilmeyene bisey falan anlatamam. cahil cahil is yapmaya devam
quote:
Orijinalden alıntı: Öztürk35
Cok biliyorumda senin gibi haddini bilmeyene bisey falan anlatamam. cahil cahil is yapmaya devam
Ne anlatıyorsun kardeş sen? Neymiş benim haddim
quote:
Orijinalden alıntı: SaMoVe
"Elinizdeki malzemeleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım."
http://e-liquid-recipes.com/
Bu siteye girip elinizdeki aromaları yukardan aratıp içinde kullanılan likitleri arıyorsunuz. Bu kadar basit.
Sizin karamasarlığa düştüünü nokta ne oldu anlamasdım açıkçası.
Hocam Yukarıada yazdığım gibi elimde sadece fımetti nbase ve çeşit çeşit aroma var.. Aldığım yerin bildirdiği şekilde atıyorum 100ml nbase ve 5 ml aroma falan gibi karışımlar yaptım ne aroma tadı kokusu var ne bişey birde verdiği duman solunmayacak kadar geniş yakıyor..
Kullandığın n-base kaç mg nikotin içeriyor, coili ne zaman değiştirdin? Vg-pg oranı ne. Belki pamuğu yaktığından genzin yanıyor. Aroma sevdasından da vazgeç şimdilik, hem tr de orijinal aroma bulamazsın, bulsan da karıştırdıktan sonra 2-3 hafta beklemen gerekir. Yedek coili doğru şekilde ıslattıktan sonra sadece n-base ile dene.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan_fcb
Kullandığın n-base kaç mg nikotin içeriyor, coili ne zaman değiştirdin? Vg-pg oranı ne. Belki pamuğu yaktığından genzin yanıyor. Aroma sevdasından da vazgeç şimdilik, hem tr de orijinal aroma bulamazsın, bulsan da karıştırdıktan sonra 2-3 hafta beklemen gerekir. Yedek coili doğru şekilde ıslattıktan sonra sadece n-base ile dene.
Cihaz Yen'i zaten hocam aldığım arkadaş sagolsun coili falan ıslatmayı vs gösterdi ürünün yanında hediye ettiği bi likit vardı o güzeldi ama içinde bir sürü ekstra kimyasal vardı içmek istemedim.
Nbase 70/30 6mg.
bu şekilde kullanırsanız her bi tarafınız yanar tabi ki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X