Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    polemik gibi olmasın da , hocam ile bağlacı kullandım. mtl ile 12 mg yazdım. imla kurallarına göre doğru anlam ama siz hoşlanmamışsınız, neyse. mtl yeni çıkan bir ürün değil, kullanıma göre tür sayılabilecek bir içim şeklidir. marka falan değildir.bir de acele falan mı yazdınız bilmiyorum ama ne demek istediğinizi anlamak için çok uğraştım. polemik olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

likitlerinizi nereden temin ediyorsunuz arkadaşlar
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrodemirbas -- 24 Haziran 2017; 14:0:49 >
  • Ha sen sigara iciminden bahsediyosun 12mg o zaman haklisinda sunu turkce yazsaniz olurmusunuz. Mtl derken bende troy tarzi yeni bi atodan bahsediyorsun sandim. Burda ben seni yanlis anlamisim.

Ben uzun yillardir kullanicisiyim bu elektronik sigara denen zikkimda en fazla uyuz oldugum sey 15-20 yasinda wismex rx serisi alanlar essek kadar alet 250w guc gereklimi degil ama millet ac gozlu saniyor o alet olunca bisey olucak. Bigun oyle bi arkadasi bozmustum. 32w ile icerken rx li arkadas tek pilli yihi cihazim ile 20w ile ayni performansi sergileyince "nasil abi ya?" Demisti

Demem oki gereksiz ve bilincsiz urun tuketimi var. Haa herkes ozgurmu bu konuda tabi ama bilincli olsalar yeterli

Ben son 3 ay eleaf tc60 ile geziyordum ramazandan once ato olarakta amerikan rematty kullaniyordum. Ha cekmecede zero mini dna30 special edition modumda var duran yurtdisi fiyati 400$ idi. Gereklimi degil tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öztürk35 kullanıcısına yanıt
    Sensin sen

• ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende daha yeni başladım sigarayı bırakmak için yaklaşık 1 hafta oldu. Bende sizin gibi aceleci ve acemi davrandım gittim smok al85 kit aldım. Ciğer çekimi olduğu için 4 günde aşırı yordu beni tat alamadım resmen. Dedim bide mtl deniyim. 2 gün araştırdım. Ona sor buna sor. Sarom işlerine girmek istemedim ilk etapta. Aspire nautilus 2 methini çok duydum hazır coilli mtl içim için. Dedim yaptık bir hata bunuda alalım bari. İnanın şuan e sigaradan keyif alıyorum. Ateşliyi canım istemiyor, artı olarak denemelik ateşli yaktığımda iğrenç bir tad alıyorum. Keyf nbase 9 mg sek içiyorum. Tatlı bir tadı var. Likitin kokusuna aşık oldum :) Demem o ki mtl candır. Sarımla uğraşmak istemiyorsan nautilus 2 kesinlikle öneririm.

• Akiro A kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkürler, acaba benim moda uygunmudur bu atomizer? yani smok g priv kullanıuorum buna takınca sorun çıkar mı onu bilmek lazım.Ayrıca atomizeri nerden aldınız coilini nasıl temin edyorsun özelden yazarsan sevinirim burda reklama girmesin.Elimde hala çok coil var tfv baby atomizer bunları bitireyim sonra kesinlikle tabi cihaza uyuyursa sizin tavsiyenize uyacağım

• Şimdi dediğiniz cihazı inceledim uyumludur diye 1-2 sitede gördüm lakin 220 w cihazda 12-20 wattlarda kullanmak ne kadar sağlıklı onu bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akiro

Hocam bende daha yeni başladım sigarayı bırakmak için yaklaşık 1 hafta oldu. Bende sizin gibi aceleci ve acemi davrandım gittim smok al85 kit aldım. Ciğer çekimi olduğu için 4 günde aşırı yordu beni tat alamadım resmen. Dedim bide mtl deniyim. 2 gün araştırdım. Ona sor buna sor. Sarom işlerine girmek istemedim ilk etapta. Aspire nautilus 2 methini çok duydum hazır coilli mtl içim için. Dedim yaptık bir hata bunuda alalım bari. İnanın şuan e sigaradan keyif alıyorum. Ateşliyi canım istemiyor, artı olarak denemelik ateşli yaktığımda iğrenç bir tad alıyorum. Keyf nbase 9 mg sek içiyorum. Tatlı bir tadı var. Likitin kokusuna aşık oldum :) Demem o ki mtl candır. Sarımla uğraşmak istemiyorsan nautilus 2 kesinlikle öneririm.

Hocam ben de tam onu düşünüorm natiluis 2 ve pico gibi siz yurtdışından mı söylediniz yoksa burdan mı aldınız

Hocam benim cihaz Smok AL85 Nautilus 2 22 mm lik atomizer sanırım sizin cihaza olacaktır. Zira Al85 de öyle aman aman büyük bir cihaz değil. Dediğiniz cihaz 220 watt sa bile düşük enerji ile çalıştırmak hem pile hem cihaz için daha sağlıklı değilmidir sizcede ? Zaten burada hangimiz 220 wattlara çıkıyor ki. Ben yüksek watt lı cihazı düşük watta kullanırsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• punish3r4444 kullanıcısına yanıt
    Pico iyidir hocam bende Smok AL85 Pico nun hemen hemen aynısı. Zaten başlangıç setiymiş bu aletler. Yeni başlıcaksanız Pico ve Nautilus 2 bende on numara srçim olacaktır. Smok AL85 kiti facebooktan Nautilus 2 yi ESF forumundan almıştım. Aldığın arkadaş çok ilgili yeni başladığım için çoğu sorunuma/soruma sıkılmadan cevap veriyor. İsterseniz pm atın yardımcı olurum.

Hocam aleti daha yeni aldım zaten MTL olduğu için coili uzunca bir süre gider sanırım ciğer çekimine göre. Aleti yeni aldığım için alette 0.7 ohm ve 1.8 ohm luk coil geliyor. Yedek coil almadım çünkü hangi coille kullanacağıma karar vermedim. Coilleri atoyu aldığım arkadaş satıyor. Ondan temin edicem sanırım.

İyi olur hocam pm atarsanız

• konuda öyle terimler, öyle muhabbetler dönüyorki alacak adamın kafası daha da karışıyor. likit atomizer watt pil falan bayağı çetrefilli işler.
    en basitinden al 2-3 ay kullan diyebileceginiz model önerir misiniz.
    benim bildigim giriş seviyesi joytech ego aıo var sanırım.
    Ustad benim cihazın atomizer çapı 24.5 mm , aspire 22 mm civarında yani absurt bir şekil ortaya çıkacaktır haa önemli derseniz kesnlikle değil tabi gönül isterki 25 mm olaydı da yandan çıkaydı biraz küçük olmasaydı cihaza neyse kısmet, yardımın için sağol biraz zaman geçtikten sonra alacağım elimdeki coilleri eriteyim bari

• ya arkadaşlar ben bu pillerden hakkiten korkuyorum daha bitmedi kaç gün oldu acaba göstergemi bozuk diye düşündüm nitcore taktım 3.70 gösteriyor göstergede yarıda şimdi biraz daha düşmesinimi bekleyim yoksa şarj edeyim mi?

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• jayjayokochaa kullanıcısına yanıt
    Hocam Ego Aio var fakat dahili pilli. Kullan at tarzı yani. Bence çöpe atmak gibi birşey. Harici pilli alıp şarj aleti kullanıp pilin ömrü yetene kadar kullanın. En fazla 20 lira verip pil alırsınız. Cihaz değiştirmek gibi külfet olmaz.

lityum piller hafızasız cinstendir. bitmeden şarj edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

lityum piller hafızasız cinstendir. bitmeden şarj edebilirsiniz.

Sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: jayjayokochaa

konuda öyle terimler, öyle muhabbetler dönüyorki alacak adamın kafası daha da karışıyor. likit atomizer watt pil falan bayağı çetrefilli işler.
    en basitinden al 2-3 ay kullan diyebileceginiz model önerir misiniz.
    benim bildigim giriş seviyesi joytech ego aıo var sanırım.

Az buhar istiyosaniz aio cok istiyosaniz just serisi alin

• Dahili pilli aletler oyle cope atilacak urunler degil. Tusu ariza yapar dedikleri ijust 2 yi ben 10 ay kullandim ve pili olsun tusu olsun saglamdi.

Harici pilli aletlerde yanlis pil kullanimi sahte pil vs.

Bilgi sahibi olup urun tercihi yapin arkadaslar. Ekranina goruntusune aldanip urun almayin.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.