Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar likitleri nasıl muhafaza ediyoruz? buzdolabına koyuyormuyuz bizim buralar 38-39 olmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sds333 kullanıcısına yanıt
    hocam soru olarak pico mu alien mi demişsin ben de net olarak alien dedim.
    alien kendim kullanıyorum, buhar performansı iyi, watt olarak yüksek watt lara çıkabiliyor, üzerinde gelen tfv8 baby tank da gayet iyi, sarılabilir RBA coil ile kullanabiliyorsunuz. pico ile gelen melo 3 atomizerde sarılabilir coiller çok da verimli değil yorumlardan gördüğüm kadarıyla.
    siz hangi kriterlere göre bir kıyaslama istiyorsunuz, isterseniz onları bi yazın, daha net cevaplar verebilirim?
  • ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt
    o sıcaklıklarda buzdolabında muhafaza etmekte yarar var.
  • sds333 kullanıcısına yanıt
    Başlangıç için pico kesinlikle. Alien ların update ve cihaz üzerinden şarj edildiğinde ekranın gelmemesi, açılmaması, aşırı ısınıp kullanılamaz hale geldiği pek çok sorun bulunabilir forumlarda. Çift pilli mod başlangıç ve devamı için olumlu görünse de pico ile başlayıp ihtiyaca göre yetmezse diğerlerine yönelinmesi daha doğru olur ki -mtl ya da çoğu normal kullanıcı için pico da yeterlidir. Yine de hangi cihaz alınırsa alınsın, harici bir şarz aletiyle şarz etmek en doğrusudur. Pico kit + 2 pil + şarj cihazı toplamda yaklaşık 250 civarı edinilebilir. Aromasız likit tüketirsen de -sadece nikotinli likit (n-base 0.6mg) - hem daha ucuza gelir (aylık 20-40 tl) hem daha sağlıklı olur. Alien alırsan cihaz üzerinden şarjı ve update i unutmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yaptım ustad, birde benim coil best aralığımda volt düşük çıkıyor 3.20 civarında yani 3.7 geçmiyorum ama düşük voltlarda kullanılmaz diye bişeyde varmıdır?

yok. gönlünüz rahat olsun. buhar geldikten sonra sorun yok.
  • Ya hocam hep video izleyerek bişeyler yapmaya çalışıyoz yeni takılan hazır coili ıslattım keşke yapmasaydım benim gibi acemi arkadaşlara uyarayım sakın tellerin olduğu bölgeyi ıslatmayın likit sıçrattığı gibi ciğer çekiminde boğazı yakıyor keşke sadece yanları ıslatsaydım bilemedik işte hata ettik şimdi bu coili değiştirene kadar bunu çekecem sanırım

• Smoant Charon uygun fiyata nereden alabilirim özel mesaj bekliyorum. Esigaram us da yazdım ama ilgilenen çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

2 tane farklı likit denedim biri boğazlarıma zarar verdi diğer aldığım likittede yanık tadı var. Tam işte bu diyemedim tavsiye ediceğiniz sürekli alışveriş yaptığınız likit satan varsa tavsiye edermisiniz 0.3 nikotin oranlıydı ikiside

Orman meyvesi karpuz

Nutella

Pamuk şekeri denemeyi düşündüğüm likitler

No: yeni üyelerin yorumları yada nikotin reklamlarını hiç değerlendirmiyorum bilginiz olsn.

Hocam uzun süredir kendim için yapmaya başladım ve zamanla yakın çevreme yayılan tamamen kendi reçetemizle oluşturduğumuz %80VP %20GP Oraninsa sahip kaliteli '' DROP E-LİKİT '' face book sayfamizdan çeşitlerimizi ve ürünlerimizi inceleyebilirsiniz....
  • Merhaba arkadaşlar

Eleaf istick Pico Mega + yedek coil ler + pil + likit (komple set) almayı düşünüyorum internetten alışveriş yapabileceğim güvenilebilir site veya kişi önerebilecek kimse var mı ?
  • Beyler günde kaç puff yapıyosunuz ramazan dolayısıyla akşamları 200-250 puff buharlıyorum lakin bu pil 3 gün oldu hala full sayılır nasıl oluyor? Millet 2 günde şarj ediyormuş bu bana daha 2-3 gün götürür gibi🤔

hocam ne güzel işte. öyle bir alışmışız ki, iyi bir şey olsa da altında kötü bir şey aramaya başlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

şuraya elektronik sigara ile ilgili bir başarı hikayesi paylaşacaktım ama reklam olacak şikayet edecekler diye giremedim ya yazık.. neyse dogru ürünlerle elektronik sigara sigaraya göre çok daha az zararlıdır..

Selamlar hocam hala likit temin ediyor musunuz

• ağzına sağlık hocam anca bu şekilde açıklanabilirdi

• Beyler likit pil pamuk coil cihaz vs icin yazmak isteyen varsa yazabilir bu arada, evde 2litre likit 1500 kadar pamuk vardi kisisel sanirim 8 10tane cihazim olucak sifirda 5 10 anca var

• Ben de smok al85 ile başladım ama çok yabancıyım konuya atomizer ve likit öneriniz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Ya hocam hep video izleyerek bişeyler yapmaya çalışıyoz yeni takılan hazır coili ıslattım keşke yapmasaydım benim gibi acemi arkadaşlara uyarayım sakın tellerin olduğu bölgeyi ıslatmayın likit sıçrattığı gibi ciğer çekiminde boğazı yakıyor keşke sadece yanları ıslatsaydım bilemedik işte hata ettik şimdi bu coili değiştirene kadar bunu çekecem sanırım

Yoo 4 5 derin sert çekimde geçmesi lazım geçmiyorsa basıp içine üfleyin yine olmadıysa aldığınız likit cok dandik 10 liralıklardan

Ben telleride ıslatıyorum içine ilk koyduğumda yoksa puff likit dandikse coili yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

Ya hocam hep video izleyerek bişeyler yapmaya çalışıyoz yeni takılan hazır coili ıslattım keşke yapmasaydım benim gibi acemi arkadaşlara uyarayım sakın tellerin olduğu bölgeyi ıslatmayın likit sıçrattığı gibi ciğer çekiminde boğazı yakıyor keşke sadece yanları ıslatsaydım bilemedik işte hata ettik şimdi bu coili değiştirene kadar bunu çekecem sanırım

Aksine iyice islanmasi coilin en uzun sekilde dayanmasini saglar.

Cozum su sekilde; nefes alir gibi cekim yapicaksinve birqz pecete destegi

• Ben bu elektronik sigara işine bir türlü ısınamadım. ijust s cihaz var tam takım. Burada satış yasak sanırım... Nerede hangi sitede yada sayfada satabilirim?
  • Valla arkadaşlar herkes farklı bişey diyor ben baya ıslattım coil yanmasın diye hatta hava kanallarından aktı temizledim sonra tecrübeli bir arkadaşı aradım hazır coilse yanlardan ıslatın yarım saat bekletin o pamuk içine yeteri kadar çekecektir dedi telli kısıma likiti kendisi hiç koymuyormuş herkesn taktiği farklı galiba ayrıca hazır coili 7 günde değiştireyim dedim hayır dedi 15 gün rahat gidecektir hemen atmamalıymışım ne bilim bekleyip göreceğim coil değişiminde telli kısıma 1-2 damla damlatayım o zaman geçen sefer bulamıştım baya

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.