Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    smok sevmeyen veya beğenmeyen epey bir kitle var. pico için ise sadece diameter sıkıntısı dile geitrenler var. 22mm yetmiyor diyenler için 25mm diameter ato çıkardı zaten eleaf. pico candır.
  • her ürünü beğenmeyen olabilir,
    yüksek watt, kit ile gelen atomizer vs. gibi seçenekler göz önüne aldığımızda, cihaz olarak daha iyidir anlamında söyledim.
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    hocam boya soyulmaları, yanan cihazlar vb. sorunları çok duyulan bir marka . vaperosso örneğin, hiç sorunu çıkmayan bir mod. (örnek olarak yazdım)
  • Arkadaş eczaneden hellox herbal likit aldım cilekli 2 coili birden yaktı neden olabilir iyice ıslatmama rağmen hazır coil helmet clp smok ciaz fıstık gibi kullanıyodum sorun acaba likittemidir ne yapmalıyım

Aldığım likit şişesi kutusu gayet kaliteli kokusu fakat ciaza zarar vermesini anlıyamadım ne cok katı nede cok akışkan bir sıvı komple sıvımı değiştirsem yoksa coilin özeliğine göremi değişir likitler yeni başladım bu işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Ciazım otomatik hiç bir ayarı olmayan bi ciaz :s

• quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Arkadaş eczaneden hellox herbal likit aldım cilekli 2 coili birden yaktı neden olabilir iyice ıslatmama rağmen hazır coil helmet clp smok ciaz fıstık gibi kullanıyodum sorun acaba likittemidir ne yapmalıyım

Aldığım likit şişesi kutusu gayet kaliteli kokusu fakat ciaza zarar vermesini anlıyamadım ne cok katı nede cok akışkan bir sıvı komple sıvımı değiştirsem yoksa coilin özeliğine göremi değişir likitler yeni başladım bu işe

Bazı hazır coillerde kullanılan pamuk, likiti emmiş gibi görünse de yeter seviyede ıslaklığa kavuşamıyor.
    Likit akışkanlığı da çok büyük etken.
    Coili likitleyip, 2 saat kadar dolu atomizer içerisinde bekletip
    5 watt ile çekim yaptım.
    Buna rağmen yine de hafif yanık tadı aldım.
    Coilin performansı artınca yani pamuğu alışınca 7 watt kullanmaya başladım.
    Buradan bir çıkarsama yap.
  • Arkadaşlar günde 1 paket sigara içen biriyim tavsiye istiyorum :)
    Daha önce elektronik sigara kullanmıştım kıytırık çin mallarından ilk çıktığı zamanlarda sonra yok efendim şöyle zararlı böyle zararlı dediler bıraktım normal moda devam ettim bir kaç sitede yorumları okudum bazı yabancı ülkelerde eczanede felan satıldığını gördüm resimlerde tekrar gaza geldim.
    bana makina önerisinde bulunabilirmisiniz yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum gümrük problemi yaşamayacağım bir satıcı önerirseniz de çok memnun olurum.
  • Merhaba arkadaşlar bende yeniyim e sigaraya gakat bende cahillik üst seviyede hep niyetlenip bir türlü başlayamayan insan profili çiziyorum forumda 1-2 arkadaş sağolsun bir kaç bilgi verdi benim asıl sorum şu olacak tecrübeli üstadlar yardımcı olursa sevinirim kendinden bataryalı pilli modlar mı(örnek olarak egrip 2) yoksa harici modlarmı daha güvenlidir benim için öncelik güvenlik bir şekilde bunun cevabımı çözmem gerekir herkes ayrı bişey söylüyor lakin gerçek 1 tanedir hangisi daha iyidir performansta dye sormuyorum hangisi daha güvenlidir beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

şu ürüne baktınız mı hocam?
    http://www.eleafworld.com/istick-pico-rdta/

bu ürünü sipariş verebileceğimiz bir tedarikçi önerebilir misiniz? bende eleaf istick pico 75w + melo 3 atomizer var,babama aynı üründen söylücem ama modunu ayrı atomizerini ayrı söylücektim(mtl atomizer) eğer bu ürünün fiyatı daha uygunsa direk bunu söyliyeyim diyorum
  • ingilizmurat İ kullanıcısına yanıt
    güvenlik önemlidir. her halukarda cihazın kalitesi (mod) ve pil kalitesi önem arzeder. iyi bir mod (eleaf , smok (araştırın iyileri var), wismec, vaperooso vb. alınabilir. harici pil olarak sony, lg, samsung piller tercih edilmelidir.(li-ion olacak, bilinen ve kullanılan belli modeller olacak ve en önemlisi orijinal olacak. kullanım ile ilgili çok uçuk şeyler yapmazsanız cep telefonunuzdaki pil kadar güvenlidir.
  • Teşekkür ederim işte asıl sorun burada başlıyor tecrübesiz ve bilgisiz olunca pillirin kalitesini anlayamıyorsunuz bana lg sony diye verdiği pilin orjinalliğini sorgulayamıyoruz maalesef

• yurt dışından likit satın aldığınız güvenilir site var mı arkadaşlar yurt içinde o kadar sahtekarlık vakası duydum ki kimseye güvenemez oldum
    hocam uygun fiyat ve orijinallik için size pilsan'ın pilsitesi.com adresini yazayım madem. sony vtc4, vtc5, vtc5a,vtc6 pilleri. samsung 30Q modeli ve lg hg2 modeli.
  • saol hocam bu iyi oldu bu işler tavsiye şeklinde olunca daha faydalı oluyor birde şunu sorayım millet 220 watt makina daha iyi olur diyor lakin çoğu belkide hiçbir coil (bilmiyorum açıkcası belki vardır) bu wattı basmıyor yani 60-70-80-90 watt basabileceğin maksimum bir coilin varsa 220 watt modu ne yapayım dye düşünüyorum hatta gpriv modeline baktım 220 watt ama dikkatli olun bu wattı basmayın diyen 3-4 video izledim o zaman ne anlamı kaldıki ben max 80 watt olan bir makina alayım örnek alien yani niye fazla wattlı mod alayım bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Millet pico al diyor ama paran varsa smok daha iyi olur diyen fazla tam karar verdm diyorum bu seferde likit fazla harcaması bazı mod hataları likit damlatıp dudağı yakması gibi bir sürü sorun çıkıyor gpriv tam bana göre diyorum kararımı veriyorum ondada 220 wattlık tam elektronik bir modla karşılaşıyorum yeni çıktığı için hata çok olur diyorlar ama likitle coille ilgili sorun pek olmuyormuş velhasıl kafam gene bulandı içimden gelen bir set kullan diyor ne çıkarsa bahtına bir makina alacaz kaç aydır sürünüyorum tek sorun buda değil coili nerden alacam likiti nerden bulacam kafamda acayip sorular!

• batuta kullanıcısına yanıt
    UP
    85 watt lık Smok AL85 de alabilirsiniz hocam, pico ya göre görünümü daha kibar, daha hoş bence :)
    Yüksek watt olması içerisinde yüksek watt a dayanıklı coil koyabilmenize olanak sağlıyor. Ancak diğerlerinde seçenekleriniz sınırlı.
    ayrıca 75 watt lık picoyu 60-70 watt ta kullanıp zorlamaktansa 200 watt lık bi cihazı 60-70 watt ta kullanmak bana daha mantıklı geliyor.
  • Merhabalar
    Mesaj yazılan konu sadece üyelerimizin bilgi,öneri ve tecrübelerini paylaştığı bir konudur.Konu içersinde bilgi ve öneri bütünlüğünü bozmaması adına ikinci el elektronik sigara ve ekipmanları satışı ya da ilanı yasaktır.Israr ile forum kurallarına aykırı şekilde hereket eden üyeler yaptırım ile karşılaşabilirler.Lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim.İyi forumlar.
    hocam , ben örneğin 10-20 watt üstüne h.ç çıkmadım. gerek duymadım. mtl olarak 0.70 -1.2 ohm bandında coil sarıp kullanıyorum. bana hayde hayde yetiyor. dl içim düşük ohm-yüksek watt , çok buhar demektir. önerilmiyor zaten. aşırı likit ve nikotin tüketiminin yanısıra cihazlar ve piller için de. karar sizin. harici pilli, iyi markalı bir mod size yeter. 75-80 watt maximum, iyidir. benim önerim bu.
  • Nacizane fikrim bu cihazların mantığı kısa devre piller her nekadar kaliteli olursa olsun uzun süreli ateşleme yapıldığında her pil ısınarak reaksiyonda bulunur.Önemli olan emniyet özelliği olan cihazlar bazıları 5 sn ateşlemede bazılarıda 10 sn ateşlemede kısa devreyi kesiyor.Yeni başlayacak arkadaşlarada tavsiyem ilk önemli olan başladığınız likit,likit kötü merdiven altıysa yada sizin damağınıza uygun değilse 1 haftada sizi elektronik sigaradan tiksindirir sonra önemli olan tank likiti tam buharlayan tanklardan kullanın.Yoksa her nefeste likit yalarsınız.İnşallah bu illetin hem kendinden hemde elektroniğinden kurtulmamız dileğiyle iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese hayırlı akşamlar ben de bu olaya girmek istiyorm aslında forumda baya yazı okudum burda gene öyle fakat şöyle bi durum var ilk önce pico kit almayı düsündüm fakat sonradan onun ciğer çekimi için uygun olduğunu öğrenince vazgeçtim çünkü benim e sigaraya başlama sebebim onuda bırakmak yani birebir olmasada sigara similasyonu bişe ile git gide nikotini düşürerek 0 nikotine gelince onu da bırakmak daha çok mtl atomizerler var aklımda ama mod artı atomizere en fazla 250 tl ayırabilirm sizce ne alabilirm ? şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.