Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: punish3r4444

herkese hayırlı akşamlar ben de bu olaya girmek istiyorm aslında forumda baya yazı okudum burda gene öyle fakat şöyle bi durum var ilk önce pico kit almayı düsündüm fakat sonradan onun ciğer çekimi için uygun olduğunu öğrenince vazgeçtim çünkü benim e sigaraya başlama sebebim onuda bırakmak yani birebir olmasada sigara similasyonu bişe ile git gide nikotini düşürerek 0 nikotine gelince onu da bırakmak daha çok mtl atomizerler var aklımda ama mod artı atomizere en fazla 250 tl ayırabilirm sizce ne alabilirm ? şimdiden teşekkürler

Sararim diyorsaniz ki sarmak hem maliyetsiz hem kolay. Baslangic icin troy1xv3 onerebilirim. 120tl ustune bir de pico ya da al85 mod 120-150tl bandinda alabilirsiniz en ucuz-kaliteli bunlar olur. Pil olarak da vtc5-5a-6 tervih etmelisiniz. Bence pil ile beraber sarj aleti de alin. Pilsitesi.com dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtar VC2 Şarj Aleti, Sony VTC4 Li-ion Pil, ORION 18650 Pil taşıma kutusu / 4'Lü SET - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    Xtar VC2 Şarj Aleti, Sony VTC4 Li-ion Pil, ORION 18650 Pil taşıma kutusu / 4'Lü SET - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    http://www.pilsitesi.com/Xtar-VC2-Sarj-Aleti-Sony-VTC4-Li-ion-Pil-ORION-18650-Pil-tasima-kutusu-4-Lu-SET_3693.html#0

Pil ve şarj cihazı konusu şununla halledeceğim.

• vtc4 yerine 5 ya da 6 olan paket varsa daha avantajlidir. Bir de 2li kullaniyorsaniz pil evlendirme denilen olayi unutmayin her 2 piliniz bir cift halinda sarjlari ayni olursa daha efektif olur diye geciyor. 4 pil olunca mesela 2 tane cift olarak kullanin bir ciftten digerine pil almayin diyorlar. Pek acik konusamaidm ama :)

• CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam benim aklımda da onlar var sarımı yaparım sizce yeni başlayan biri mtl mi dl mi çok tartışmalı bir konu gerçi

• 5 Mayısta sigarayı bıraktım. Öncesinde elektronik sigarayı denedim 1 ay ego aio, ardından mekanik kullandım(sigara içimi), daha sonra Just S kullandım. Bir türlü bırakamadım. Toplam 6 ay kadar elektronik sigara kullanmışımdır. Her seferinde de sigaraya geri döndüm çünkü sigaradaki hazzı alamadım. En sonunda el titremelerimin artması, halsizlik, sigaraya ayda 300 TL harcamam gibi etkenler canımı çok sıktı ve kendi kendime konuştum. Sen ne yapıyorsun dedim, kendi paranla kendini öldürüyorsun... Artık içmeyeceğim dedim, 5 mayıs gecesi sigarayı bıraktım. Elektronik sigara olmadan tabiiki. Çok şükür ilk haftaları atlattıktan sonra şuan aşırı rahatım. Nefes almalarım düzeldi, el titremelerim geçti, halsizlik ortadan kalktı. Herkese bırakmak nasip olur inşallah. Elektronik sigara bende işe yaramadı, ancak e-sigara ile bırakan arkadaşlarım da yok değil. Şansınızı deneyin derim.
  • Yeni başlayacaklara öneriler;

1. Öncelikle hazır coil li bir set almanızı tavsiye ederim. Sigara içimi için Nautilus mini, nautilus 2, guardian tank. En az 5 tane yedek coiliniz olsun. Daha sonra, coili kendiniz saracağınız bir tank alın; gus phenomenon, troy, spica.

2. Joyetech vtwo mini, evic primo veya pico başlangıç için yeterli.

3. Likit bu işin en önemli kısmı. Birkaç farklı tütünlü likit alın. Cihazları alır almaz Velabuhar ve aromania sitelerinden nbase ve aroma alın ve demleyin. Demleme 1 ay süreceği için acele edin. Ry4 double + vanilya custard favori likitimdir.

4. Yukarıda bahsedilmiş, Pilsitesinden vtc5 alın.

5. Dolandırıcılar bu işe el atmış güvendiğiniz yerden alışveriş yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

esigaram.us , forumunun butun tedarikcileri guvenilirdir ve piyasadaki en uygun fiyatlardadir hocam sagdan soldan fazla para vermeyin aman.

Likit icin aroma koyup iyice karistirip karanlik bir yerde demlemen gerekir.

"Bütün tedarikçileri güvenilirdir" fazla iddialı olmuş. Aromada Velabuhar ve Aromania çok iyidir.

• quote:

vtc4 yerine 5 ya da 6 olan paket varsa daha avantajlidir. Bir de 2li kullaniyorsaniz pil evlendirme denilen olayi unutmayin her 2 piliniz bir cift halinda sarjlari ayni olursa daha efektif olur diye geciyor. 4 pil olunca mesela 2 tane cift olarak kullanin bir ciftten digerine pil almayin diyorlar. Pek acik konusamaidm ama :)

Yanlış seti yollamışım

Xtar VC2 Şarj Aleti, Sony VTC5 Li-ion Pil, ORION 18650 Pil taşıma kutusu / 4'Lü SET - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    Xtar VC2 Şarj Aleti, Sony VTC5 Li-ion Pil, ORION 18650 Pil taşıma kutusu / 4'Lü SET - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    http://www.pilsitesi.com/Xtar-VC2-Sarj-Aleti-Sony-VTC5-Li-ion-Pil-ORION-18650-Pil-tasima-kutusu-4-Lu-SET_3694.html#0

Bunu aldım zaten.

• Arkadaşlar smok griv almaya karar verdim daha güvenilir olduğu için tercih ettiğimi söyleyebilirim 10 sn sonra ateşlemeyi kesmesi çift koruma sistemi olması beni buna iten etken oldu(güvenlik kısımlarını okudum pek bişey anlamadım satıcının söylediği bu şekilde) birde regüle cihazmış mekanik değilmiş ne ise artık o ama iyi bişeydir heralde.hazır coil kaç ohm almalıyım düşük ohmlarda kullanmayın ibaresini açıklarmısınız yani ben nasıl düşük mü yüksek mi nereden bakıp karar vereceğim? Cihazın üzerinde kaç ohm olduğu yazar mı? Pilin ısınıp ısınmadığı? yada wattın yüksek olduğu gibi sıkıntılı durumlarda laetim uyarı tepkisi varmıdır? Kusura bakmayın sorular çok oldu ama öğrenmem lazım içlerinde saçma olan varsa idare edin Birde smok osub baby hakkında yorumlarınızı rica ederim satıcı ilk kullanıcısın istersen bunla başla dedi ben daha pahalı mod satmak isterim ama tecrübelen sonra değiştirirsin diye konuştu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingilizmurat -- 12 Haziran 2017; 9:55:16 >
  • smok osub un bi serisinde sıkıntı var. patlayan cihazlar olduğunu gördüm. o yüzden uzak durmakta fayda var.

gpriv güzel seçim. coillerin üzerinde kac ohm olduğu, kaç watt ta kullanmaniz gerektiği yazar. eger çok fazla buhar istiyorsanız düşük ohm lu 0,15, 0,2 gibi, az buhar istiyorsanız yüksek ohm lu 0,4, 0,6 gibi coiller almalisiniz.

gpriv in tam menüsünü suan hatırlamıyorum ama coil ohm u ve watt bilgisi yazıyor. pil sicakligini suan hatirlayamadm. Ancak smok alien de yazıyorsa gprivde de yaziodur die tahmin ediyorum.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ustad
  • punish3r4444 kullanıcısına yanıt
    Ben sigara icimi tercih ettim hem az likit daha yavas biten pil + keyif bu secimimdeki en onemli uclu oldu

• Bende bir elektronik sigara sahibi olmak istiyorum fakat bütçem fazla değil. Bu yüzden kaliteli bir set için min. ne kadar bütçe ayırmalıyım öğrenmek istiyorum. Ona göre gerekli araştırmalara başlayacağım.
  • En dandik box mod bile 10sn icinde otomatik olarak ateslemeyi keser zaten.

Genel anlamda cogu kullanici inanilmaz cahil maalesef. Pahali urunleri iyi saniyor yada kaliteli. Omrunde temp kullanmayip yihi alanlar falan yada 3pilli alip 20w kullananlar. Ulkemiz insani iste gercekler bunlar

• quote:

Ben sigara icimi tercih ettim hem az likit daha yavas biten pil + keyif bu secimimdeki en onemli uclu oldu

Aynnhocam en iyisi tek sıkıntı piyasadaki mtl atolar az olduğu için gereksiz pahalı

• Mtl ye gectigim icin smok tfv8 baby rba kiti (atomizer dahil degil sadece rba unitesi) dusunen olursa pm atabilir.

• Mtl de tavsiyeniz ne olur arkadaşlar? Hali hazırda wotofo serpent rta,rdta ve wismec theorem kullanıyorum. Digiflavor siren gta 25 mm tavsiye edermisiniz?

• gelen geçen arkadaşların elinde görüyorum bi tütünsel dumangaç, şurda yarım saattir bakıyorum kim ne yazmış ne önermiş nası bi cihaz alınıyor diye,

biri coil diyor
    biri kit diyor
    kimisi likit diyor çilek muz şeftali :)
    biri ıslattım 2 saat beklettim diyor
    kimisi yanıyor diyor o cihaz
    kimi pili şöyle olacak diyor
    kimi benimki otomatik diyor

anladım ki sigara içmek çok daha kolay, bakkaldan ver bi winst. ligth diyorum sormuyor otomatik mi manuel mi diye :)

kolay gele arkadaşlar
  • arkadaşlar ben gearbest aldım elaf ı stick pico mega geldi çok şükür ve bunlara söyle bi likit aldım nasıldır anlamadım güvenemedim açıkçası bi bakıp bana soylermisiniz Joytech yazıyor ama iymidir kotumudur sahtemidir bilmem

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• evic vtc mini gayet yeterli bir mod, 1,5 yıldır eşim de ben de kullanıyoruz, 20-22 w üzerine çıkmadığımız için yeterli geliyor, arada ss tel falan kullandığımız için mod var, değilse mekanik modlar da yeterli diyebilirim. yihi mihi, anlamıyorum insanları, bu kadar para verilir mi yahu
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.