Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyada sağlam tedarikçi tanıdığı olan var mı arkadaşlar? Pil, tel, pamuk, likit vs? Cihaz Al85 Ato JustS 😂

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Eşime sigara bıraktırma amaçlı e sigara almak istiyorum. Sigara içimli, pratik, uğraştırmayacak likit ekle çalıştır tipte ne tavsiye edersiniz. Sıkılıp kenara atmayacağı veya problem çıkarıp e sigaradan soğutmadığı sürece bütçe hakkında fikrim yok açıkçası, yeter ki bıraktırsın. 300 TL gibi beklentileri karşılayacak ne öneriniz olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toslumbaa

Selamlar,

Eşime sigara bıraktırma amaçlı e sigara almak istiyorum. Sigara içimli, pratik, uğraştırmayacak likit ekle çalıştır tipte ne tavsiye edersiniz. Sıkılıp kenara atmayacağı veya problem çıkarıp e sigaradan soğutmadığı sürece bütçe hakkında fikrim yok açıkçası, yeter ki bıraktırsın. 300 TL gibi beklentileri karşılayacak ne öneriniz olabilir?

en basit kullanım joyetech ego aio. likiti doldur, ateşle.
    atomizeri pili hepsi tek parça halinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

quote:

Selamlar,

Cevabınıza teşekkür ederim. peki en uygun ve güvenilir nereden temin edebilirim?
    likit konusunda da ne marka tavsiye edersiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

quote:

Selamlar,

Cevabınıza teşekkür ederim. peki en uygun ve güvenilir nereden temin edebilirim?
    likit konusunda da ne marka tavsiye edersiniz?

hocam özelden yazdım.
  • Ben yarın öbürgün 12mg lik nbase sipariş edeceğim. Boş içmemek için bir tane de olsa aroma katacağım. Nbase e aroma karıştırıp beklemem yeterli oluyor değil mi?

Aromayı twisted veya tfa alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toslumbaa T kullanıcısına yanıt
    esigaram.us , forumunun butun tedarikcileri guvenilirdir ve piyasadaki en uygun fiyatlardadir hocam sagdan soldan fazla para vermeyin aman.

Likit icin aroma koyup iyice karistirip karanlik bir yerde demlemen gerekir.

• toslumbaa T kullanıcısına yanıt
    Eleaf istick pico, melo 3 mini atomizer- yedek pili ve şarj cihazı ile beraber 300 bile tutmaz. (Ben bu setle bıraktım) Satarken de zorlanmazsın. Likit için sigaradan geçişin kolay olması amacıyla tütün aromalı efkar hayat, tiryaki serisinden 6 - 9 mg düşünebilirsin.

• Brand No35 marka Unicorn 6mg likit kullanıyorum bu aralar. Sözde çilek-kremalı... Bildiğin ayak kokuyor aga Bozuk yada sahte olabilir mi sizce? Arkadaşım 20TL'ye temin etmişti benim için. Satıcı stok eritiyor diye ucuza veriyordu.
  • Ben de az önce smoca diye bir likit aldım leaderlikit sitesinden. Maksadım tütün aromalı bir likit alarak sigara ihtiyacımı gidermekti ama inanılmaz ağır geldi başımı ağrıttı.

• Türk malı evyapların genel sorunları bunlar. Kötü koku, baş ağrısı, boğazda yanma vs en güzeli sek nbase içmek bunlara da para kaptırmamış olursunuz. Önerim keyf nbase 6mg yeterli gelecektir.

• SKYSOL!D kullanıcısına yanıt
    skt kaç? belki bayatlamıştır.
  • Bikaç gün önce kardeşim almış bu esigarayı . Bende biraz araştırdım fakat hakkında bilgi edinemedim şuan ki sorum resimdeki coilden nasıl bulabilirim ? Veya bulamazsam bataryaya uygun atomizer mi alsam ?
    Batarya özellikleri
    100 watt en yüksek çalışma , En düşük 0.1 ohm en yüksek 3.0 ohm .
    2400 mAh
    Elektronik Sigara - ANA KONU-Elektronik Sigara - ANA KONU-Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • "10 Şubat 2017" yazısını görünce bir an renk attım ama baktım üretim tarihi diye yazıyor...

Aslında şişede güzel kokuyor ama iki defa coil değiştirdim biri 0,3 biri 0,5 olmak üzere, ama nedense güzel tat alamadım
  • SKYSOL!D kullanıcısına yanıt
    likit işi çok sakat bir iş. sahte olabilir, ağız tadınıza uymayabilir vb. efkar likit diyorum her zaman. ben kendim yapıyorum ama hazır alacaksanız efkar'dan şaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYSOL!D

Brand No35 marka Unicorn 6mg likit kullanıyorum bu aralar. Sözde çilek-kremalı... Bildiğin ayak kokuyor aga Bozuk yada sahte olabilir mi sizce? Arkadaşım 20TL'ye temin etmişti benim için. Satıcı stok eritiyor diye ucuza veriyordu.

Zaten kendileri evde uretip satiyor nasil sahte olucak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Parası neyse verelim şunları doğal ve güvenilir yapsınlar
  • uygun fiyatlı e-sigara tavsiye edecek biri varsa pm atsın
  • Wilmar pg + basf pg kullanan varmı ?

Denemek için alevden alacağım birdahaki sefere. 100ml bile olsa ziyan etmek istemiyorum.

Alıp deneyen var mı?

• ayanozer kullanıcısına yanıt
    kokusuz, şeker tadını hissettirmeyen bir karışım. base için iyi yani.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.