Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,5 sene sonunda mıknatıslardan biri düşüp duruyor, yedek mod arıyorum. foruma yeni üye oldum sayılır daha doğrusu daha önce hiç kullanmadım. çok karışık herşey, inşallah alışırım, şu tavsiyeleri bulmak istiyorum ama sürekli sayfanın bir yerlerinden reklam vs çıkıyor, mod incelemeleri yapan bir sayfa varsa, bana linkini gönderirseniz çok sevinirim
  • barda_06 B kullanıcısına yanıt
    ilk başladığımda joyatech çok kullandım, barkod kodu yazması lazım, kontrol edebilirsiniz
    açıkçası hiç böyle bir ambalajda joyatech görmedim, gerçi siz joyteck yazmışsınız, isim taklidi de olabilir
    bu çin likitleri yerine sağlam bir nbase alıp sek içmeye çalışın derim, en sağlıklısı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmez Ferdi Miktatoğlu

ilk başladığımda joyatech çok kullandım, barkod kodu yazması lazım, kontrol edebilirsiniz
    açıkçası hiç böyle bir ambalajda joyatech görmedim, gerçi siz joyteck yazmışsınız, isim taklidi de olabilir
    bu çin likitleri yerine sağlam bir nbase alıp sek içmeye çalışın derim, en sağlıklısı o

kutusuz kardeşim barkod felan yok bunlar çakma sanırım kullanmayım en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOGAH kullanıcısına yanıt
    yaşım 31 18 senedir senin o kolaya kaçtığın şeyi yapıyordum taki bir sabah yataktan öksürükten boğulurcasına terlemiş bir vaziyette uyanıncaya kadar. Halbu ki gece yatarken hiç birşeyim yoktu.. hanım koşarak su getirdi, al iç gıcık tuttu diye, o sıra tekrar başladı öksürük reflex olarak elimle ağzımı kapattım doğal olarak elime ağzımdan tükürük geldi tam elimdeki sıvıyı silecekken avcumun içindeki nokta nokta kırmızılıklar gözüme çarptı dikkatli baktığımda resmen kan kustuğumu farkettim.. daha sonra yaşadılarım ise ; Araştırma hastanesinden 3 gün sonrasına göğüs hastalıklarına randevu aldım. Tabi bu 3 gün boyunca öksürüğüm + kan ve kanlı balgam gelmesi iştahsızlık boğaz ağrım artarak devam ediyor bu arada bende durumu internetten araştırmaya başladım, karşılaştığım bilgiler pek öyle iç açıcı da değil genellikle akciğer kanserinin 3. evresinde karşılaşılan durumların hepsi bende gözükmeye başladı araştırmalarıma devam ederken akciğer kanserinin o kadar sinsi bir hastalık olduğunu öğrendim artık iş işten geçince kendini belli eden bir hastalık mış !!!! dediğim gibi gece sapasağlam yatıyorsun sabah kalkıyorsun hayatını zindan eden olaylar zinciri başlıyor.............

bence ne elektronik nede sigara kullanma hele ki o kolayına kaçan sigarayı eline dahi sürme... çok geç olmadan

edit: hastaneye gidip çekilen akciğer filmleri tomografileri yapılan testler sonucunda Akciğer İltihabı olduğu anlaşıldı tabi o 3 günlük psikoloji bana asla ve asla bırakamayacağım laneti bıraktım ama gel görki o 3 gün ömrümden ömür gitti... NE SİGARA NE E SİGARA İÇMEYİN KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM LÜTFEN KOMPLE KURTULALIM YOKSA TAHLİL SONUÇARIMIZI ÖĞRENİRKEN DOKTORUNUZUN BAŞINI ÖNÜNE EĞEREK ÜZGÜN BİR BİÇİMDE SİZE HAYATINIZ ZİNDAN EDECEK SÖZLERİ DUYMAK İSTEMİYORSANIZ...

VESSELAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rookiehunter -- 13 Haziran 2017; 9:50:59 >
  • punish3r4444 kullanıcısına yanıt
    Türklerin mtl olayini iyi cozdugune inaniyorum. Spica ve troy 1xv3 var evde troy disarda spica gayet makul fiyatlar Gus vb orjinal mtl lerle kiyaslarsak.Hem gecenlerde spicanin izolatorunu ve 510pinini dusurdum lavaboya forumdan engin bey aninda cozdu klon olsa arar dururdum internette bunu da goze almak gerekiyor.

• TOGAH kullanıcısına yanıt
    tütünle hiç bir alakası olmayan bir cihaz setidir. okuduklarınızı anlarsanız yorumlarınız daha okunur olur. ayrıca kanseri seviyorsanız kim karışır keyfinize. selamlar.
  • Sönmez Ferdi Miktatoğlu kullanıcısına yanıt
    mekanik mod kullanmak azami dikkat ve bilgi gerektirir.tehlikeli olabilir. siz yine de wv ayarlı mod kullanın.
  • arkadaslar isteyen olursa elimde sıfır griffin 25 top airflow var uygun fıyattan verecegım ayrıca ıkıncı el subox mını mod ve serpent mini de mevcut bunlarıda uygun fıyattan verecegım ısteyen pm atabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

Türklerin mtl olayini iyi cozdugune inaniyorum. Spica ve troy 1xv3 var evde troy disarda spica gayet makul fiyatlar Gus vb orjinal mtl lerle kiyaslarsak.Hem gecenlerde spicanin izolatorunu ve 510pinini dusurdum lavaboya forumdan engin bey aninda cozdu klon olsa arar dururdum internette bunu da goze almak gerekiyor.

Hocam bi sorum daha olacak cevaplarsanız sevinirim günde yaklaşık 10 15 arası 0.7mg sigara içiyorum sizce sigara içiminde günlük kaç ml likit gider ? Bide sigara içimi için bu degerlerde kaç mg nikotinle başlanır?

bizdekiler de kutusuzdu zaten nadiren kutuları oluyor. zamanında biz de içtik bunları, pek ikit atmadık başlarda. sizin kadar bilinçli değildik sanırım
  • yarın al 85 baby kit elime ulaşacak. bunun tv8 baby tank atomizerinde ki coillerihttps://www.youtube.com/watch?v=UWJsJ2NXlyI adresinde olduğu gibi kendimiz tel pamukla sarabiliyor muyuz? hazır coille masraf yapmayayım ileride. sanırım bu atomizer sigara içimi için uygun değil sigaradan tamamen uzaklaşmak için alıyorum ileri de troy 1x v3 , gt2 gibi mtl atomizerler alırım ihtiyaç duyarsam. bu ürünü kullanıp diğer atomizerlere ihtiyaç duymadan kullanan arkadaşlar var mı? son olarak efkardan tiryaki likiti sipariş edeceğim bu 30 ml ne kadar süre gidiyor ? şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için.
  • kostantin89 K kullanıcısına yanıt
    rba coil almanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmez Ferdi Miktatoğlu

bizdekiler de kutusuzdu zaten nadiren kutuları oluyor. zamanında biz de içtik bunları, pek ikit atmadık başlarda. sizin kadar bilinçli değildik sanırım

duruyor elimde şeytan iç diyor ama zarar verebilir diye korkuyorum bi yandan ne yapacağımı bilemedim

• punish3r4444 kullanıcısına yanıt
    Mtl icin 9mg ile basla az ml tuket . Ben 2paket iciodum 6-7ml 6-9mg kullaniyorum

• CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam şimdi troy v3 ve pico kombinasyonu yapmayı düşünüyorm ama malum troy ikinci eli de sıfırı da zor bulunuo bakalım

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    www.elektroniksigaravip.org
    Kangertech Subtank Mini RBA Coil İç Atomizer
    http://www.elektroniksigaravip.org/urun/kangertech-subtank-mini-rba-coil-ic-atomizer.html
    böyle birşey mi almam gerekli bununla dilediğim gibi pamuk ve tel sarımı yapabilir miyim hazır coil almaktan kurtulur muyum ?
  • kostantin89 K kullanıcısına yanıt
    FastTech - Cool Gadgets and Electronics
    $10.26 Authentic Smoktech SMOK TFV8 Baby Replacement RBA Coil Head at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/product/5445500-authentic-smoktech-smok-tfv8-baby-replacement-rba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 14 Haziran 2017; 0:45:49 >
    http://www.joyetech.com/e-juice/
  • Geçen yıl Mayıs ayında başladım elektronik sigaraya. İki ay içinde 6 mg den 0 mg ye düşürdüm nikotini, bir kaç ay içerisinde de sıkıldım bıraktım. Sadece başladığım ilk iki gün sigara içmiştim. Hiç zorlanmadan, canım çekmeden zevkle bıraktım sigarayı. Şimdi yanımda içirtmiyorum kimseye. Kokusu gerçekten çok iğrenç geliyor. İçtiğim zamanlar sigaranın dumanının görüntüsü hoş gelirdi, şimdi milletin elinde görünce o zamanki hallerime üzülüyorum. Halbuki ne iğrenç bir şeymiş. Bunları söylüyorum ama kızmayın bana. Gerçekten bırakınca lağım kokusu gibi geliyor bazı insanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

http://www.joyetech.com/e-juice/

teşekkürler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.