Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam. Bulabildiniz mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba orjinal vozol 6000 arıyorum , esfvape üyeliğimi onaylamıyor nedense nasıl onaylatabilirim bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Hafta sonu yurtdışı dönüşü sigara diye
    kentglo ürünlerinden almışım. Kullanan varsa aldığım fiyattan verebilirim. Ben de cihazı falan yok. Aceleden yanlış iş yapmışım. Konu önüme çıkınca yazdım, yanlışsa kusura bakmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Etienne Lantier E kullanıcısına yanıt

Evet istanbul’dayım. Ne zaman ve kaça almıştınız? Esvape forumundan biri satıyor ama fiyat yüksek geldi. 520 lira diyor.

• DocMVK kullanıcısına yanıt

Hocam üyelik formunu doldurup beklemekten başka çare yok. 1-2 ayı buluyor onay vermeleri.

• yemreg1 Y kullanıcısına yanıt

selam, bulamadım maalesef. orijinal satan yok sanırım. saçma sapan priv forumlara da üye olmak istemedim.

• sorrento kullanıcısına yanıt
    İlk girdiğim mağazada adeti 140 TL’ydi. Başka bir dükkanda 400’e 4’lü paketini aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etienne Lantier E kullanıcısına yanıt

Ben de oraya gideyim. Teşekkürler

ithalat mı :) ithalatı yasak olan bırseyi nasıl ıthal edıyolar merak ettım :))

• onrozc kullanıcısına yanıt

Orasını ben bilemem. Satıcıya sormak lazım. Parayı verenin her türlü düdüğü çaldığı bir ülke burası. Kaçak göçek sığınmacı giriyor da ufacık coil mi giremeyecek sınırdan içeri.

:)) haklısın.. tırcılarla kacak yoldan sokuyolar içeri.. yada bavulda getırıyorlar..

:)) haklısın.. tırcılarla kacak yoldan sokuyolar içeri.. yada bavulda getırıyorlar.. bu arada bende 2 kutu satılık o.8 ohm var

• Yıllardır uzak kaldığım e sigara olayına geri dönüyorum. Elimde iki cihaz var Voopoo Drag X Plus ve Geekvape Flint.

Drag X Plus kullanmayı düşünüyorum. Coil ve likit konusunda guvenilir satıcı önerebilir misiniz?

Keyifli buharlar :)

• Beyler 2 pilli set lazım Gpriv Xpriv mümkünse smok. Elinde olan varsa antalya ici elden alırım. dm please

• Smok IPX80 kullanan var mı? Yorumlarınızı alabilir miyim?

• phbfmv kullanıcısına yanıt

Mod arıyorum demişsiniz ama Smok IPX80 mod değil, pod cihazdır hocam. Pod arıyorsanız Nord 4 tavsiye edebilirim.

Salt likitlerde Nord 4 için 1.2 coili kullanabilirsiniz. Ben kullandım ve beğenmedim soğuk buhar ve çok sıkı bir içimi var, sigaraya yakın.

• pod cihazlar arasında şu anda gözüme kestirdiğim en iyi cihaz bana göre, uwell caliburn crown d 35w

• fofer kullanıcısına yanıt

Hocam mod yazdım çok bilmediğim için daha doğrusu salt likit değil freebase likit kullanan bir cihaz arıyorum, DL çekim yapmayı seviyorum ve biraz sıkı buhar istiyorum yani buharın ciğerlerime dolduğunu hissetmeyi seviyorum, yedek parça ve coil tedariğinde sorun yaşamak istemiyorum aynı zamanda kaba büyük bir cihaz istemiyorum araştırmalarım sonucu smok nord 4, 5 ve ipx80 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

• phbfmv kullanıcısına yanıt

Nord 4 ile 5 arasında çok bir fark yok, coiller dışında. Bana kalırsa Nord 4 derim, her türlü coil ve rba coil bulabilirsiniz.

• Ben geçen yıl 250 TL. den coil stoklamıştım şuan 500 TL. olmuş.
    Esf den wotofo sarılabilir coil de aldım ekstradan, coil derdim yok. Sizde öyle yapabilirsiniz. İleride mod cihaza geçiş yaparsınız.

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.