333,33 gün kullanılmış 😀 Normal şartlarda tabii ve hiç sıfırlanmamış ise 😉 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (279. sayfa)

-
-
Merhaba, coili rahat bulunabilen MTL atomizer arayışım var. Ne tavsiye edersiniz?
-
natilius serisine bakabilirsiniz
-
Salt likit için site önerisi olan varmı diğer sayfalarda bazı siteler önerilmiş ama anladım çoğu yerin fiyatı yakın veya iki katı fiyatı olan likitlerde var burda dikkat edilmesi gereken nedir? Fiyat artışı kaliteye oranlımıdır? Cihazı alalı daha 2. 30ml likiti kullanıyorum ilk likiti cihazla birlikte tedarikçi verdi ucuz şekerli aroması fazla ve boğaz yakan bir likit verdi 2. likiti buharkeyften privacyplus aldım şeker ve aroması az ama boğaz yakmayan bir likitti şimdi başka yerden temin edip denemek istiyorum öneriniz varmıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8-18 haziran arası ingiltere de olacağım. Sipariş vermek isteyen varsa ulaşabilir.
-
Sahibinden az kullanılmış diyerek, puf sayısını göstermek için attığım resimden dolayı 2. el bölümü dışında ilan açmaktan uyarı cezası almışım. Forum şaka gibi 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cızbız ın işidir hocam :)
yapacak bir şey yok :)
-
-
Merhaba smok nord 5 almak istiyorum istanbul da önerebileceğini güvenilir satıcı var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elektronik sigaraya bi 5 sene ara vermiştim arkdaşlar şimdi bi nord 5 le tekrar giriş yaptım, eskiden one hit wonder vardı likit olarak ama sanki çok değişmiş likit işleri ben nikotinsiz kullanuıyorum nargile içmi için likit tavsiyesinde bulunabilecek var mı teşekkürler
-
heisinberg vardı eskiden hala iyi midir acaba ?
-
Herkese selam. istanbul içi tedarikçi yada güvenilir bir site önerisi olan varmı? Muji pamuk ve sarf malzeme arıyorum, özellikle orjinal muji pamuk.
-
Likit, sarf malzemesi , ve ürün gibi konularda bildiğim kişilere ve sitelere yönlendirebilirim. ÖM atmanız yeterli.
-
Fiyat performans olarak onerebileceginiz pod var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
genel olarak caliburn x, g ve a serisi. Argustan da çok memnun olan insan var ama denemedim bilmiyorum. Caliburn x i tavsiye ederim
Arkadas keske suraya gelseydim zamanin da...
Ara ara bulamadim adam akilli bir yer, meger burnumun dibindeymis bilgi kaynagim :)
Uzun bir aradan sonra tekrar sigarayi birakmak icin e-sigarasina donmeyi dusunuyorum, simdi ben en son 10 sene once biraktim (kullandim e-sigarasini), o zamanlari normal bas cekler vardi, simdi ise derece olanlar var, bundan nefret ettim, gun de iki paket hafif tutun tuketiyorum, aradigim sey surekli isinmayan, surekli coil derdi vermeyen bir cihaz ariyorum ama nafile bir turlu tatmin edici bilgiyi bulamadim tek buldugum cihaz Vaporesso GTX Go 80, 3 bin mah pili var ve beni butun gun goturur diye dusunuyorum (dusunmekle olmuyor tabi bu isler, bilgisi olan beni bilgilendirsin lutfen), son olarakta guvenilir bir yer istiyorum, isim misim yazmayacagim buradan ama bir site buldum kapi da odeme secenegi var, bilgileri bana ozelden yazabilirsiniz, simdiden tesekkur ederiyorum ve iyi gunler diliyorum.
-
-
Esf de 2.el ilan acmak deveye hendek atlatmaktan zor.
Dolayisi ile telegram veya Facebook sayesinde hemen elden çıkartabiliyoruz kullanmadigimiz 2.el ürünleri.
Ben arada bir bakiyorum esf ilanlara ve hicde umurumda degil .
Tedarikçilerde bir tuhaf, aadam dolara 5 krş zam gelince 1 lira gelmis gibi zam koyuyor.
Likit ve base Tedarikçileri güya forum tarafindan kontrol ediliyor deniyor ama son aldigim tedarikci urunlerinin kalitesi rezalet .
En cok dibe sokulan Safir kimya cok daha iyi çıktı.
Velhasıl, 7 senedir kullaniyorum forumu ama urun almak, satmak gibi durumlarda pek işim olmayacak gibi artık.
Safir benim de aklımda özellikle mix aromaları, tavsiye ederseniz denemeyi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X