smok lp1 - calıburn g 0,8 ve vaperosson gtx cogu ohm elımde var.. uyguna verıyorum.. |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (282. sayfa)

-
-
Merhaba caliburn g2 cihazımda 0.8 ohmda 80/20 oranlı 6 mg freebase likit kullandım ve coil hemen yandı neden böyle olmuş olabilir oranları mı değiştirmek gerekir
-
Likit miktarı yetersiz gelmiş olabilir mi hocam. Çünkü yazdıgınız vg pg gayet iyi bir oran akışkanlık için. Bazı arkadaşlar likit neredeyse bitmişken yeni likit ekliyorlar. Pamuk tam ıslanmadıgı için erken coil yanması olabiliyor. Sizin sorun tam olarak bu olmasa da likit haznesinde likitin yarı'nın altına düşürmemeye dikkat edin derim. Coilin en büyük düşmanları, likit yetersizliği, yüksek pg, yüksek aroma.
-
Hocam 80 20 yoğun bir kilit coili beslemekte 0.8 gibi coilleri beslemekte zorlanır. Seri çekim yapmamak lazım.
ayrıca o likit ile o coilde keyif alamazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 0.8 coil ile 80 20 in akışkanlığı az olur. Besleme delikleri küçük çünkü
Hocam kartuşun yarıdan fazlasını doldurdum coilin üstünden de 1-2 damla likit damlattım sonra yarım saat kadar bekledim ıslanmasında sorun yok yani ama ilk çekişimde yanık tadı aldım biraz daha denedim ama coil çoktan yanmıştı çöpe atmak zorunda kaldım g2 pod sistem olduğu için salt likit için üretildiğini biliyorum ama internette yazılanlara göre freebase likitle de kullanan çok insan var bende niye böyle oldu anlamadım vg mi yüksek geldi acaba bu arada kullandığım likitin linkini bırakıyorum aşağıya
Bendeki cihaz en düşük 0.8 ohm coil destekliyor (caliburn g2) ve 15-18 watt arası yakıyor bu oranlarla kaç vg/pg oranında freebase kullanmak gerekir hocam
50 50 olması lazım hocam.
coil delikleri 3 mm kadar oradan sıvının rahat bir şekilde geçmesi gerek. Ayrıca sigara hissiyatı yüksek pg de alınır. Yüksekten kastım yüzde 50 gibi
caliburn x 1.2 ohm coilde freebase 12mg 65-35 likit ile gayet sorunsuz kullanıyorum hocam. 80-20 likitin akışkanlığı az olduğu için beslemede problem vardır. 70-30 ve aşağısı kullanmanızı öneririm.
-
Merhaba arkadaslar. 38 yaşındayım ve günde 1 paket sigara içiyorum. Elektronik sigaraya başlayıp normal sigara içme alışkanlığını azaltmak hatta bırakmak istiyorum. Arkadaşımdan 400tl ye vozol 10000 çekim aldım. Cidden sigara içme alışkanlığını azaltan yanları var fakat bu bittiğinde çöpe atılıyormuş. Bana yeniden doldurulabilir, kartuslari kolay bulunan şarjı uzun giden çabuk dolan kaliteli bir ürün önerme şansınız var ise görüşlerinize açığım. Sevgiler saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrestt. -- 17 Haziran 2023; 15:41:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vozol gibi salt likit kullanmak istiyorsanız, uwel, smok,voopoo nun pod sistemlerinden birini edinebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 18 Haziran 2023; 12:5:24 > -
İqod iluma alabileceğim bi yer varmı arkadaşlar güvenilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla bana da tam 1 hafta gitti 10.000 olan modeli. Elimden düşürmedim biraz onunda etkisi vardır. Öyle olunca argus G aldım bugün.
Tek kullanımlık esigaralar ciddi konforlu cihazlar ancak kullanım süresi açısından ödenen paranın hakkını verdiği söylenemez. Onun yerine yeni başlayacak olanların pod mod cihazlarla başlaması çok daha iyi olacaktır.
Günde 1500 gibi puff normal Bence duz Nbase ise. Salt ise ya cakmadir ya da Nikotin eşiği cok yuksektir.
Vozol 10000 bana yaklaşık 8 gün gitti. Bunun üzerine gidip smok5 aldım. Yanına da muhtelif aromalardan bir sürü likit aldım hepsi %5 nic. Dumanı vozola göre fazla fakat asla vozol gibi tatmin duygusu ve aroma vermiyor. Hatta biten vozolu da açıp doldurdum elimdeki likit ile yine eskisi gibi olmadı ama oldu. Dolduğunu bilseydim smok almazdım bu arada sonradan öğrendim. Neticede vozol un aroması gibi aroma almak imkansız mı? Bu vozol Coca Cola gibi bir şey mi? Ayrıca elimdeki likitler de vozol marka ama asla aynı değil..
Evet sonradan doldurmak asla ama asla aynı tadı vermiyor.
Maalesef asla kullan atlardaki boğaz vurumu, aroma yoğinluğu alamıyorsunuz. Tabiki en.büyük sebebi bu firmaların koydukları likit içerği. Efektör, tatlandırıcılara abanıyorlar ayrıca kimbilir başka.neler var. Doğal olarak normal likit ve podmod gibi cihazlarda bu lezzetleri yakalamak imkansız gibi birşey oluyor. Elfliq benim kullandığım tek kullan ata yakın likit oldu, netekim Elfbar üretiyor likiti zaten.
Şahsi fikrim kullan atlar güzel ancak kesinlikle DOYURMUYORLAR. Emzik gibi çekeleyip duruyorsuniz, malum içine konulan ne ise doymak bilmiyor insan. Buna.nazaran Pomod artı Salt likit benim.açımdan gayet doyurucu oluyor, 5-6 fırt sonrası cihazi en az 1 saat.koyuyorum kenara nikotin olarak gayet iyi geliyor.
Hem kullan at hemde podmod kullanıyorum ama kullan at.elimdekiler bitince almayacağım. Zira insan içtikçe içesi geliyor😀😀
Merhaba elektronik sigaraya başlamayı düşünüyorum. Normal sigara kokusundan dolayı rahatsızım. Hangi seti nereden alabilirim acaba tavsiyeniz varmı ?
-
Sigara içim mi nargile içim mi istersin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X