< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (280. sayfa)

-
-
Zıkkım ( Calipter Cow)
Halo Prime
Ve Grand Master beğendim epey.
Halo.ve Grand Master 2 haftadan biraz fazla demledim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, deneyeceğim.
-
Salt likitte baş ağrısı problemi yaşayan var mı?
3 ay önce ilk defa ateşliden pod cihaza geçtim başlarda iyiydi ateşliyi aramıyordum ama son zamanlarda baş ağrısı yaptığını farkettim aynı zamanda migren hastasıyım bu yüzden beni zorlamaya başladı istemeye istemeye de olsa ateşliye dönmek zorunda kaldım baş ağrısı sorunu dışında gerçekten çok memnundum. Şimdi safir kimyadan düşük nikotin oranlı nbase alıp deneyeceğim bakalım nasıl olacak
salt nikotin yerine normal nikotini denediniz mi ? Bir de kaç mg salt kullanıyordunuz belki fazla tüketimden dolayı yapmış olabilir.
-
Denemedim bende 2 cihaz var caliburn g2 ve caliburn x bunlara normal nikotin olur mu bilmiyorum o yüzden hiç almadım, saltta nikotin olarak 35 mg kullanıyorum eskiden 50 mg olanla günde 2 kartuş bitirdiğim oluyordu ağrı yapmıyordu şimdi az bişey içsem hemen migren giriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 11 Haziran 2023; 19:26:44 >
pod cihazlarda istediğiniz gibi normal likit kullanabilirsiniz yeter ki vg pg oranı 70/30 un üstünde olmasın. Bir de normal nikotini deneyin derim.
-
Teşekkürler hocam 6lı 10ml deneme paketi varmış ondan aldım çok iyi çıktı likitler, şimdi sevdiğim aromalarda kararlaşıp başka siteleri deneyeceğim
Bazen farklı markaların farklı aromalarını denediğimde aynı sorunu yaşıyorum hatta bazılarının mide ağrısına sebep olduğunu fark ettim, bu elektronik sigara dünyası çok farklı bir alem, hangi lokanta/restorana gitsek onlarca çeşitleri olmasına rağmen genellikle hep en sevdiğimiz/tercih ettiğimiz bir kaç farklı yemeği sipariş ederiz, normal sigara kullanımı da öyle tiryaki genellikle zaruri durumlar dışında sigara markasını pek değiştirmez ama elektronik sigara çok farklı onlarca marka, farklı aromalar acaba o nasıl bu nasıl ? belki bunu daha çok severim derken sürekli yeni bir şeyler denemek istiyoruz tat duyularımız ve bedenimiz de buna bir şekilde cevap veriyor, bazen öksürtüyor bazen baş ağrısı yapıyor, migrenle 20 yıl yaşadım nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum, bizim ülkede yaşamak bile tek başına o ataklara maruz kalmak için yeterli bir sebep, yaş kırkı geçince azalıyor bu yaşlara sevinebileceğim yegane sebep te migren ataklarımın azalması oldu. Mümkünse likiti değiştirmemeye ve 20mg üzerine çıkmamaya çalışın, Geçmiş olsun.
-
50vg 50pg oranında max 9 mg nikotin oranı ile freebase( normal likit diye geçer) deneyin.
Yine devam ederse 70vg 30pg deneyin.Likit bir miktar daha kalın olacağı için coili beslemekte zorluk çekebilir. Bu yüzden aralıklı çekim yapmanız gerekebilir.
-
ben konuya xr max fotografı koydum. 2-3 kişi sordu satıyormusun dıye. ban yemiştim 5 haziranda bitiyor cezam sonra ılan acarım dıye yazdım.. bu sefer süresiz uzaklastırdılar :)
-
Esf yöneticileri bir tuhaf yaa😀
hele ki cızbız var 😉
telegram var artık.. bu sekılde devam ederlerse kımse gırmez esf ye
-
Vozol 10.000'lik olan modelden 1 tane aldım. 15 Mayıs sabahı içmeye başladım. Haziran'ın 4ün'de bitti. Normalde sigarayı günde 1 paket içerdim. Bu süre içerisinde de yanılmıyorsam 13-14 kere şarj etme ihtiyacı duydum. Şarjını hiç bitirmedim. 10.000 kere çektin mi derseniz bilemiyorum ama bana sanki biraz daha gitmesi gerekiyordu gibi geliyor.
Aroması bittiğinde gerçekten normal sigaradan bile daha berbat, mide kaldıran bir tat veriyor. Tam o anda kullanmayı bıraktım. Bir tobacco shop'tan portakallı likit aldım. Buradaki yorumlardan olmayacağını biliyordum ama herkesin aradığı farklı bir tat olduğu için belki bana yeter diyerekten 100TL bayılarak ürünü aldım.
Vozol'un içini açtım. Kabloları koparmadan güzelce söktüm ve süngere aromayı bastım. Şarj ettikten sonra içmeye başladım. İlk aldığım tat ve haz 10 üzerinden 8 ise bu şekilde içtiğimdeki tat 10 üzerinden 2.5 falandır. Kesinlikle 3 değil. i
Vozol 10.000 çekimliği alırken bunu da göz önünde bulundurun.
Uzun lafın kısası 10.000 çekimlik Vozol 20 gün bile gitmiyor ve tekrar doldurulduğunda hiç bir tadı olmuyor. Harbiden kullan-at cihaz. O satarken dolduruluyor abi yeaaa diyenlere aldanmayın.
-
her şey normal olduğunda günde 300 400 puf yapar bir insan. Ona göre hesap edebilirsiniz hocam
Günde 400'ten hesaplasak yine daha fazla gitmesi gerekirdi. 10.000 çekim olayı bana satış stratejisi gibi geliyor.
-
Caliburn X için 0,8 ohm coil bulamadım esvape forumundan.. Hangi satıcıya sorduysam yok. Seçimlerden sonra ithalatta sıkıntı var diyorlar.
Nereden alabilirim, var mı tavsiyesi olan?
-
Hocam sağolun kaç ohm ve watt’ta içmek gerekir
salt likitleri 1 ohm un altında kullanmamak gerekiyor.
Watt değeri ise kullandığınız coil ile ilgili.
coil üstünde max kaç watta ve en iyi performans vereceği watt değeri yazar.
-
İstanbul’daysanız ben Doğu Bank’tan buldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X