Uygun pod cihaz ve site önerebilirmisiniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (283. sayfa)

-
-
Sigara daha olur gibi hocam.Site ve ürün önerrbilirmisiniz hocam size zahmet?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Likit ve cihazı saglam hangi siteden alabiliriz hocam ?
Caliburn gk2 öneririm bir inceleyin bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam tşk ederim cevabınız için. Kısa bir pm attım bakabilir misiniz ?
-
Ben dükkandan aldım hepsini. Internetten hiç sipariş vermedim.
Smok5 içinden çıktığı haliyle nargile içim. Çıkan dumandan oda da göz gözü görmüyor. Bunu sigara içim yapmanın yolu yok mu?
Herkese hayırlı bayramlar
Smok Nord 4 kullanmaya başladım. Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak;
Cihazın içinden RPM ve RPM2 kartuş çıktı RPM kartuşta 0.4 ohm coil var RPM2 kartuşta 0.16 ohm coil var ikisi de bana hitap etmiyor daha çok MTL içim seviyorum RPM 1.0 veya 1.2 ohm coil alsam 80/20 oranında 9 mg freebase likitle besleme sorunu yaşar mıyım? RPM RBA coil önerecekler için söyleyeyim şimdilik kendim sarım yapmayı düşünmüyorum
70/30 uzerine çıkmayın
Arkadaşlar merhaba, e sigara konusunda yeniyim.
Çok uzun süredir günde en az 1 paket sigara içiyorum. 30 yılı geçti diyeyim. Marlboro touch ile devam ediyorum ama artık sigaraların eski tadı da yok, fiyatları da pahalı. O yüzden e sigaraya geçmeyi düşündüm. Sigarayı tamamen bırakmak istiyorum.
E sigara konusunda çok bilgim olmadığı için öncelikle kullan-at alıp denemek istedim. Sonrasında da Caliburn x'e geçmeyi düşündüm.
Vozol 10000 cream tobacco aldım. Ancak bunu çektiğim anda öksürmeye başlıyorum. Sebebi ne olabilir, Caliburn almalı mıyım, onda da böyle bir durum olma ihtimali nedir tahmininizce? Fikrinizi almak istedim, teşekkürler.
Öksürüğün sebebi için bir şey diyemeyeceğim fakat kullan at modellerin piyasada çok fazla sahtesi olduğunu biliyorum. Güvenilir yerlerden almakta fayda var.
Caliburn X ben kullanıyorum. Sigara içimi bir cihaz (MTL) bu. Piyasada hayli tutulan bir cihaz ve nefes sensörü Watt ayarı gibi özellikleri var.
Ben memnunum fakat şöyle de bir durum var. Kullan at podlara alıştıktan sonra elektronik sigaraya geçen kişilerde hayal kırıklığı oluyor. Zira o yoğun aromayı bu cihazlarda almak mümkün değil.
E-sigaraya alıştıktan sonra ise kullan at podlardan keyif alamıyorsunuz ama. En azından bende böyle oldu :)
Aldığım vozol orijinal. Elfbar da aldım, o da orijinal. Aroma sevmiyorum zaten ama, buhar boğazımı tahriş ediyor, çekemiyorum. Pg ile mi ilgili, bilemedim.
sihirlibuhartv foruma da bakabilirsin, cihaz ve likit satışı yapan tedarikçiler var.
besleme sorunu olması için çok ciddi vg ağırlıklı likit kullanman gerekir. 80-20 , 70-30 karışımlarda sıkıntı yaşamazsın. Coilleri kullanmadan önce bir kaç damla dahi olsa likitlemeyi unutma
İki sebebi olabilir, a, ciddi pg ağırlıklı likit kullanılmış, b, nikotin oranı çok yüksek, elinizdeki cihazın 50 mg tabir edilen salt likit ihtiva ettiğini düşünüyorum.
Ayrıca vozol, elfbar, lost marry gibi ürünler neredeyse jenerik ürün haline geldi. İnanılmaz bir sahte ürün akışı var çin'den. Ve seri kodundan, paketindeki noktaya kadar bire bir replikaları dolaşıma sokuluyor.
bir daha alacak olursanız saltica markasınıda alternatif olarak not edin. en azından sahte mi, orijinal mi düşünmezsiniz. Türkiye'de de satışı bizzat firma organize ediyor.
kullan at'larda kesinlikle likit formülasyonu bambaşka. Korkunç tatlı likitler kullanılıyor. Hedef kitlesi ise sigaradan elektronik sigaraya geçiş yapanlardan ziyade, bu cihazları bir trend, değişiklik, eğlenceli bir şey gibi görenler.
Bu konuda pod mod'lar en akıllıca ve uygun seçenek durumunda. En azından içine koyduğunuz likiti biliyor, görüyorsunuz.
nargile çekim tarzı bir yapıda genelde kullan atlar. Bu nedenle önce ağız, sonra ciğere çekimi, yani sigara içimini yakalayamıyorsunuz.
eğer buharı nargile gibi, doğrudan ciğere çekmeyi denerseniz, büyük ihtimalle öksürmeyeceksiniz.
tabii ki bu, çözüm değil.
mtl içim pod mod almanız gerekiyor. kesin çözüm sizin için bu.
Muhtemelen pg yüksektir, bol aromalı olduğu için onlar da pg ile geliyor. Biraz araştırdım, aklıma yattı bu ihtimal. Elimdeki ürünlerin orijinal olduğundan emin gibiyim. Caliburn x alıp 80/20 vg/pg kullanmayı düşünüyorum. Sizce de uygun mu?
Vozol 10000 çekim sigara içim şeklinde tükettim 2 adet. Hiç öksürük yapmadı o süre içinde. Nargile içim gibi direk ciğere çekince öksürük yapıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X