Merhabalar, elimde bir adet sıfır bir adet de ikinci el Smok AL85 cihaz var. Ayrıca vandyvape Berserker MTL RTA atomizer var. Hepsini birlikte kutu ve aksesuarları ile elden makul bir fiyata vermek istiyorum, ilgilenen olursa öm bekliyorum. Ankara'dayım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seiko83 -- 17 Nisan 2022; 21:14:19 > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (242. sayfa)

-
-
sadece berserker i satmayı düşünürseniz durumunu ve fiyatını yazarsanız sevinirim.
-
Merhaba, eğer toplu satamazsam ya da cihazlara ayrı teklif gelirse size dönüş yaparım. Önceliğim hepsini birlikte vermek, hepsine 1000 tl gibi bir fiyat düşünüyorum.
-
-
temizlemeden kenara attıysanız, içindeki likit kalıntıları , bazı yerlerini tıkamıştır. deneyimimiz varsa, temizlersiniz. yoksa başka ürün bakmanız daha doğru olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizlemekte ziyade yedek parçaları kullandım, sıfır olarak. 2 sene önce kullandığımda buhar yoğun çıkıyordu ama şimdi ne tat geliyor ne de buhar çıkıyor. Anlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pili bitmiştir o zaman. şarj oluyor görünse de, çalışıyor gibi ışığı yaksa da, aslında coili ısıtmıyordur.
-
-
Günaydın arkadaşlar,mtl için pod getirteceğim yurtdışından ilk kez kullanacağım ( daha önce birkaç kez arkadaşlardan edindiğim kullan at deneyimim oldu) araştırıyorum fakat bulduğum modellerden memnun olan da var olmayanda,Uwell Caliburn G2 düşünüyorum.Coil değişimi,kartuş değişimi olduğu için bu model dikkatimi çekti,beni uğraştırsın istemiyorum pratik olsun,buradan coil vb. tedariğim kolay olsun benim için yeterli.Bu konuda tecrübeli ve uzman arkadaşlar G2 tavsiye eder mi? Ya da başka alternatif var mı tavsiye edebileceğiniz, teşekkürler.
Kocaelide yaşıyorum, güvenli alışveriş yapabileceğim yer var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bende vaperesso luxe 80 s cihaz var. buna uygun atomizer neye göre belirlenir ? her sargılı atomizer olur mu ? tavsiyeniz var mı ?
kimi ona atomizer olmaz, mıknatıslı diyor. kimi hepsi olur diyor. anlamadım gitti.
-
Mtl atomizer ve ufak boyutta tek pilli yada çift pilli mod arıyorum
Kocaeli çevresi var mı ?
Modun üstüne atomizeri mıknatıslı yapmışlar sanırım. Biraz saçma olmuş bence
Eğer ayrılıyorsa orası atomizer takabilirsiniz. Her atomizerin girişi 510pin girişidir
Ama o modda sabit yapmışlarsa olmaz
-
-
Nord 4 ve One Hit Island Man Likit ile aranızdayım. 3 gündür cuğara içmiyorum, ciğerlerim bayram etti diyebilirim.
@Silent Guardian hocama teşekkürler
-
Güvenilir cihaz satan ozellikle de premium likit nereden bulabiliriz?
Mersinde sürekli alışveriş yaptığım biri var.
Likitte sıkıntı yok ama cihaz seçenekleri az
murat
Pod mod için sarım seti arıyorum nereden alabilirim bilen var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X