Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.168
Cevap
235
Favori
539.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, elimde bir adet sıfır bir adet de ikinci el Smok AL85 cihaz var. Ayrıca vandyvape Berserker MTL RTA atomizer var. Hepsini birlikte kutu ve aksesuarları ile elden makul bir fiyata vermek istiyorum, ilgilenen olursa öm bekliyorum. Ankara'dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seiko83 -- 17 Nisan 2022; 21:14:19 >
  • seiko83 S kullanıcısına yanıt

sadece berserker i satmayı düşünürseniz durumunu ve fiyatını yazarsanız sevinirim.

• Merhaba, eğer toplu satamazsam ya da cihazlara ayrı teklif gelirse size dönüş yaparım. Önceliğim hepsini birlikte vermek, hepsine 1000 tl gibi bir fiyat düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 2 sene önce joyetech eRoll elektronik sigara almıştım, bir müddet kullanıp kenara bıraktım. Şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama likit dolumu yapıyorum, sigara çalışıyor fakat duman çıkmıyor. Nerede yanlış yapıyor olabilirim. Kutusunda yedek atomizer,kartuş vard onları kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginanil kullanıcısına yanıt
    temizlemeden kenara attıysanız, içindeki likit kalıntıları , bazı yerlerini tıkamıştır. deneyimimiz varsa, temizlersiniz. yoksa başka ürün bakmanız daha doğru olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizlemekte ziyade yedek parçaları kullandım, sıfır olarak. 2 sene önce kullandığımda buhar yoğun çıkıyordu ama şimdi ne tat geliyor ne de buhar çıkıyor. Anlayamadım

• pili bitmiştir o zaman. şarj oluyor görünse de, çalışıyor gibi ışığı yaksa da, aslında coili ısıtmıyordur.

• merhaba, vaporesso renova zero pod modum var, nefes sensörü bozuk.

görüntüde ki sensörü iptal edip, açma kapama tuşuna nasıl devredebiliriz ? elektrikten anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi rica etsem

• Günaydın arkadaşlar,mtl için pod getirteceğim yurtdışından ilk kez kullanacağım ( daha önce birkaç kez arkadaşlardan edindiğim kullan at deneyimim oldu) araştırıyorum fakat bulduğum modellerden memnun olan da var olmayanda,Uwell Caliburn G2 düşünüyorum.Coil değişimi,kartuş değişimi olduğu için bu model dikkatimi çekti,beni uğraştırsın istemiyorum pratik olsun,buradan coil vb. tedariğim kolay olsun benim için yeterli.Bu konuda tecrübeli ve uzman arkadaşlar G2 tavsiye eder mi? Ya da başka alternatif var mı tavsiye edebileceğiniz, teşekkürler.

• Kocaelide yaşıyorum, güvenli alışveriş yapabileceğim yer var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfır kutu orijinal bandrollu jelatini üstünde değişik renklerde vaporesso luxe 2 mevcuttur. Fiyat 1350 detaylı bilgi için d.m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknksz -- 20 Nisan 2022; 19:37:59 >
  • bende vaperesso luxe 80 s cihaz var. buna uygun atomizer neye göre belirlenir ? her sargılı atomizer olur mu ? tavsiyeniz var mı ?

kimi ona atomizer olmaz, mıknatıslı diyor. kimi hepsi olur diyor. anlamadım gitti.

• AhmtuyuR kullanıcısına yanıt
    Mtl atomizer ve ufak boyutta tek pilli yada çift pilli mod arıyorum
    Kocaeli çevresi var mı ?

• cptxxx kullanıcısına yanıt
    Modun üstüne atomizeri mıknatıslı yapmışlar sanırım. Biraz saçma olmuş bence
    Eğer ayrılıyorsa orası atomizer takabilirsiniz. Her atomizerin girişi 510pin girişidir
    Ama o modda sabit yapmışlarsa olmaz

• AhmtuyuR kullanıcısına yanıt

böyle bişey işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptxxx -- 24 Nisan 2022; 23:14:31 >
  • cptxxx kullanıcısına yanıt

çıkarttığın yerin alt tarafı çıkıyor mu ?

büyük ihtimalle çıkmıyor bu yüzden bu model kullanmaktan başka çaren yok.

değiştirmen için resimdeki gibi alt tarafında ki giriş olması gerek. 510 pin girişi deniliyor ona

• Nord 4 ve One Hit Island Man Likit ile aranızdayım. 3 gündür cuğara içmiyorum, ciğerlerim bayram etti diyebilirim.

@Silent Guardian hocama teşekkürler

• Güvenilir cihaz satan ozellikle de premium likit nereden bulabiliriz?

• debesis D kullanıcısına yanıt
    Mersinde sürekli alışveriş yaptığım biri var.
    Likitte sıkıntı yok ama cihaz seçenekleri az

vaporchef
    Türkiyenin En Güvenilir Sarf Tedarik Sitesi..
    https://www.vaporchef.us
    murat

• Pod mod için sarım seti arıyorum nereden alabilirim bilen var mi?

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.