Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam şimdi atomizer sarım atomizer
    aroma tadını daha iyi alırsın
    buhar performansı olarak da iyidir
    sarım için ben tel sarmakla uğraşmıyorum hazır tel ve pamuk aldım ben aliexpress ten aldım istanbuldaysan doğubank var çok fazla çeşit var ama atomizer olarak ammit dual öneririm pamuklamasını düzgün yaptıktan sonra akıtmıyor makina youtube de bol bol video var ammit dual için
    tel ben alien clapton kullanıyorum
  • Kaliteli pod mod tavsiye edebilecek varmı?jullla bo dolum olmuyor herhalde.saltica nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, vaporesso swag kullanan var mı birkaç soru soracagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

VAPORESSO REVENGER LUXE getirten var mı aranızda ? İstanbulda bir satıcı aramaktayım.
    Facebook gruplarında var

• quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

Kaliteli pod mod tavsiye edebilecek varmı?jullla bo dolum olmuyor herhalde.saltica nasıl?
    vaperosso zero yada aspire zq.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Facebook gruplarında var

Alıntıları Göster
    Özelden o grupları bana atar mısın :)=
  • arkadaşlar joyetech EVic-VTC Mini ye EVic VTwo Mini yazılımı attım aletin kullanımı çok kötü oldu likitlerden hiç tad alamayınca fark ettim . ne hikmetse orjinal yazılımın üstüne başka modelin yazılımını kabul etti fakat orjinal yazılımı kullanamıyorum şimdi yabancı forumlara kadar araştırdım sonuç yok en son çare joyetech destek bölümüne yazdım iki gündür cevap falan yok varmı fikri olan bu yazılımın üstünde oynama yapacak yazılımcılar da olur orjinal yazılımı EVic VTwo Mini yazılımı gibi gösterip yedirebilirmiyiz
  • Sigara bırakma işi bunlarla da yürümüyor 1 sene içtim tekrar ateşli sigara dönüyorsun sonucda sigara gibi kullanıyorsun. Ben şimdi nikotin bandi aldim bakalim 3 gündür hic birsey içmiyorum. Esigara da bende çok nefes darlığı yapmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkano79

arkadaşlar joyetech EVic-VTC Mini ye EVic VTwo Mini yazılımı attım aletin kullanımı çok kötü oldu likitlerden hiç tad alamayınca fark ettim . ne hikmetse orjinal yazılımın üstüne başka modelin yazılımını kabul etti fakat orjinal yazılımı kullanamıyorum şimdi yabancı forumlara kadar araştırdım sonuç yok en son çare joyetech destek bölümüne yazdım iki gündür cevap falan yok varmı fikri olan bu yazılımın üstünde oynama yapacak yazılımcılar da olur orjinal yazılımı EVic VTwo Mini yazılımı gibi gösterip yedirebilirmiyiz
    senin sorun yazılımdan değil

tad körü olmuşsun 2 kere oldum aynı likiti kullanmaktan oluyor

çözüm:diş fırçasıyla dili damağı fırçalayıp listerine kullanmak veya keskin bir mentollü şeker kullanabilirsin areka sağlamdır bu konuda, 2-3 gün e sigaraya ara ver sorunun çözülecektir
  • eakca kullanıcısına yanıt
    yok daha önceden kullandığım likitler pastane türüydü bende artık likitlere alıştım diye kötü geldiğimi düşünüyordum kendim yarım 400 gr likit yaptım 4 farklı çeşit 100 ml den bir hafta demledim demleme süreleri daha olmadı fakat içim ağır çökerken 30 a almama rahmen rahat bi boğaz çekimi yok ss316 modu vardı onda tepkisiz kalıyor cihaz benim en zevk aldığım mod du ben yazılımla birlikte coilide değiştirmişdim coildendir diye önemsemiyordum vs benim kısaca orjinal yazılıma dönmem lazım yoksa mod çöp
  • Anladım hocam yazılımdan anlamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AliExpress den isteyen var mı? Sıkıntı oluyor mu gümrükte?

• DL den MTL ye geçtim arkadaşlar. Siren v2 aldım ama tütünlü güzel bir likit tavsiyesi istiyorum. Var mı önerisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

DL den MTL ye geçtim arkadaşlar. Siren v2 aldım ama tütünlü güzel bir likit tavsiyesi istiyorum. Var mı önerisi olan ?
    Likiti kendin yapıyorsan
    urun.n11.com
    Turkish 10ml Tfa / Tpa Aroma - n11.com
    https://urun.n11.com/gurme-urunler/turkish-10ml-tfa-tpa-aroma-P245622087

bu aromayı ve santa'nın kahvesini karıştırıp denemeni öneririm.
  • Mtl için Penodat Rta, Troy1x Rda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 22 Ocak 2019; 14:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Likiti kendin yapıyorsan
    https://urun.n11.com/gurme-urunler/turkish-10ml-tfa-tpa-aroma-P245622087
    bu aromayı ve santa'nın kahvesini karıştırıp denemeni öneririm.

Alıntıları Göster
    Kendim yapmıyorum, şimdilik hazır kaliteli birşey almak istiyorum. Öneri için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_efendy34

Kendim yapmıyorum, şimdilik hazır kaliteli birşey almak istiyorum. Öneri için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Fikrimi yazmak istiyorum.
    Kaliteli likit mutlaka vardır ama her aldığımız pahalı likitler malesef kaliteli değil.
    Bu iş yasal olmadığı için düzenbazlık konusunda önü çok açık.
    Ben de öyle yılların e sigara kullanıcısı değilim ama 60 ml sine 120 tl verdiğim likit de var 60 ml sine 35 lira verip kullandığımda var.İnanın hangisi kaliteli ayırmak çok güç.
    Yurtdışında böyle değil ama fiyatlar zaten birbirine çok yakın tamak tadına göre alıp kullanıyorsun.
    Ben sırf bu yüzden kendi likitimi kendim yapmaya başladım.
    100x5 adet nbase alıyorum beğendiğim aromalarıda alıyorum hazırlayıp demelemeye bırakıyorum onlar bitmeye yakın 100-150 ml kaldığı zaman yenilerini alıp hazırlıyorum.
    Tavsiyem kendiniz yapın.
    Özellikle nikotin oranında çok düzenbazlık dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Fikrimi yazmak istiyorum.
    Kaliteli likit mutlaka vardır ama her aldığımız pahalı likitler malesef kaliteli değil.
    Bu iş yasal olmadığı için düzenbazlık konusunda önü çok açık.
    Ben de öyle yılların e sigara kullanıcısı değilim ama 60 ml sine 120 tl verdiğim likit de var 60 ml sine 35 lira verip kullandığımda var.İnanın hangisi kaliteli ayırmak çok güç.
    Yurtdışında böyle değil ama fiyatlar zaten birbirine çok yakın tamak tadına göre alıp kullanıyorsun.
    Ben sırf bu yüzden kendi likitimi kendim yapmaya başladım.
    100x5 adet nbase alıyorum beğendiğim aromalarıda alıyorum hazırlayıp demelemeye bırakıyorum onlar bitmeye yakın 100-150 ml kaldığı zaman yenilerini alıp hazırlıyorum.
    Tavsiyem kendiniz yapın.
    Özellikle nikotin oranında çok düzenbazlık dönüyor.

Alıntıları Göster
    Haklı olduğunuzdan şüphem yok hocam.
    Kaliteli nbase ve aroma nereden bulabiliriz? Onlarda da nikotin oranında bir düzenbazlık döner mi ?
  • Dudak triyakiliği için sadece maksat elimiz boş kalmasın diye yemekten sonra çay kahve içerken içmelik bi e sigara tavsiye edebilirmisiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet ben de öneri istiyorum daha önce evod mt3 kullanmıştım. Bir de AliExpress den istersek sıkıntı oluyor mu? Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.