Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

hocam teşekkürler. tavsiyenize uyup dün 26ga kanthal sipariş verdim. bugün elime ulaştı. direk sardım. 7 tur 2.5mm kılavuz ile. benimki 0.9 ohm çıktı. atomizerin ozelliginden dolayı iki ayak ters yone bakıyor sanırım yarım tur eksik sardım :) ona rağmen çok iyi boğaza vurum ve aroma tadı almaya başladım. 0.9 ohm 20w ideal gibi. ara sıra 25 de içiyorum. tekrardan teşekkür ederim tavsiyeniz için.
    rica ederim hocam, kullandığın ato neydi? 26ga bu iş için en ideal tel bence. ama sana dediğim gibi troy 1x v3 alırsan aroma ve buharın nirvanasını yaşarsın :)

http://bestbuhar.com/urun/troy1x-v3-rda/
  • garuda kullanıcısına yanıt
    siren v2 24mm

bunu 1 ay once aldım. kullanırım diye düşünüyorum 5 6 ay
  • quote:

siren v2 24mm

bunu 1 ay once aldım. kullanırım diye düşünüyorum 5 6 ay
    birçok mtl kullandım ama troy serisinin üstüne mtl ato tanımam kendi adıma konuşuyorum zevkler farklıdır, şuanda troy 1x v2 ve troya m kullanıyorum. Sarımı müthiş kolay
    abi valla mtl atomizeri evde içmek için aldım birazda. ev felaket buhar oluyor dl atomizerlerde. bendeki smok tvf8 beast i çok sevememiştim. tekrar atomizer alırsam mtl değil de dl içim rdta falan almayı düşünüyorum. mtl şu an evde iş görüyor :)
  • quote:

abi valla mtl atomizeri evde içmek için aldım birazda. ev felaket buhar oluyor dl atomizerlerde. bendeki smok tvf8 beast i çok sevememiştim. tekrar atomizer alırsam mtl değil de dl içim rdta falan almayı düşünüyorum. mtl şu an evde iş görüyor :)
    revenger+rba ile devam başka ato arayışına girmem bu saatten sonra yada gt8 coille kullanırım ama kendi sardığım gayet iyi oluyor gt8 coile bi dünya para vermeye gerek yok.
    tvf8 rba yı şimdi 26ga tel ile deneyeceğim. güzel olcak bence. hocam birde bugün dryburn yaparken tel mavimsi renge döndü. dry burn u de kısa yaptım 3 4 saniye kadar. ona rağmen telin rengi değişti. kanthal a1 lerin rengi değişmiyor diye biliyorum. en azından bendeki diğer kanthalların rengi maviye dönmüyordu. bu adamlar celik tel mi yolladı diye şüphelendim.

temco marka kullanıyorum hep. orjinal makarasında geldi.
  • quote:

tvf8 rba yı şimdi 26ga tel ile deneyeceğim. güzel olcak bence. hocam birde bugün dryburn yaparken tel mavimsi renge döndü. dry burn u de kısa yaptım 3 4 saniye kadar. ona rağmen telin rengi değişti. kanthal a1 lerin rengi değişmiyor diye biliyorum. en azından bendeki diğer kanthalların rengi maviye dönmüyordu. bu adamlar celik tel mi yolladı diye şüphelendim.

temco marka kullanıyorum hep. orjinal makarasında geldi.
    bendekide rengi değişmiyor telin bende kanthal a1 kullanıyorum
  • vaporesso revenger için gt8 coil alacağım hangi siteye güvenebilirim uygun fiyatlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieselsingle

vaporesso revenger için gt8 coil alacağım hangi siteye güvenebilirim uygun fiyatlı?
    almanı önermem git bi tane rta atomizer al o fiyata ammit dual tavsiyemdir 2 ayda parasını amorti eder ve kesinlikle daha performanslıdır
  • eakca kullanıcısına yanıt
    rta atomizer nasıldır, farkı nedir? e-sigara kullanıyorum ama ayrıntılarını bilmiyorum
  • dieselsingle D kullanıcısına yanıt
    en başta coil değiştirmek yerine tel ve pamuk değiştiriyorsum bunda (zor gibi gelebilir ama baya kolay 5 dk ni almıyor) revenger coil yanlış hatırlamıyorsam 30 tl y di 1 tanesi seti de 90 civarıydı atomizeri 140 a aldım pamuk tel falan totalde 180 civarı bişeye geldi 1 yıldır masraf yapmadım coil için daha 1 yıl daha gider şu anda

performans olarak da revengerin orjinal atomizerinden çok çok daha iyidir buhar ve aroma açısından

istanbuldaysan eminönünde doğubank var orada çok miktarda satıyolar
  • Smoke Prince Kit hakkında ne düşünüyorsunuz dostlar ? Özellikleri dolu dolu bir cihaza benziyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci el Smoant Charon 218 TC Mod arayan varsa pm'den ulaşabilir.
  • Arkadaşlar, ben de bir adet Smok Infinix alarak e-sigara macerama başladım, niyetim sigarayı bırakmak. Box mod sistemler bana çok karmaşık geldiği için bu cihazı aldım, henüz elime ulaşmadı. Şu an likit arayışındayım. Aynı veya benzer bir cihaz kullanan arkadaşlardan deneyimlerini ve likit tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır coil ve likit masrafından kurtulmak isteyenler için yegane tavsiyem sxk klonu doggystyle rtadır. Eski bir atomizer olmasına rağmen yeni başlayanlar için pamuklama ve tel sarma konusunda bağışlayıcıdır. Hata kaldırır. Alttan dolum olması kullanılabilirliğini kötü etkilese de 3,5 mm tankı ile 1-2 günü rahat çıkarır. Likiti koklar. Boğaz vurumu ve aroması fiyatını aşar. 1 Yıldır kullanıyorum ufak tefek fiziksel sorunlar baş göstermeye başladı ancak hazır coilli bir atoya göre fiyatını defalarca çıkardı.
  • Ben de 100 tl ye kadar MTL atomizer arıyorum pico için (22mm). Şu an Ammit rta kullanıyorum ama ciğer çekimi bir noktadan sonra sıktı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakca

almanı önermem git bi tane rta atomizer al o fiyata ammit dual tavsiyemdir 2 ayda parasını amorti eder ve kesinlikle daha performanslıdır

Alıntıları Göster
    Bende dl içim için revernger x kullanıyorum. Dediğiniz atomizer sarım galiba. Çok fazla içen biri değilim ama aroma tadını iyi almak istiyorum. Gt8 den aroma performansı olarak çok üstünmüdür? Ayrıca sarım için ekstra neler almak lazım. Tel ne olmalı ve son olarak siz nereden aldınız?

Çok soru sordum farkındayım :)
  • Mtl atomizer düşünenlere Troya Mv2 tavsiye ederim hem yerli üretim istediğiniz zaman bütün parçalarına ulaşım rahat hemde içim aroma sıkılık harika
  • VAPORESSO REVENGER LUXE getirten var mı aranızda ? İstanbulda bir satıcı aramaktayım.
  • Arkadaşlar elimde şu ürünler var, topluca satmak istiyorum 2016 yılında alıp 2-3 ay kullanıp bıraktım uzun süredir duruyorlar. Biz o zamanlar bu ürünleri toplamak için kırk takla atıyorduk forumlarda şimdi durumlar nasıl bilmiyorum fiyatı nedir?
    https://i.hizliresim.com/26nRV2.jpg
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.