Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Elektronik sigara yeni geçmiş birisi olarak likitlerin en güvenilir ve sağlıklılarının hangisi olduğu konusunda desteğe ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemoson N kullanıcısına yanıt
    Kişisel görüşüm alışveriş yapacağın siteyi iyi araştırman şikayetvar sitesinde şikayeti olmasın mümkün ise referanslı bir yer bulman daha iyidir.
    Likit olarak premium likit diye tabir edilen likitler, aldığın yere güvenmiyorsan sorgulama kodlu ürün al .
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    bence facebook'taki gruplara bir bak ben sitelere güvenmiyorum.
    Facebook daha güvenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbulls81

bence facebook'taki gruplara bir bak ben sitelere güvenmiyorum.
    Facebook daha güvenilir
    asıl facebook satıcılarına güvenmem, siz yada ben de facebook ta bi sayfa açıp satış yapabiliriz 50 tane orjinal 100 çakma cihaz bulursun ilk orjinalleri satarsın sonra çakmaları kimse anlamaz. bu tarz işlemler yapıldığını biliyorum ara ara takip ediyorum.
  • arkadaşlar mümkün olduğunca ne alıyorsanız elden alın
  • Eliyaf melo 3 minim var bi anda şarji bitince kapandi sarja taktim ne sarja takiliyken nede çikardiginda birdaha açilmadi 18650 pil sarj edici aldim taktim ama pil 2 saattir takili olmasina ragmen ne sarj aletindeki bilridim ekranina göre nede taktiğimda sarj olmamiş ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim.

• Pico

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen -- 17 Şubat 2019; 1:17:36 >
  • Harunsya H kullanıcısına yanıt
    pilinizde gözle görülür bir sorun yoksa sahte vb. olabilir. başka bir pil satın almanız doğru olur. pilsitesi.com gibi bir yerden alın. li-ion pil şakaya gelmez.

• Öğrenciyim kredi kartı borçlarım var günde 1 paket sigara içiyorum borçlarımı ödeyemez oldum bu durum artık yetti , elektronik sigaraya geçiş yapıp bırakmak istiyorum , bırakıyorum paket almıyorum en fazla 3-4 gün dayanabiliyorum. Bütçem de çok yok borçlarımdan dolayı tavsiyesi olan var mı 100-150 tl civarı bir ürün veya ikinci el satan , yardımcı olabilirseniz çok sevinirimç
  • Artık kullanmadığımdan vaporesso revenger satılıktır.

Kozmetik 10 üzerinden 8. Sıkıntısız,sorunsuzdur.Cihaz ve şarj aletinin kutusu bulunmaktadır.

Cihaz +5 adet orjinal sony vtc6 Pil ve orjinal nitcore şarj aleti dahil.pillerin faturası da bulunmaktadır.

üsküdar veya kadıköy tarafı elden verebilirim.pm den ulaşabilirsiniz
  • Ooo burda konu varmış haberimiz yok :)
    Şöyle dalayım konuya daha önce mutlaka bahsedilmiştir ama yukarıda nerden likit alayım hangisi güvenilir gibi sorular okudum cevaben bir iki satır yazmak istedim. Arkadaşlar likit konusu bu meret ülkemizde yasak olduğundan ithalatı yasal yollarla yapılamıyor gayri resmi getiren nasıl getirecek getirse bile hangi miktarda getirebilecek. Bu yüzden bugün türkiye piyasasındaki likitlerin %99.9u güvenilmez yani güvenilmez derken içerseniz ölmezsiniz tabi fakat o premium likitler ülkeye gelmiyor herkes kendi imkanları dahilinde birşeyler üretip satmaya çabalıyor. Üretip satan kişiler ticari kaygıları olduğundan dolayı bir çok noktada özenli davranamıyorlar. Gerek kullanılan malzemelerin kalitesiz olması gerek aromaların kalitesiz olması veya demleme evrelerinin gerekli şekilde tamamlanamamış olması ve hatta içindeki nikotin miktarının belirtilenden düşük olması gibi (malum likitin içindeki en pahali madde nikotin) sorunlar listesi uzar gider. Bu sebeplerden dolayı belirli sürelerle aldığınız aynı iki likit arasında tat farkı duman yoğunluğu vb. gibi farklar görürsünüz. Çözüm ne peki? Piyasada ki kendini kanıtlamış büyük şirketlerden gerekli malzemeleri alıp kendiniz yapmak. Bunun için alim olmaya gerek yok. Iki maddeyi birbirine karıştırıyorsunuz sadece hepsi bu. Hem daha ekonomik oluyor. En kaliteli malzemeleri kullanıyor olsanız bile. Iyi geceler

• Yeni başlayacak birine hangi modeli tavsiye edersiniz aliexpressten almayı düşünüyorum

• KingShady kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben vaporesso revenger veya revenger x kitin başlangıç için gayet ideal olduğunu düşünüyorum. Gerek çift pilli olması gerekse 5ml tankı günü çıkarmada çok yardımcı oluyor. Aliexpress konusunda tr fiyatlarıyla kıyaslayıp aradaki farkı kargonun ulaşım süresini, o sürede sigaraya harcayacağınız parayi da göz önüne alıp karar verin bence çünkü muhtemelen çinden kargo gelene kadar bir elektronun sigara parasını harcamış olacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: EspiritusSancti

Merhaba ben vaporesso revenger veya revenger x kitin başlangıç için gayet ideal olduğunu düşünüyorum. Gerek çift pilli olması gerekse 5ml tankı günü çıkarmada çok yardımcı oluyor. Aliexpress konusunda tr fiyatlarıyla kıyaslayıp aradaki farkı kargonun ulaşım süresini, o sürede sigaraya harcayacağınız parayi da göz önüne alıp karar verin bence çünkü muhtemelen çinden kargo gelene kadar bir elektronun sigara parasını harcamış olacaksınız
    Sigara kullanmıyorum hocam zevk için alacağım

• Arkadaşlar zamanında gaza gelip aldığım Smoke AL85 cihazı uzun zamandır da kullanmıyorum, ikinci elde kaça gider şu anda?

• Merhaba,

Günde 1 paket sigara içiyorum.. Eleaf İStick Basic veya Pico modelini almayı düşünüyorum, akma vs sorun yaşatmayacak olması önemli.. Hangisini almalıyım? Değerli görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederim..

Şimdiden teşekkürler..

• herkese merhaba, elimde fazlalık Asmodus Lustro 200W Touch Screen TC MOD var, sıfır jelatinli kutusunda, teal renk..
    ilgilenenler pm lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Merhaba,

Günde 1 paket sigara içiyorum.. Eleaf İStick Basic veya Pico modelini almayı düşünüyorum, akma vs sorun yaşatmayacak olması önemli.. Hangisini almalıyım? Değerli görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederim..

Şimdiden teşekkürler..
    merhaba, bende aynen sizin gibi günde 1 paket içiyordum sonra e cig başladım ve ateşliyi bıraktım, benimde başlangıç pico ile oldu iki sene önce, makine güzel ama şimdi teknoloji baya gelişti, piconun üstüne tonla mod çıktı, akma vs. derken bu ato ile ilgili ki ayrı ato alırsanız daha performanslı, sağlıklı ve ekonomik olur, ammiti tavsiye ederim..
  • akten kullanıcısına yanıt
    pico tarzı modlar güzeldir boşuna diğer modlara fazla para vermenize gerek yoktur aşşağı yukarı yaptıkları iş aynıdır pico ile başlayıp gerek duyarsa kullanım tarzına göre yihi yada dna çipsetli bir mod edinebilir ama dediğim gibi pico yeterlidir bir çok uzun vade kullanıcısı pico ile devam etmektedir genel olarak bakıldığında da dl ve mtl içim tarzlarını baz alırsan altığınız 1 atomizer orta segment ve üst segmen diye bölersek fiyat bakımından orta segmenti 200 300 arası üst segmentide 300+ kabul edersek pek bir farkları yoktur aralarında aroma sıkılık boğaz vurumu maksimum %10 %15 fark ettirir 3 gün sonra zaten alıştığınızdan bu farkı da anlayamaz olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: A...O....

Arkadaşlar zamanında gaza gelip aldığım Smoke AL85 cihazı uzun zamandır da kullanmıyorum, ikinci elde kaça gider şu anda?
    Güncel

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.