Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sigarayı bırakmak için mutlaka MTL içim atomizer kullanın. 18 yıllık eski sigara tiryakisi olarak tavsiye ediyorum. Geçmiş mesajlarımda MTL ve DL hakkında bilgiler vemiştim.
    Sizde araştırın mutlaka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    likit tüketimini aniden azaltmak yerine, likitte nikotin oranını azaltmak da mantıklı olabilir.
  • Arkadaşlar elimde fazladan joyetech evicv2 mini set ve smok cloud beast atomizer mevcuttur. ilgilenenler pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

https://trelektroniksigara.com/one-hit-wonder-my-man-30ml?mfp=16o-nikotin-orani%5B67%5D%2Cstock_status%5B7%5D%2Cmanufacturers%5B27%5D

Likit olarak denemelik bundan aldım, eğer beğenirsem büyük boyundan 2-3 tane alıp koyacağım.

1x 180mL My-Man
    1x 180mL Nasty Juice Slow Blow.
    1x 180mL Nast J Trap Queen.

Bakalım gelsinler deneyince yazarim size.

Kullandığım alet;

Likitleri bu sitelerden 2 katına almak yerine facebook dali gruplardan alın. Sahte çıktıgında da arkasında durmaz bu siteler cevap bile vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Likitleri bu sitelerden 2 katına almak yerine facebook dali gruplardan alın. Sahte çıktıgında da arkasında durmaz bu siteler cevap bile vermez.

Alıntıları Göster
    hocam türk sitelerden yüksek fiyata alana kadar ali ex den getirip almak daha mantıklı, ben mesela alacağım, pico mu ? melo mu ? joyetech vtc mini mi ? pro mu ? vaporesso revenger gibi, kararsızlığım haricinde, kesinlikle yurtdışından almayı düşünüyorum. fiyatlar % 100 farkediyo, hemen hemen yarı yarıya dolayısıyla. tr den 1 tane cihaz alacağıma, ali ex den 2 tane alırım. ek olarak arkadaşlar tavsiyelerinize açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Alıntıları Göster
    Hocam, bana karşı öyle bi şansları yok. Bu arada My Man geldi, orijinal gönderdiler baktırdım, test falan ettirdik. Orijinalini yolladilar ama büyük boyunda çıkar mı çıkmaz mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axen

Arkadaşlar elimde fazladan joyetech evicv2 mini set ve smok cloud beast atomizer mevcuttur. ilgilenenler pm lütfen
    hocam bir iki saat önce pm atmıştım ama hala cevap vermediniz.
  • eleaf invoke aldım çok güzel mod, en ufak çift pilli 220w mod kaliteli piconun çift pilli biraz daha gelişmişi el içinde kayboluyor. Ato olarak mtl kullanıyorum troy 1x v1, 1x v2, troya m derken en son ion rba alarak noktayı koydum. İkisi mükemmel ikili oldu boyutlar çift pilli mod a göre çok küçük herkese tavsiye ederim. İon rba için söz söylemeye gerek yok oktay usta yine konuşturmuş üstten dolum mükemmel boğaz vurum ve buhar. Arada bir dl içiyorum ondada ngr tank var gt8 coille ciğerler şenleniyor :)
    litikide yeni demledim birkaç hafta sonra 400ml likit içime hazır hale gelir.
  • Smok TFV12 Prince atomizerimi satıyorum. 3 gün civarında kullanıldı hediye olarak geldi ve ihtiyaç fazlası.

Yanında 5 adet coil hediye edilecektir.

1 adet X6

1 adet Q4

3 adet T10

Üzerinde Q4 coil mevcut.

Yedek camı,yedek o-ringleri, kutusu, kitapçığı herşeyi duruyor. Fiyat için PM ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Yeni başlayacaklara altta linkini verdiğim ikiliyi öneriyorum tam olarak f/p ürünü ikisi de tr den pico melo 3 seti alacağınıza (ki ben aldım halen duruyor taş gibi alettir) aynı fiyata ali'den bu ikili performans yönünden çok daha tatmin edici olacaktır. Melo 3 başlangıç seviyesindedir ileride mutlaka bu tip bir ürün alacaksınız direk bunlar ile başlayabilirsiniz, yanında biraz tel ve pamuk da sipariş edersiniz komple çözüm olur uzun süre.

Not: Küçük cep tipi mod ihtiyacı olanlar gene de Pico alabilir ama set olarak almayın atomizeri aromayı çok iyi vermiyor, 22'lik başka bir rta alabilirsiniz.

Eleaf Ikonn

Merlin Mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: derartikel

Smok TFV12 Prince atomizerimi satıyorum. 3 gün civarında kullanıldı hediye olarak geldi ve ihtiyaç fazlası.

Yanında 5 adet coil hediye edilecektir.

1 adet X6

1 adet Q4

3 adet T10

Üzerinde Q4 coil mevcut.

Yedek camı,yedek o-ringleri, kutusu, kitapçığı herşeyi duruyor. Fiyat için PM ile iletişime geçebilirsiniz.
    hocam dediğiniz atomizer eleaf ve joyetech ile uyumlu mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkaraogl

Yeni başlayacaklara altta linkini verdiğim ikiliyi öneriyorum tam olarak f/p ürünü ikisi de tr den pico melo 3 seti alacağınıza (ki ben aldım halen duruyor taş gibi alettir) aynı fiyata ali'den bu ikili performans yönünden çok daha tatmin edici olacaktır. Melo 3 başlangıç seviyesindedir ileride mutlaka bu tip bir ürün alacaksınız direk bunlar ile başlayabilirsiniz, yanında biraz tel ve pamuk da sipariş edersiniz komple çözüm olur uzun süre.

Not: Küçük cep tipi mod ihtiyacı olanlar gene de Pico alabilir ama set olarak almayın atomizeri aromayı çok iyi vermiyor, 22'lik başka bir rta alabilirsiniz.

Eleaf Ikonn

Merlin Mini
    hocam ben,
    pico, melo ve joyetech şimdi de vapor storm da dahil oldu, bunlar arasında kaldım, bi çok arkadaşım ve araştırdığım kadarıyla pico yu melo yu öneriyor, sizin tavsiyelerinizi de dinlemek isterim. örnek olarak pico ve melo tasarım olarak çok estetik gelmiyo gözüme, ama joyetech in mini olan ürününün tasarımı çok iyi, ve vapor storm da aynı şekilde.
  • Livepor edus rta vs revenger x desek hangisi daha öğrenci dostu olur? Likit tüketimi ve pil bakımından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok uygun fiyata bir süre (Bir, bir buçuk ay gibi bir süre kullandım sonra bıraktım. Aylardır kenarda duruyor) kullandığım sonrasında kullanmadığım elektronik sigarayı elden çıkarıyorum. Komple kutusu dahil her şeyiyle eksiksiz. Elektronik Sigara - ANA KONU-İlgilenenler mesaj atabilir.

Dipnot: İstanbul içine elden satılıktır.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    pico+melo 3 ikilisi başlangıç seti yada cep modeli olarak geçer, performansa yönelik ürün değildir, aslında buharlamaya ne kadar devam edeceğiniz ile alakalı bir konu bu,(mümkün ise denemelik bir arkadaşınızdan alıp 3-5 gün deneyin) mod'a çok takılmayın iş atomizerde bitiyor. ben artık bir hobi olarak uğraşıyorum, elimde mod olarak pico 75W ve Eleaf Ikonn 220W modeli var, 1 tane tek bir tane çift pilli yani bozulana kadar başka moda ihtiyaç yok, maddi durumunuzu bilemem ama bu iş ile uğraşanların illa 1 tane rda veya rdta atomizere ihtiyacı var aroma denemeleri için aliden 3-5 dolara alabilirsiniz, yanına tavsiyem olan Merlin Mini (Neden merlin mini; bu atomizerin hem tek hemde çift coil bağlama seçeneği var ayrıca sigara içimi için 2 ayrı hava vida aparatı mevcut tek atomizer ile bütün işi çözebilirsiniz)

Çift coilli tüm atomizerler likiti ve pili daha fazla harcar ama aroma ve buhar performansı ona göre yüksektir, hazır coil kullananlar daha az harcar ama hazır coiller pahallı ve seçenekleri çok kısıtlı ürünlerdir, duruma hangi açıdan baktığınız ile alakalı denemeden karar vermek güç, zevkler ve renkler meselesi.

Asıl sorun zaten bunlar değil bunlar basit işler, asıl sorun düzgün likit bulmak veya yapmak, iyi nbase bulmak, yoksa makine makine işte ne olacak içine koyup içeceğiniz likiti bulamadıktan sonra ne işe yarar :)
  • Cümleten selamlar. Bilgili dostlarımıza danışmak istedim.

Öncelikle belirteyim. Sigara kullanmıyorum. Arada bir akşamları, keyfi olarak, nikotinsiz likitler ile kullanmak için, Aliexpress üzerinden Kamry K1000 Plus satın aldım. Ülkeye giriş yaptı.

300 şarj ömrü var ve bunun sonucundan ömrünü tamamlıyor. Yeniden cihaz almak gerekiyor. Bana 150 Tl gibi bir fiyata geldi. Cihaz + 7 adet atomizer.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Birkaç sorum olacak.

1- Niktoinsiz likit araştırıyorum. Maalesef kendim yapmakla uğraşamayacağım. Bu sebeple hazır olarak alacağım.
    Elektorniksigara.net adresinde Dekang,Electra,Five Pawns,Flavour,Halo,Joyetech,Liqua,Natura marka likitler var. Hangisini önerirsiniz ?

Aklımda olanlar; Liqua Vanilya,Joyetech Vanilya-Karamel, Joyetech Ananas,Şeftali...

2- Likiti aldıktan sonra dolum yapacağım. Tankı doldurduktan sonra kullanacağım. Peki içindeki sıvıyı tek kullanımda bitiremezsek ve cihaz kapatılıp bırakılsa sorun oluyor mu ?

3- Kullanımda dikkat edilmesi gereken ince ayrıntılar nelerdir ?

Ben biraz araştırdım ama hala aklımda sorular var. Bir de sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkaraogl

pico+melo 3 ikilisi başlangıç seti yada cep modeli olarak geçer, performansa yönelik ürün değildir, aslında buharlamaya ne kadar devam edeceğiniz ile alakalı bir konu bu,(mümkün ise denemelik bir arkadaşınızdan alıp 3-5 gün deneyin) mod'a çok takılmayın iş atomizerde bitiyor. ben artık bir hobi olarak uğraşıyorum, elimde mod olarak pico 75W ve Eleaf Ikonn 220W modeli var, 1 tane tek bir tane çift pilli yani bozulana kadar başka moda ihtiyaç yok, maddi durumunuzu bilemem ama bu iş ile uğraşanların illa 1 tane rda veya rdta atomizere ihtiyacı var aroma denemeleri için aliden 3-5 dolara alabilirsiniz, yanına tavsiyem olan Merlin Mini (Neden merlin mini; bu atomizerin hem tek hemde çift coil bağlama seçeneği var ayrıca sigara içimi için 2 ayrı hava vida aparatı mevcut tek atomizer ile bütün işi çözebilirsiniz)

Çift coilli tüm atomizerler likiti ve pili daha fazla harcar ama aroma ve buhar performansı ona göre yüksektir, hazır coil kullananlar daha az harcar ama hazır coiller pahallı ve seçenekleri çok kısıtlı ürünlerdir, duruma hangi açıdan baktığınız ile alakalı denemeden karar vermek güç, zevkler ve renkler meselesi.

Asıl sorun zaten bunlar değil bunlar basit işler, asıl sorun düzgün likit bulmak veya yapmak, iyi nbase bulmak, yoksa makine makine işte ne olacak içine koyup içeceğiniz likiti bulamadıktan sonra ne işe yarar :)
    hocam teşekkür ederim, sağolun, güzel yazmışşsınız, aydınlandım bu konuda. dediğiniz gibi deneyeyim ben. hocam bir soru daha, aslında aklımda çok soru var ama, piyasadaki tüm atomizerler çeşitli mod larla uyumlu mudur ? yani her atomizer, her mod a uyumlu mudur ? farklı markalar ile farklı ato lar birbiri ile uyumlu mudur ?
  • Günde bir paket parliament aqua mentollu kullanıyorum. Daha önce sigarayı 2 kez bıraktım. Biri 1 sene, diğeri 6 ay sürdü. Tekrar bırakmak istiyorum ama bu sefer zorlu süreci e-sigara ile atlatmak istiyorum.

Coil’di, modtu falandı filandı pek bilmiyorum. Çok uzun süreli kullanmam diye düşünüyorum. O yüzden farklı farklı ekipmanları toplamak yerine, tek bir ürün alıp likitini koyup denemek istiyorum.

Sanırım en uygun olanı, istick pico... Başka bir öneriniz varsa mutlaka dikkate alırım. Bir de yurtdışından alışveriş yapmışlığım yok. Güvenilirliğine inandığınız bir site veya forumdaki kullanıcıdan satın alabilirim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Artık şu sigarayı yakmak istemiyorum, ciddi derecede kondüsyonumu düşürmeye başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sitenin likitleri hem sahte hemde pahalı.Bilmeyen adamı kazıklıyorlar.

www.sikayetvar.com
    Elektroniksigara.net - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/elektroniksigaranet

Almadan önce araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Günde bir paket parliament aqua mentollu kullanıyorum. Daha önce sigarayı 2 kez bıraktım. Biri 1 sene, diğeri 6 ay sürdü. Tekrar bırakmak istiyorum ama bu sefer zorlu süreci e-sigara ile atlatmak istiyorum.

Coil’di, modtu falandı filandı pek bilmiyorum. Çok uzun süreli kullanmam diye düşünüyorum. O yüzden farklı farklı ekipmanları toplamak yerine, tek bir ürün alıp likitini koyup denemek istiyorum.

Sanırım en uygun olanı, istick pico... Başka bir öneriniz varsa mutlaka dikkate alırım. Bir de yurtdışından alışveriş yapmışlığım yok. Güvenilirliğine inandığınız bir site veya forumdaki kullanıcıdan satın alabilirim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Artık şu sigarayı yakmak istemiyorum, ciddi derecede kondüsyonumu düşürmeye başladı.
    hocam ban de ali ex den pico alıcam sanırım. türkiye fiyatları ile ali fiyatları arasında epey bi fark var, 250 liraya satılan ürün burda, ali ex de 130 civarı. en baba 160.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.